To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Marcin-Krak - 11-06-2011, 16:51

mystek napisał/a:
pozdrawiam kierowcę czerwonej Corsy B, na starej polskiej rejestracji KVA skręcającego z Wiślickiej w Bora-Komorowskiego wczoraj około godziny 16:00. A pozdrawiam ów samochód, bo rzuciła mi się w oczy naklejka Mitsumaniaków z tyłu samochodu :)

Szczęsław jest w Krakowie :mrgreen: :wink:

Bynajmniej nie pozdrawiam kierowcy L200 wymuszającego pierwszeństwo na przejeździe rowerowym - a tekst jedź se do mnie na czerwonym możesz sobie w d wsadzić :!: :evil:
Obyś następnym razem nie trafił na rowerzystę co nie ma dobrych hamulców :evil:

Mr V - 13-06-2011, 02:15

pozdro dla carismy na ulicy zaleskiego, może w końcu zobacze Cie na forum po tym jak Ci wepchałem wizytówkę za wycieraczke :D
mystek - 13-06-2011, 09:20

Swoją drogą bardzo ładna srebrna Carisma stoi obok budynku Comarchu. Widziałem ją już 2 razy, 2 razy z daleka, ale 2 razy stała w tym samym miejscu. Dodam, że Carisma cała ospojlerowana, kiedyś podjadę tam i rzucę wizytówkę, może to MSX jakiś :)
Jackall - 15-06-2011, 20:55

Dziś to będą pozdrowienia :wink:
Miśków spotkałem co niemiara, pewnie kilka umknęło mojej uwadze ale do rzeczy i od początku:
- białe L400 na Tischnera w stronę wielickiej około 6.00 dodam że bardzo szybkie było, prawie równie szybkie jak ja :mrgreen:
- zielona Carisma skręcające z Zielińskiego w Praską o 6.55
- czerwona Carisma jadąca Ks. Józefa do centrum o 6.57
- czarne L200 jadące za mną Ks. Józefa do autostrady ok 7.02
- niebieska Carisma w centrum Liszek
PS co te Carismy się tak uparły?!? :doubt:
- ciemno zielony Galant EAxW na wylocie ze Słomnik w kierunku Kielc ok 11.20
- czarny Space Runner na 29 Listopada do centrum ok 11.50
- niebieskie EVO VII/VIII na parkingu Buma Square od strony stacji BP ok 12.45
- biały Colt CZ "nauka jazdy" na Czarnowiejskiej ok 12.54
- szczególne pozdrowienia dla Sveno a raczej jego Rekińczyka zaparkowanego przy Czarnowiejskiej
- czerwona Carisma sedan lub Lancer (daleko był) parkujący na Chopina ok 13.20
- srebrna Carisma na parkingu Miraculum przy Zabłociu ok 13.35
- czarne EVO X wyjeżdżające z Cegielnianej ok 17.05
- srebrno-niebieskie Pajero I KMY na BP przy Zakopiańskiej

Podsumowując: dzisiejszy dzień wygrały Cari :mrgreen:

wojzi - 15-06-2011, 22:55

Pozdrawiam przepięknego Lancerka, który parkował w Rożnowie 460 - w ośrodku Enionu tuż obok zapory - niedaleko drewnianych domków typu Brda - w nocy z 4 na 5 czerwca.
sveno - 16-06-2011, 10:59

wow Jackall, a kiedy Ty mnie widziałeś przy Czarnowiejskiej? Jak już to bardziej przy Nawojki a konkretnie na Budryka-teren MS AGH :)

Swoją drogą pozdrawiam brudne Eclipse Ig spotkane na wielickiej za Tesco w strone Wieliczki (kolego napraw sobie tłumik) srebrnego Colta CJ0 i pomarańczowe Eclipse IVg (oj biedni Ci studenci biedni :) ) notorycznie parkujące pod moim akademikiem :) już 2 razy im wlepiłem wizytówki i zero odzewu :(

Jackall - 16-06-2011, 22:15

Pozdrowienia dla:
- grafitowy Outek II i kilkadziesiąt metrów dalej czarny Outek II na 29 Listopada jadące do centrum około 6.35
- wiśniowy Lancer i czarny Colt CZ w Michałowicach o ok 6.40
- Pajero Sport z przyczepą na konie stojący na stacji benzynowej na wlocie do Słomnik o 7.00
- Carisma na Igołomskiej o 11.30
- czarny Galant EAxA na łuku Kapelanka :arrow: Brożka

Sveno jak teraz sprawdziłem na zumi to masz rzeczywiście rację, że parkowałeś na Budryka :oops: ale na swoją obronę dodam że napisałem "przy" Czarnowiejskiej a nie "na". A że to teren miasteczka studenckiego to wiedziałem :P a na marginesie to jak zobaczyłem że Twój EA jest taki czysty to zrobiło mi się głupio i wracając z pracy musiałem swojego ochlapać :wink:

Mr V - 17-06-2011, 21:14

Jackall napisał/a:
musiałem swojego ochlapać :wink:

Ojj, po całym dniu, móc umyć swojego misia to jak nagroda za pracowity dzien :)

Ja pozdrawiam czarnego lancera X z zaleskiego dzisiaj rano. Czyt. koło 11 :) No i Maciora, który mam nadzieje pojawi się na spontan-spocie jutro ;)

Marcin-Krak - 17-06-2011, 21:26

CJ0 granatowe widziane Nad Serafą porą późno popołudniową.
Pana w czarnym Outku II dziękuję, że się zlitował i przepuścił skręcającego w lewo rowerzystę - bo już z 5 min kwitłem na tej ulicy - nie wiem jak się nazywa i nie hu hu nie szło skręcić :mrgreen:

Jackall - 17-06-2011, 22:50

Zaczynam litanię :lol: :
- ciemny EAxW Avance zaparkowany przy al Pokoju (często go tam widuję więc mieszka w okolicy)
- srebrna Carisma w Kocmyrzowie ok 7.00
- srebrny EAxW widziany w DIAMENCIE (DK 7 w okolicach Jędrzejowa) na wysokości BP koło 10 jak dobrze pamiętam
- niebieski Lancer CB zaparkowany przy Śliskiej ok 13.00
- Pajero zaparkowane przy Kalwaryjskiej w miejscu gdzie dawniej był przystanek mpk ok 13.00

Mr V napisał/a:
Ojj, po całym dniu, móc umyć swojego misia to jak nagroda za pracowity dzien
wiem, wiem ale za często też nie można myć bo się misiowi w diamentach poprzewraca :rolleyes:
Rebelias - 18-06-2011, 11:36

Pozdro dla komarsnk :D Widziałem Twojego Galanta zaparkowanego na Obrońców Krzyża...

Srebrny Galant EA jadący Wielicką w stronę centrum... koło godziny 9:40
Niebieską Carisme I na rondzie Kocmyrzowskim jadącą w strone Czyżyn ok godz 11.
No i Srebrną Carisme Na nr KBR lub KBC (skleroza :? ) zaparkowana na Bulwarowej na przeciw Myjni ...

Jackall - 19-06-2011, 20:52

Pozdrawiam wczoraj widzianego Lancera EVO VII na światłach Cegielniana/Brożka ok 13.50 (tak świszczącego blowoff'a dawno nie słyszałem :mrgreen: )
Szczególne pozdrowienia dla kolegi ze srebrnego EA6W KR***NM z którym wymieniliśmy serdeczne spojrzenie dzisiaj około 15.53 na Dietla

sieegurd - 20-06-2011, 07:15

Pozdrawiam właściciela czarnego PAJERO na krakowskich blachach, który parkował w Nowym Wiśniczu między 15 a 16 i któremu wrzuciliśmy wizytówkę za tylną wysieraczkę :)
Marcin-Krak - 21-06-2011, 09:05

Pozdrowienia dla mkm'a widzianego po 7 na Batalionu Skała w granatowo - czarnym wozidle :D
mystek - 23-06-2011, 09:49

Czarniutki, świeżo wywoskowany (chyba) Galant EA kombii w wersji Sport skręcający z Nowohuckiej w lewo w Stoczniowców wczoraj około godziny 18:30-19:00. Kierownik rzucał okiem na Colcinę :)