To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg

deejay - 31-12-2010, 10:41

o widzę tu zawieszenie RENAULT :)
Krzyzak - 31-12-2010, 10:59

deejay napisał/a:
o widzę tu zawieszenie RENAULT

podobne do volvo

robertdg - 31-12-2010, 11:04

deejay, z zawieszeniem masz racje, ale to co widać na nim, to jakiś kotecek, jest to opowieść z cyklu, wsiadam rano do auta, odpalam i sie coś spierdzieliło, choinka na zegarach oraz dźwięki podobne jakby pasem chłostano, który po chwili ucichł, czy wszyscy widzą kotecka :?:

deejay, dla Ciebie zadanie ekstra - określ co to za model auta i rocznik :twisted:

londolut - 31-12-2010, 11:05

To ptak... to samolot... nieeeee to SZOP?! :roll:
Andrew - 31-12-2010, 11:05

I ja miałem rację :twisted:
deejay - 31-12-2010, 12:39

robertdg napisał/a:
deejay, dla Ciebie zadanie ekstra - określ co to za model auta i rocznik

te zawieszenie maja różne zastosoawania i były stosowane w wielu modelach Renault i wersjach silnikowych

CLIO II , KANGOO , THALIA od 98' do teraz

swinks_UK - 31-12-2010, 12:49

Znaczy Robert, ukatrupiłeś kunę?
robertdg - 31-12-2010, 12:57

deejay, no jakżesz mógłbyś nie wiedzieć :-)

swinks_UK napisał/a:
Znaczy Robert, ukatrupiłeś kunę?
Ja nie, znaczy, skąd mogłem wiedziec, Ty za każdym razem zanim odpalisz auto, zaglądasz pod maske :?:

Efekt był taki, że silnik pracował niby normalnie, po otwarciu maski widać było, że spadly paski klinowe, no i co do licha, zakrecone kołami pasowymi, posprawdzane rolki (auto zaledwie 12tyś km przejechane ma) nic, zero luzów, koła nie przecentrowane, no to auto na podnosnik i szukanie przyczyny spadnietych pasków, po czym pod spodem, ukazał się taki oto widok, kawalek siersci pomiedzy sankami a wahaczem - kolo jeszcze nie bylo sciagniete, no i jakies futro wystaje.

A tak to wyglądało po sciagnieciu koła:

kawałek łapy i ogona spowodowało spadniecie pasków klinowych, kuna to raczej nie jest, bo ogon jak u szczura, a raczej kawałek ogona.

Arturro-86 - 31-12-2010, 13:00

Greenpeace Cię za to złapie :mrgreen:
A tak swoją drogą to brzydko to wygląda :| Ale co sobie zwierzątko poradzi - się schowało tam gdzie ciepło :roll:

Andrew - 31-12-2010, 13:06

Ale jaja :D Co to za stwór :?:
robertdg - 31-12-2010, 13:06

Niedawno o mało co a z kota by mi zostal wsad na rosół, gdyby nie to, że pies zaczął mi szczekać na auto, jak wsiadałem do niego, zareagowałem bo mój pies bez powodu nie szczeka, otwieram maske, a ten sierściuch se siedzi we wnęce koło pasków klinowych.

andrew84 napisał/a:
Ale jaja :D Co to za stwór :?:
Mi to wygląda na szczura, choć pewien nie jestem, bo na tych gatunkach sie nie znam :roll:
swinks_UK - 31-12-2010, 14:40

Duży jak na szczura, podobne do piżmaka, ale te siedzą głównie w okolicy zbiorników wodnych :doubt:
fck - 31-12-2010, 16:05

Robert Ty zabójco !!!

A tak serio niezła historia Cię spotkała hehehe

Wszyc - 31-12-2010, 16:19

wygląda jak piesek preriowy ale coś cholera nie tern rejon świata :D no chyba że sąsiadce uciekł :D
luckyluck - 31-12-2010, 16:19

Ojoj jaki ślicny zwiezacek... :lol: