Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem
robertdg - 22-01-2015, 18:58
mjsystem napisał/a: | Nie pierwsze auto kupiłem tanio i zaniedbane. Volvo miało do roboty tylko zawieszenie, ale nie dołożyłem do niego prawie nic. Nigdy mnie nie zawiódł. | No i ta mentalność, później kupujesz auto od takiego jegomościa i cud jeżeli sie nie rozkraczy na drodze
mjsystem - 10-02-2015, 11:15
Osiem tysięcy kilometrów i koniec. Dziś padł silnik. Albo uszczelka albo aparat. W niedziele wróciłem bez problemu pod dom. Dziś zaczął pierdzieć i do kabiny wszedł dym o zapachu spalonego oleju. Na początku pomyślałem, że w taki wilgotny dzień objaw typowy dla przewodów, ale nie... Wieczorem diagnoza... A ja mam tyle pracy
Tomek - 10-02-2015, 12:20
mjsystem napisał/a: | Osiem tysięcy kilometrów i koniec. Dziś padł silnik. Albo uszczelka albo aparat. W niedziele wróciłem bez problemu pod dom. Dziś zaczął pierdzieć i do kabiny wszedł dym o zapachu spalonego oleju. Na początku pomyślałem, że w taki wilgotny dzień objaw typowy dla przewodów, ale nie... Wieczorem diagnoza... A ja mam tyle pracy |
eee tam
pewnie aparat
tylko ten zapach oleju
Galant to nie auto do pracy, zbyt dużo może się wydarzyć
jak chcesz niezawodne auto do pracy to kup ode mnie Colta
ale ostrzegam niczym pudzian "tanio skóry nie sprzedam"
czekamy na diagnozę
WreX - 10-02-2015, 12:47
Tomek napisał/a: | Galant to nie auto do pracy, zbyt dużo może się wydarzyć
|
To takie prawdziwe...
inq - 10-02-2015, 13:17
E tam, znajomy jeździ dalej na taxi Galantem i oprócz braku nadkoli to nic się wielkiego nie dzieje - ponad 350 tysięcy przejechane. Jak zadbasz to i zarabiać Galantem można.
tyku - 10-02-2015, 13:32
mjsystem napisał/a: | Osiem tysięcy kilometrów i koniec. Dziś padł silnik. |
"Co się dzieje? No o co chodzi? Przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być..."
Paweł84 - 10-02-2015, 13:36
mjsystem napisał/a: | Osiem tysięcy kilometrów i koniec. Dziś padł silnik. Albo uszczelka albo aparat. W niedziele wróciłem bez problemu pod dom. Dziś zaczął pierdzieć i do kabiny wszedł dym o zapachu spalonego oleju. Na początku pomyślałem, że w taki wilgotny dzień objaw typowy dla przewodów, ale nie... Wieczorem diagnoza... A ja mam tyle pracy |
przykra sprawa
mjsystem - 10-02-2015, 19:12
Tomek napisał/a: | pewnie aparat | Zgadza się. Wygrałeś
Tomek napisał/a: | tylko ten zapach oleju | Zaolejony silnik i woda, które dostały się do alternatora. Skutki odwilży, ale i tak trzeba się w końcu za to wziąć.
Tomek napisał/a: | Galant to nie auto do pracy, zbyt dużo może się wydarzyć | Aj tam, aj tam, nadaje się
inq napisał/a: | Jak zadbasz to i zarabiać Galantem można. |
tyku napisał/a: | Przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być..." | Będą, na wiosnę
Paweł84 napisał/a: | przykra sprawa | A jednak zobaczył mojego mechanika odpalił na zasadzie: ale o co chodzi, przecież nic nie było
Bizi78 - 10-02-2015, 21:01
Coś za dużo tych awarii .
polaff - 10-02-2015, 21:58
Tomek napisał/a: | Galant to nie auto do pracy, zbyt dużo może się wydarzyć | nieprawda!!!
mjsystem - 11-02-2015, 08:30
Cytat: |
Tomek napisał/a:
Galant to nie auto do pracy, zbyt dużo może się wydarzyć
nieprawda!!! | Tego się trzymajmy
Małe dementi - mam przejechane 9 tysięcy kilometrów(nie 8 jak pisałem)
Bizi78 napisał/a: | Coś za dużo tych awarii | To nie awaria, to odwilż
Wczoraj zamowiłem aparat, tak więc przewody, świece i aparat zostaną wymienione.
KsiadzRobak - 11-02-2015, 08:38
mjsystem napisał/a: | mam przejechane 9000 tysięcy kilometrów | mało które auto przejedzie 9 milionów km - nawet jeśli jest TIRem
nie można narzekać...
McCoy - 11-02-2015, 11:06
mjsystem napisał/a: | To nie awaria, to odwilż |
To jak w odwilż tak świruje,to co bedzie w ulewny deszcz...
mjsystem - 11-02-2015, 14:08
McCoy napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
To nie awaria, to odwilż
To jak w odwilż tak świruje,to co bedzie w ulewny deszcz... |
mjsystem napisał/a: | Wczoraj zamowiłem aparat, tak więc przewody, świece i aparat zostaną wymienione. |
komarsnk - 11-02-2015, 14:31
Tomek napisał/a: | Galant to nie auto do pracy, zbyt dużo może się wydarzyć |
Oj tam oj tam Mój tyle jeździ, że nie mam kiedy łożyska wymienić
Tomek - brniesz w najgorsze kłamstwa żeby tylko Colta sprzedać
|
|
|