To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Wszyc - 28-09-2010, 01:28

Cel jest tylko jeden auto utrzymane w japońskim stylu czysty JDM kij z tym że to klasa średnia wyższa :P Ma być typowa japońska szlifierka :D :D :D samochód który będzie tylko do jazdy dla przyjemności i ma być napędzany benzyną :P

JDM do bólu nawet japońska muza będzie tylko z głośników lecieć hahaha :D :D :D

robertdg - 28-09-2010, 07:27

Wszyc napisał/a:
nawet japońska muza będzie tylko z głośników lecieć
co to będzie :?: Koto, Shakuhachi, Sakura :?: A może jakiś HipHop czy też Disco :biggrin: musisz uważac, aby ludzie słuchając tego nie zrobili sobie Seppuku :lol:
Wszyc - 28-09-2010, 12:39

Stereopony :D ma być klimat po prostu nikogo do słuchania zmuszać nie będę hehe :D
Chyba że będzie jakiś koleś do zbanowania na forum uprzednio można go by wsadzić na godzinę do mojego samochodu w ramach pokuty :D

Ale ja tam lubię japońską muzę :P

rosomak1983 - 28-09-2010, 14:00

Wszyc napisał/a:
Ale ja tam lubię japońską muzę :P

czarna japońska muze ??? :wink:

Wszyc - 28-09-2010, 14:11

akurat nie czarną mają słabą jak dla mnie :D lekki rock tylko japoński trawie :D
Wszyc - 06-10-2010, 16:37

Stwierdzam że konstrukcja E5xA jest niesamowicie wytrzymała bo po głębszych oględzinach blach w moim modelu stwierdzam że jeszcze całkiem nie dawno trzymał się tylko na dachu i tunelu środkowym gdyż progi nie istniały łącznie z całą podłogą po remoncie progów została zrobiona ich zewnętrzna część więc można powiedzieć że obecnie to auto się trzyma też troszku na progach ale tylko trochę... ale szyberdach się jeszcze zamyka więc dach chyba się jeszcze nie wygiął :D :D :D

To już zachodzi pod czarny humor :D

Wszyc - 06-10-2010, 19:21

Dahaha sieje furorę na zagranicznych forach za oceanem nie mieli pojęcia że w galantach 7 generacji był montowany diesel :D
areksz121 - 06-10-2010, 21:50

To Ci heca :D A tam tylko było E56A czy coś więcej za wodą?
Kleju - 06-10-2010, 21:54

Wszyc napisał/a:
Dahaha sieje furorę na zagranicznych forach za oceanem nie mieli pojęcia że w galantach 7 generacji był montowany diesel

Co się dziwisz jak 3/4 amerykanów nie wiec gdzie leży polska :mrgreen:
I są przekonani że istnieje państwo o nazwie Europa :D

Wszyc - 06-10-2010, 21:59

tam tylko E56A i E84A ( czyli prawdziwe VR4)
Trochę śmiesznie czyta się pochwały i słowa uznania od osób które mają 400 konne galanty serii E5 :D w stanie igła bez grama rdzy ( bo tam żaden nie jest bez modyfikacji )

fck - 06-10-2010, 22:33

to teraz poproszę o pochwały i słowa uznania w moim temacie :d no proszę
robertdg - 07-10-2010, 07:49

Kleju napisał/a:
Co się dziwisz jak 3/4 amerykanów nie wiec gdzie leży polska :mrgreen:
I są przekonani że istnieje państwo o nazwie Europa :D
To tak jak mój kumpel na zagranicznej wycieczce gadał z hamerykaninem, hamerykanin do niego:
H: skąd jesteś:?:
K: z Polski :!:
H: aaaaaaaaaa z Polski, fajny kraj, byłem tam kiedyś
K: gdzie dokładnie byłeś, w jakim mieście :?:
H: w Kopenhadze

:D :mrgreen: :D normalnie jak to usłyszałem, to przez tydzień czasu za kazdym razem jak mi się to przypomniało rwałem boki ze śwmiechu.

rosomak1983 - 07-10-2010, 09:56

Wszyc, daj link do strony to poczytamy :D
Wszyc - 07-10-2010, 12:25

rosomak1983 napisał/a:
Wszyc, daj link do strony to poczytamy :D

Nie :D Nie chcę zdradzać swoich planów co do miśka wszystkich które tam konsultuje :D

Wszyc - 08-10-2010, 00:11

Aż się wzruszyłem :cry:

http://otomoto.pl/mitsubi...-C15473531.html

Identyczny tylko bez lotki taki ładny mój był jeszcze 6 lat temu :cry: śliczny był wtedy :cry: takiego go pamiętam jak byłem młodszy takim czymś zjechałem pół Polski siedząc na tylnej kanapie razem z moim psiakiem którego też już nie ma wśród nas ehhh...

Tak patrze na te zdjęcia i na to co stoi za oknem i widzę że nie mogę tego tak zostawić mimo stanu i tego że silnik ledwo zipie wciąż stara się mnie wozić i prosi aż do drugą szanse :P Tyle się wycierpiał że należy mu się coś na starość nawet jeżeli będzie mnie to kosztowało kolejne 10tyś zł :)