To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg

fj_mike - 31-12-2010, 17:55

Ciekawa historia :wink:
Szkoda tylko zwierzaka :P

Anonymous - 31-12-2010, 18:01

fj_mike napisał/a:
Szkoda tylko zwierzaka :P

spoko Robert wypcha kartonami po zużytych częściach i powiesi w warsztacie ku przestrodze dla potomnych :P

sebo199 - 31-12-2010, 18:57

Nie przejechałeś jakiejś babcinki w płaszczu z kołnierzem futrzanym? :D Poszukaj dalej na podwoziu czarnej lakierowanej torebki.
robertdg - 01-01-2011, 12:56

Ponoć to jeden z bardziej popularnych gatunków szczurów - szczur wędrowny, typowy ludzki pasożyt (wykorzystuje obecność ludzką dla swej korzyści), nic dziwnego, auto stało w okolicacvh blokowiska, nie podlega ochronie, podlega deratyzacji, także spokojna głowa, tyle dobrze, że nie narobił większych strat w sensie, przegryziona instalacja, etc.

Derpin napisał/a:
spoko Robert wypcha kartonami po zużytych częściach i powiesi w warsztacie ku przestrodze dla potomnych :P
sąsiad zainkasował delikwenta :D
SiM - 01-01-2011, 21:17

fajna historia. Ja miałem "podobną" Mysz wlazła jakimś sposobem do drukarki laserowej od komputera i na skutek porażenia prądem zdechła - och co to był za smród... :evil:
driver73 - 02-01-2011, 09:31

a tak na marginesie wracajac do pierwszego watku , ja tez podobnie jak TY robertdg w roku 97 kupiłem fiata 126p el, oj działo sie wtedy , działo , był to mój drugi "maluch' i ostatni ..hahaha, natomiast w przeciwienstwie do Ciebie BARDZO DOBRZE wspominam moja historie z Oplem , a dokładniej Oplem Calibra , miałem dwie z innymi silnikami i do dzis czuje sentyment do tych marki........
j-rules - 02-01-2011, 10:09

z tymi zwierzakami to są jaja. Ostatnio z dziewczyna ruszlaismy jej seicentem u mnie spod domu. Po kilku kilometrach na miescie auto nam zaczelo miauczeć. Zatrzymalismyt sie pod centrum handlowym na parkingu otworzylismy maske, kot podniosl glowe, wyskoczyl stanal jak wryty bo nie wiedzial gdzie jest po czym po chwili dał noge...
robertdg - 02-01-2011, 12:46

driver73, Calibra była autem, akurat w miarę prostym, elektronika w niej nie szwankowała tak jak w nowszych oplach, do tego moj opel był w dieslu, ale nie ma się juz nad czym roztrząsać ;-)

j-rules, ciepełko je przyciąga :-)

Andrew - 02-01-2011, 18:23

robertdg 8000 Ci stuknęło :mrgreen:
dawidoski13 - 02-01-2011, 20:55

robertdg, tak przeglądnąłem całą Twoią historie z galancikiem w sumie to całą niedziele , i muszę przyznać że jestem w szoku Ty naprawde jesteś pozytywnie zakręcony jestem nowy na forum i już dowiedziałem się z Twoich postów dużo ciekawych i pożytecznych rzeczy naprawde podziwiam! a jeszcze jedno chciałem zapytać czy organizujecie może jakieś spoty? bo chciałbym go na żywo zobaczyć...
fj_mike - 02-01-2011, 21:01

andrew84 napisał/a:
robertdg 8000 Ci stuknęło :mrgreen:

Tradycyjnie :D ja wstawiam foto pamiątkowe

SiM - 02-01-2011, 21:08

dawidoski13 napisał/a:
chciałem zapytać czy organizujecie może jakieś spoty?

wejdź na forum regionalne i poszukaj

luckyluck - 02-01-2011, 21:35

dawidoski13 napisał/a:
robertdg, Ty naprawde jesteś pozytywnie zakręcony

To trzeba przyznać. Do tego równy gość i zawsze pomocny. :)

robertdg - 02-01-2011, 21:44

Eight thouzendów ;-) Tylko Ciiiiiiiiiiiiii :-# bo zaś będą pisać, żem spamer :badgrin:
Juiceman - 02-01-2011, 22:37

Hehe no ba że spamer Pawlika już przebiłeś xD, a o mnie to nie wspomnę :P :D :)