Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A
m6riano - 07-05-2012, 15:53
koliber124 napisał/a: | zawiódł przełożony |
w bagar chama a my mu wyperswadujemy że spot MM to rzecz święta...;-)
koliber124 - 08-05-2012, 22:38
m6riano napisał/a: | koliber124 napisał/a: | zawiódł przełożony |
w bagar chama a my mu wyperswadujemy że spot MM to rzecz święta...;-) |
...noooo, też o tym myślałem
Kylu - 09-05-2012, 11:06
Witajcie Mitsumaniaki.
Jestem Krzysiek, i jestem tu nowy, częściowo tylko nowy, bo forum przeglądam już z pół roku, ale się na nim nie udzielałem. Podobają mi się Wasze pomysły, spostrzeżenia, dyskusje i spotkania. Chciałbym bardzo wpaść na spota jeśli oczywiście można.
Jakoś w na mieście Was nie widuję za często a dużo jeżdżę po mieście, więc pewnie ktoś mnie widział.
Czy mógłby ktoś napisać dokładnie gdzie, kiedy i o której jest zbiórka na następny spot?
Z góry przepraszam że wyskoczyłem "jak guma z majtów".
Pozdrawiam wszystkich!
GóR3K - 09-05-2012, 11:58
Kylu napisał/a: | Witajcie Mitsumaniaki.
Jestem Krzysiek, i jestem tu nowy, częściowo tylko nowy, bo forum przeglądam już z pół roku, ale się na nim nie udzielałem. Podobają mi się Wasze pomysły, spostrzeżenia, dyskusje i spotkania. Chciałbym bardzo wpaść na spota jeśli oczywiście można.
Jakoś w na mieście Was nie widuję za często a dużo jeżdżę po mieście, więc pewnie ktoś mnie widział.
Czy mógłby ktoś napisać dokładnie gdzie, kiedy i o której jest zbiórka na następny spot?
Pozdrawiam wszystkich! |
witamy :d a jaki kolorek ma Twój gal ? następny jest 12 maja
bongo_22 - 09-05-2012, 12:11
GóR3K, 12 maja jest spot w Warszawie, na który serdecznie Was zapraszamy, a w Radomiu z tego co wiem 19 maja.
Kylu, miło powitać nowego maniaka . Przeczytaj 2-3 ostatnie strony tego tematu a na pewno dowiesz się co gdzie i kiedy. Z tego co się orientuję radomskie maniaki będą spotować i grillować przy Królewskich Źródłach a wyjazd kolumną z Kieleckiej.
koliber124 - 09-05-2012, 15:32
Kylu napisał/a: | Witajcie Mitsumaniaki.
Pozdrawiam wszystkich! |
Siema Kylu powitać nowego. Lepiej później jak wcale hehe. Tak jak bongo_22 wcześniej wspomniał spot rodzinny tym razem grilowy planujemy zrobić 19 maja tj. sobota na źródłach królewskich Śledź ten temat, o szczegółach będziemy pisać właśnie tu. Także jeśli masz żonę, dzieci, dziewczynę-no nie wiem- to serdecznie zapraszamy
P.S. Jaki kolor ma Twój gal???
Dario1986 - 09-05-2012, 21:18
Czy Radomscy koledzy wybierają się do Wwa na wielki spot mazowiecki 12 maja?
galantfanradom - 09-05-2012, 22:37
Jak ja żałuję, że nie dam rady 19 być na zlocie.
koliber124 - 09-05-2012, 23:34
Dario1986 napisał/a: | Czy Radomscy koledzy wybierają się do Wwa na wielki spot mazowiecki 12 maja? |
Pisałem już Piworowi, że ja nie dać rady, ciarny muzin iść do placy (nie ubliżając czarnoskórym oczywiście)
Kylu - 10-05-2012, 11:34
Przeczytałem Calutki temat niedawno, przeglądam forum tu i ówdzie. Wiem, że spotykacie się naprzeciwko orlenu na kieleckiej, ale myślałem, że teraz gdzie indziej będzie spotkanie.
A moja pociecha to
GóR3K napisał/a: | m6riano napisał/a: | GóR3K napisał/a: | bordowego gala w stickerbombie |
FOTY!;-) |
fotek nie ma bo na szybko, oklejone lusterka i ramki rejestracji (ładnie to wyglądało)z czarną szybą |
PS. Szyby mam brązowe.
Muszę jeszcze tylko porobić fotki i powrzucać, ale kurde nigdy nie mam czasu tego zrobić.
GóR3K - 10-05-2012, 12:38
Kylu napisał/a: | Przeczytałem Calutki temat niedawno, przeglądam forum tu i ówdzie. Wiem, że spotykacie się naprzeciwko orlenu na kieleckiej, ale myślałem, że teraz gdzie indziej będzie spotkanie.
A moja pociecha to
GóR3K napisał/a: | m6riano napisał/a: | GóR3K napisał/a: | bordowego gala w stickerbombie |
FOTY!;-) |
fotek nie ma bo na szybko, oklejone lusterka i ramki rejestracji (ładnie to wyglądało)z czarną szybą |
PS. Szyby mam brązowe.
Muszę jeszcze tylko porobić fotki i powrzucać, ale kurde nigdy nie mam czasu tego zrobić. |
Wczoraj znowu widziany koło OBI o godzinie chyba 22 :d zacnie wygląda ten gal
koliber124 - 10-05-2012, 13:34
OT/: czy odwiedzacie czasem inne nasze tematy? Może warto...
Kylu - 10-05-2012, 13:44
GóR3K napisał/a: | Wczoraj znowu widziany koło OBI o godzinie chyba 22 :d zacnie wygląda ten gal |
A dziękuję.
Tylko ja Ciebie nie widziałem, gdzie byłeś kolego? Tym białym Mitsu?
GóR3K - 10-05-2012, 13:52
Kylu napisał/a: | GóR3K napisał/a: | Wczoraj znowu widziany koło OBI o godzinie chyba 22 :d zacnie wygląda ten gal |
A dziękuję.
Tylko ja Ciebie nie widziałem, gdzie byłeś kolego? Tym białym Mitsu? |
Zielona Sigma :
gawron - 10-05-2012, 14:27
jest na co popatrzeć:)
|
|
|