To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

m6riano - 07-05-2012, 15:53

koliber124 napisał/a:
zawiódł przełożony

w bagar chama a my mu wyperswadujemy że spot MM to rzecz święta...;-)

koliber124 - 08-05-2012, 22:38

m6riano napisał/a:
koliber124 napisał/a:
zawiódł przełożony

w bagar chama a my mu wyperswadujemy że spot MM to rzecz święta...;-)

...noooo, też o tym myślałem :twisted: :twisted: :twisted:

Kylu - 09-05-2012, 11:06

Witajcie Mitsumaniaki. :)
Jestem Krzysiek, i jestem tu nowy, częściowo tylko nowy, bo forum przeglądam już z pół roku, ale się na nim nie udzielałem. Podobają mi się Wasze pomysły, spostrzeżenia, dyskusje i spotkania. :) Chciałbym bardzo wpaść na spota jeśli oczywiście można.
Jakoś w na mieście Was nie widuję za często a dużo jeżdżę po mieście, więc pewnie ktoś mnie widział. ;)
Czy mógłby ktoś napisać dokładnie gdzie, kiedy i o której jest zbiórka na następny spot?
Z góry przepraszam że wyskoczyłem "jak guma z majtów".
Pozdrawiam wszystkich! :)

GóR3K - 09-05-2012, 11:58

Kylu napisał/a:
Jestem Krzysiek, i jestem tu nowy, częściowo tylko nowy, bo forum przeglądam już z pół roku, ale się na nim nie udzielałem. Podobają mi się Wasze pomysły, spostrzeżenia, dyskusje i spotkania. :) Chciałbym bardzo wpaść na spota jeśli oczywiście można.
Jakoś w na mieście Was nie widuję za często a dużo jeżdżę po mieście, więc pewnie ktoś mnie widział. ;)
Czy mógłby ktoś napisać dokładnie gdzie, kiedy i o której jest zbiórka na następny spot?

witamy :d a jaki kolorek ma Twój gal ? :D następny jest 12 maja :D

bongo_22 - 09-05-2012, 12:11

GóR3K, 12 maja jest spot w Warszawie, na który serdecznie Was zapraszamy, a w Radomiu z tego co wiem 19 maja.
Kylu, miło powitać nowego maniaka :) . Przeczytaj 2-3 ostatnie strony tego tematu a na pewno dowiesz się co gdzie i kiedy. Z tego co się orientuję radomskie maniaki będą spotować i grillować przy Królewskich Źródłach a wyjazd kolumną z Kieleckiej.

koliber124 - 09-05-2012, 15:32

Kylu napisał/a:

Siema Kylu powitać nowego. :mrgreen: Lepiej później jak wcale hehe. Tak jak bongo_22 wcześniej wspomniał spot rodzinny tym razem grilowy planujemy zrobić 19 maja tj. sobota na źródłach królewskich :mrgreen: Śledź ten temat, o szczegółach będziemy pisać właśnie tu. Także jeśli masz żonę, dzieci, dziewczynę-no nie wiem- to serdecznie zapraszamy
P.S. Jaki kolor ma Twój gal???

Dario1986 - 09-05-2012, 21:18

Czy Radomscy koledzy wybierają się do Wwa na wielki spot mazowiecki 12 maja?
galantfanradom - 09-05-2012, 22:37

Jak ja żałuję, że nie dam rady 19 być na zlocie. :(
koliber124 - 09-05-2012, 23:34

Dario1986 napisał/a:
Czy Radomscy koledzy wybierają się do Wwa na wielki spot mazowiecki 12 maja?

Pisałem już Piworowi, że ja nie dać rady, ciarny muzin iść do placy (nie ubliżając czarnoskórym oczywiście) :twisted: :twisted: :twisted:

Kylu - 10-05-2012, 11:34

Przeczytałem Calutki temat niedawno, przeglądam forum tu i ówdzie. ;) Wiem, że spotykacie się naprzeciwko orlenu na kieleckiej, ale myślałem, że teraz gdzie indziej będzie spotkanie.
A moja pociecha to
GóR3K napisał/a:
m6riano napisał/a:
GóR3K napisał/a:
bordowego gala w stickerbombie :)

FOTY!;-)

fotek nie ma bo na szybko, oklejone lusterka i ramki rejestracji (ładnie to wyglądało)z czarną szybą :)

PS. Szyby mam brązowe. :D
Muszę jeszcze tylko porobić fotki i powrzucać, ale kurde nigdy nie mam czasu tego zrobić.

GóR3K - 10-05-2012, 12:38

Kylu napisał/a:
Przeczytałem Calutki temat niedawno, przeglądam forum tu i ówdzie. ;) Wiem, że spotykacie się naprzeciwko orlenu na kieleckiej, ale myślałem, że teraz gdzie indziej będzie spotkanie.
A moja pociecha to
GóR3K napisał/a:
m6riano napisał/a:
GóR3K napisał/a:
bordowego gala w stickerbombie :)

FOTY!;-)

fotek nie ma bo na szybko, oklejone lusterka i ramki rejestracji (ładnie to wyglądało)z czarną szybą :)

PS. Szyby mam brązowe. :D
Muszę jeszcze tylko porobić fotki i powrzucać, ale kurde nigdy nie mam czasu tego zrobić.

Wczoraj znowu widziany koło OBI o godzinie chyba 22 :d zacnie wygląda ten gal :)

koliber124 - 10-05-2012, 13:34

OT/: czy odwiedzacie czasem inne nasze tematy? Może warto... :twisted:
Kylu - 10-05-2012, 13:44

GóR3K napisał/a:
Wczoraj znowu widziany koło OBI o godzinie chyba 22 :d zacnie wygląda ten gal :)

A dziękuję. :)
Tylko ja Ciebie nie widziałem, gdzie byłeś kolego? Tym białym Mitsu?

GóR3K - 10-05-2012, 13:52

Kylu napisał/a:
GóR3K napisał/a:

A dziękuję. :)
Tylko ja Ciebie nie widziałem, gdzie byłeś kolego? Tym białym Mitsu?

Zielona Sigma :

gawron - 10-05-2012, 14:27

jest na co popatrzeć:)