Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Marcin-Krak - 18-05-2012, 12:34
mjsystem napisał/a: | Dwa mecze i do domu... a nie... oni są w domu |
Na urlop - wszak w klubie trzeba być wypoczętym co by dutki zarobić
Jeszcze 2 i pół godziny do weekendu
Bizi78 - 18-05-2012, 14:16
u mnie tylko 9h jutro w pracy i spotkanie integracyjne w Zaborzu .
Pogoda zamówiona, odpowiednie towarzystwo i będzie koko koko do rana .
Jassmina - 18-05-2012, 15:06
...chodzi za mną zimny...Desperados (piwo takie, żeby nie było, że sie za mną desperat jakiś włóczy...)
I chyba dziś zakupię i sie raczyć będę....oj taaak.....
Uwex - 18-05-2012, 18:18
... że w nocy wyjeżdżam po auto do Lublina, trochę daleko, więc trzymajcie przez sen kciuki coby wszystko wyszło OK. A potem się pochwalę (nie wiem czy będzie czym ? ),
co ewentualnie kupiłem.
wojzi - 18-05-2012, 18:38
Że samochód już przygotowany do trasy na morze. Przegląd zrobiony - płyny powymieniane i uzupełnione. Klocki z przodu zrobione. Dziś dodatkowo w końcu umyty. Tak, że zaraz wiozę psa to cioci, potem krótka drzemka i około 22 ruszamy na drugi koniec Polski.
To pierwsza taka długa podróż Cari i moja pierwsza taka duża jako kierowcy, więc trzymajcie za nas kciuki.
mjsystem - 18-05-2012, 18:40
Uwex napisał/a: | ... że w nocy wyjeżdżam po auto do Lublina, trochę daleko, więc trzymajcie przez sen kciuki coby wszystko wyszło OK. A potem się pochwalę (nie wiem czy będzie czym ? ),
co ewentualnie kupiłem. |
To przy okazji przywieź mi Pajero, które tam stoi....
wojzi napisał/a: | To pierwsza taka długa podróż Cari i moja pierwsza taka duża jako kierowcy, więc trzymajcie za nas kciuki.
_________________ |
Wojtku, miłego wypoczynku bezpiecznej drogi!
JCH - 18-05-2012, 20:08
Jassmina napisał/a: | ..chodzi za mną zimny...Desperados | Łeee .... Niedobre
Mnie przynajmniej nie smakuje.
Morfi - 18-05-2012, 20:52
że Cari została sprowadzona tam gdzie dokona ostatniego zywota łezka w oku sie kreci.
vince_81 - 18-05-2012, 21:54
Że dziś na zakończenie dyżuru taki jeden pijaczyna, gargamel straszliwy, zarzygał mi całą, świeżutko wysprzątaną karetkę... o, przepraszam, powinienem był powiedzieć "pewien niezbyt dokładnie umyty jegomość, pozostający pod wpływem skutków spożycia alkoholu etylowego w ilości przekraczającej powszechnie przyjęte normy, raczył nie docenić wysiłku włożonego przez moja osobę w sprzątanie i mycie ambulansu typu podstawowego, co wyraził poprzez zaburzenia gastryczne w postaci wymiotów niepowściągliwych"
I patrzcie, co to się człowiekowi z głową robi przez pracę w służbie zdrowia...
fergul11 - 18-05-2012, 23:22
vince_81 napisał/a: | pewien niezbyt dokładnie umyty jegomość, pozostający pod wpływem skutków spożycia alkoholu etylowego | ...z całym szacunkiem ,ale poprawność polityczną wymyślili socjaliści z UE a to chore zagadnienie jest , nazywajmy sprawy po imieniu ,"zachlał się moczymorda bimbrem i zarzygał ci miejsce pracy "
no bo jak ktoś ma nadwagę to jest gruby a nie chudy inaczej http://mleczko.interia.pl...0561/zdjecie,25
wojzi napisał/a: | w końcu umyty | czemu w końcu , a nie cały
szerokiej i bezpiecznej drogi ,dasz radę jesteś przecież MM
...że chcę wam życzyć udanego weekendu
gigant87 - 18-05-2012, 23:38
Skończyłem właśnie uczyć się przemówienia na jutrzejszą konferencję...
Prezentacja już gotowa, teraz tylko dobrze zapamiętać, co ważne w poszczególnych slajdach i będzie git!
Trzymajcie kciuki od 14.30 do 15.30, bym dobrze wypadł.
swinks_UK - 18-05-2012, 23:39
Dziś się miarka przebrała i mam już serdecznie dość syfu fejsbukowego wylewajacego się ze stron polskich portali.
Moglibście trochę mniej używać tego gówna to by się łatwiej na polskich stronach surfowało bez otwierajacych się co sekunda lajków i innych okienek.
gulgulq - 19-05-2012, 06:47
swinks_UK,
a kliknąłeś "lubię to"
http://pl-pl.facebook.com/pages/Nie-lubię-facebooka/121423814566068
pamar - 19-05-2012, 10:52
swinks_UK napisał/a: | Dziś się miarka przebrała... |
Mam nadzieję, że nie mnie gonisz z tą siekierą
jacek11 - 19-05-2012, 13:24
swinks_UK napisał/a: | Dziś się miarka przebrała i mam już serdecznie dość syfu fejsbukowego wylewajacego się ze stron polskich portali. |
nie tylko Ty masz tego dosyć
nie wiem co ludzie w tym widzą(być może dlatego,że nigdy tam nie wchodziłem,i omijam takie "chore" portale),ale mnie to się wcale nie podoba
|
|
|