To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Avan(s)ce Elegancji Juiceman'a czyli 2.5V6 z 2003

mientobisi - 28-04-2014, 00:40

fajny galant :D zazdroszczę szyberdachu - ¶wietna rzecz. no i rozpórki bo ja sie nadĽgałem i kupiłem jak±¶ beznadziejn±.. ile za ni± dałe¶ ? jaka to firma ?
Juiceman - 28-04-2014, 05:58

Firma rozpórki hmm Mitsubishi :wink: ile dałem - to nie pamiętam bo było to X lat temu :wink:
Miło że się elegancja podoba ;-)

promatti - 28-04-2014, 12:40

mientobisi napisał/a:
fajny galant :D zazdroszczę szyberdachu - ¶wietna rzecz. no i rozpórki bo ja sie nadĽgałem i kupiłem jak±¶ beznadziejn±.. ile za ni± dałe¶ ? jaka to firma ?

ja teraz zakupiłem reperaturki (prawa i lewa) takie o: ocynk, producent Klokkerholm (Dania), cena 250zł + 25zł przesyłka ze sklepu: mc-car@mc-car.pl. :)

krzychuzzz - 28-04-2014, 12:52

promatti napisał/a:
mientobisi napisał/a:

ja teraz zakupiłem reperaturki (prawa i lewa) takie o: ocynk, producent Klokkerholm (Dania), cena 250zł + 25zł przesyłka ze sklepu: mc-car@mc-car.pl. :)

Ja rozumiem że poniedziałek po weekendzie.... :mrgreen:

Tomek - 28-04-2014, 12:56

krzychuzzz napisał/a:
promatti napisał/a:
mientobisi napisał/a:

Ja rozumiem że poniedziałek po weekendzie.... :mrgreen:

:badgrin: :badgrin:

promatti - 28-04-2014, 14:57

o kurde je¶li jest nadzieja na wytłumaczenie się :P

to tak ABSOLUTNIE PONIEDZIAŁEK!!! :P

sam nie mogę uwierzyć w to co napisałem :P jak to się stało.... ah te poniedziałki :P

Juiceman - 08-05-2014, 18:37

Mała aktualizacja ;-)

W Galu pojawiły się na tyle nowe amorki KYB'y ;-) , następnie zostały wymienione przeguby wew. - niestety objaw drżenia budy przy przy¶pieszeniu pozostał ;/. Także wcze¶niejsze teorie niestety obalone :evil: - przez co Gal znowu jest na serii. Wymieniony też został lewy wahacz prosty i

Z kolejnych giftów Elegancja dostała nowe buciki mianowicie Dunlop SP SportMaxx RT 215/50 R17 91 Y

Niedługo szykuje się kolejna wymiana oleju ;-)

arturj123 - 08-05-2014, 18:49

Juiceman napisał/a:
zostały wymienione przeguby wew. - niestety objaw drżenia budy przy przy¶pieszeniu pozostał ;/. Także wcze¶niejsze teorie niestety obalone :evil: - przez co Gal znowu jest na serii.

S± kolejne podejrzenia? Zagadka ....

demoniszcze - 08-05-2014, 22:30

Jak narazie te opony u mnie spisuj± się b. dobrze, trzymaj± na mokrym i suchym, najgło¶niejsze też chyba nie s±, jakie masz odczucia co do hałasu?
Juiceman - 09-05-2014, 05:56

Wiesz co póki co zrobiłem na nich 20km xD także cieżko mi powiedzieć na pewno s± cichsze od Michelin HP 3 :wink:
Tomek - 09-05-2014, 08:36

Juiceman, a z tymi drganiami może kojarzysz kiedy się to zaczęło?
co wtedy wymieniłe¶, może w ten sposób co¶ wymy¶lisz

Torp12 - 09-05-2014, 09:08

No wie co wymieniał. Przednie sprężyny na H&R :]
Matejko - 09-05-2014, 09:47

Dunlopy sa obecnie najcichsze, ale jak to dunlopy - jesli amortyzatory nie domagaj± to sie wyz±bkuj±
Juiceman - 09-05-2014, 17:40

Tomku objaw występuję tylko po zmianie sprężyn. Te same sprężyny zamontowali¶my w Galu Bartka i było git. Tylko Elegancja marudzi i drży xD - już kpl. nie wiem co może być.

Amorki póki co jeszcze dobre ;-)

Juiceman - 23-05-2014, 06:05

Na liczniku ponad 235kkm ( A kupiłem go jak miał zaledwie 195kkm ;-) )
W ¶rodę był przegl±d gazowni i wymiana filtrów ;-)

Następnie w przyszły weekend wizyta u Deejay'a w Mitsubishi SPA na wymianę oleju.