Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe
Jaro1974 - 31-10-2014, 11:49
Do mnie doszło normalnie ale niektóre informacje wchodzą mi również na spam.
szuwar - 31-10-2014, 11:53
vendetta, apikus, a gdzie napisałem, że na zlot nie można przyjechać jak głosowałeś na inną opcję, albo w ogóle nie zabrało się głosu, miałem na myśli czyste statystyki, na przyszłość aby mieć pogląd na sytuację. Czy głosują aktywni użytkownicy, czy tylko forumowi czy też jeżdżący na zloty itp.
Osobiście jeszcze nie głosowałem, i nie wiem czy się nie wstrzymam. Jako potencjalny organizator chciałbym zobaczyć chęć przyjazdu gości a nie swoje zdanie. Zresztą czy daleko, czy głosowałem czy nie, od chwili pojawienia się na forum jestem na każdym zlocie .... nawet jak jest daleko (kosztownie).
mjsystem - 31-10-2014, 12:42
Jaro1974 napisał/a: | Do mnie doszło normalnie ale niektóre informacje wchodzą mi również na spam. | Dlatego spam czytam obligatoryjnie, wiele rzeczy ważnych tam trafia.
apikus - 31-10-2014, 13:57
szuwar, dlatego był" "
Głosuj głosuj, nawet jak masz zagłosować za swoją lokalizacją. Większość ma wybrać.
JCH - 31-10-2014, 14:08
szuwar napisał/a: | Może ktoś się pokusi na zlocie podać statystykę, ile osób z głosujących pojawiło się na
zlocie, i druga kategoria, kto pojawił się na zlocie, ale głosował na drugą opcję | Jak dostanę takie dane to chętnie zrobię
Jaro1974 - 31-10-2014, 14:10
I można to będzie rozpisać jako konkurs na przykład
pamar - 31-10-2014, 14:24
A teraz będzie wkręt dla nie będących na FB
grzesiopol - 31-10-2014, 15:03
szuwar napisał/a: | Może ktoś się pokusi na zlocie podać statystykę, ile osób z głosujących pojawiło się na
zlocie, i druga kategoria, kto pojawił się na zlocie, ale głosował na drugą opcję | a po co ci to wiedzieć, chcesz sie obrazić na nich czy co
szuwar napisał/a: | Czy głosują aktywni użytkownicy, czy tylko forumowi czy też jeżdżący na zloty itp.
| ale jak ktoś zagłosuje na firlej a bedzie w pogorzelicy lub zagłosuje na pogorzelice i ta wygra i nie pojedzie to przecież nie swiadczy, że głosował bo miał taki kaprys, moze tego kogoś nie stać na daleką wyprawę lub mu cos wypadnie
pamar napisał/a: | Masówka poszła - do mnie dotarła 08:12 | zgadza się u mnie też była i to w "odebrane", może pora pomysleć o zmianie poczty na inną mjsystem powinno być dodawanie do wiadomości nie spamowy np ja mam w wp.pl zgłoś nie-spam wtedy wiadomości z tego adresu powinny być normalnie dostarczane.
mjsystem napisał/a: | Dlatego spam czytam obligatoryjnie, wiele rzeczy ważnych tam trafia. |
ja nie czytam ale przeglądam tylko od kogo jak nie znam to do kosza, podobno mniej wtedy przychodzi tego badziewia.
pamar o i jest na zdjeciu czubek nosa mojego misiaka - dzięki
W@sio - 31-10-2014, 15:09
Czuję wewnętrzny niepokój i jako organizator powinienem się powstrzymać głosowania.
mjsystem - 31-10-2014, 15:18
grzesiopol napisał/a: | mjsystem powinno być dodawanie do wiadomości nie spamowy np ja mam w wp.pl zgłoś nie-spam wtedy wiadomości z tego adresu powinny być normalnie dostarczane. |
Tak robię, pierwszy raz info od MM poszło do spamu. Przyczyna - masówka.
grzesiopol napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Dlatego spam czytam obligatoryjnie, wiele rzeczy ważnych tam trafia.
ja nie czytam ale przeglądam tylko od kogo jak nie znam to do kosza, |
Źle się wyraziłem Nie czytam poczty spamowej. Czytam nadawców poczty
W@sio napisał/a: | Czuję wewnętrzny niepokój i jako organizator powinienem się powstrzymać głosowania. | Jak braknie jednego głosu - znamy winnego
pamar napisał/a: | A teraz będzie wkręt dla nie będących na FB |
Będzie cały artykuł u nas oficjalnie przedstawiony. Cierpliwości
grzesiopol - 31-10-2014, 15:18
Ja tam zagłosowałem na jedynie słuszną koncepcje
mjsystem - 31-10-2014, 15:19
grzesiopol napisał/a: | Ja tam zagłosowałem na jedynie słuszną koncepcje |
Na Mozambik?
xluki - 31-10-2014, 15:22
czemu nie moge oddac glosu?
[ Dodano: 31-10-2014, 15:24 ]
juz poszlo
Tomek - 31-10-2014, 15:26
mjsystem napisał/a: | Źle się wyraziłem Nie czytam poczty spamowej. Czytam nadawców poczty |
ja tak samo
kiedyś krążył taki dowcip "twoja stara czyta SPAM"
też się z tego śmiałem, dopóki sam nie zacząłem czytać
2 razy już by mi umknęła dobra robota, gdybym nie zaczał przeglądać co się tam znajduje, m.in. praca którą zaczynam w poniedziałek
Firebee - 31-10-2014, 16:50
zrobiłem temat na czerwono, dodałem też info na Fanpage Mitsumaniaków. Bardziej wyróżnić się nie da. Kto nie zagłosuje zgadza z większością (lub wybiera Mozambik).
|
|
|