Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Marcin-Krak - 15-01-2008, 22:45
jawlo napisał/a: | czy nie jesz za dużo mięsa z biedronki ? |
Z biedronki to wolę dżem
Mięso jem z Tesco
A kisiel z kota
Jestem genialny napisałem plan pracy Jestem z siebie dumny
Jutro po jego weryfikacji zapewne będę mnie dumny. ale co tam
Cezar - 17-01-2008, 10:47
... ze wlasnie w Dzien dobry TVN byla moja siostra
Wystep w tv i jej '5minut' zaliczam do udanych
saphire - 17-01-2008, 13:04
Właśnie dowiedzieliśmy się, że zmarł kumpel z naszego wydziału. Tydzień po przeszczepie szpiku. Niestety nagle przyplątało się zapalenie krtani i płuc...
Anonymous - 17-01-2008, 20:26
Saphire BARDZO NAM PRZYKRO z powodu kolegi
Cezar zapodaj linka ze strony-chętnie bym zobaczył........siostrę
akbi - 18-01-2008, 10:54
...że w nocy wje....li mi się do Galanta i wyciągnęli radio i wiatrówkę ze schowka
...i teraz poszukuje ciemnej szybki - trójkąta z tylnych lewych drzwi
Anonymous - 18-01-2008, 13:28
akbi napisał/a: | ...że w nocy wje....li mi się do Galanta i wyciągnęli radio i wiatrówkę ze schowka
...i teraz poszukuje ciemnej szybki - trójkąta z tylnych lewych drzwi |
bylem w tamtym roku u kumpla w Gdansku na Chelmie; pewnego dnia zapukala sasiadka i powiedziala, ze wybili mu szybe w jego Golfie IV. Radio wyparowalo oczywiscie.. Kumpel powiedzial, ze to nie pierwszy raz.. Dziwny jest ten Gdansk..
Anonymous - 18-01-2008, 13:36
detlef napisał/a: | Dziwny jest ten Gdansk.. | W Warszawie zapewne nie jest lepiej- wszędzie złodziejstwo jest takie same
Marcin-Krak - 19-01-2008, 14:18
dm17 napisał/a: | wszędzie złodziejstwo jest takie same |
W Krakowie tak nie jest
detlef napisał/a: | Dziwny jest ten Gdansk. |
Dobrze że nie jadę tam autem - ale może w takim układzie pojadę do Gdynii - tam jest może bezpieczniej
Anonymous - 19-01-2008, 16:09
dm17 napisał/a: | detlef napisał/a: | Dziwny jest ten Gdansk.. | W Warszawie zapewne nie jest lepiej- wszędzie złodziejstwo jest takie same |
odpukać - trzymałem carismę pod blokiem na Pradze (warszawską Pragę chyba wszyscy znają lub kojarzą) i nigdy nic się nie stało.. a w Gdańsku często słyszę o takich przypadkach.. no, ale może to zbieg okoliczności.. ja przedstawiam tylko swoje spostrzeżenia
akbi - 19-01-2008, 16:13
... że po wczorajszym włamaniu do mojego autka, wykupiłem sobie miejsce na parkingu strzeżonym .... i dzisiaj po pierwszej nocy patrzę, a jakaś siermięga Hondą, która nie potrafi parkować stuknęła mi w przedni zderza,k(szczęście że nie pękł i się nie wygiął, ale pękła ramka i odpadła tablica rejestracyjna
Ps' Dzięki Kibloo za pomoc w wywierceniu nowych otworków.
...W związku z tym, że od momentu zakupu (od kwietnia 2007r) Galanta, dzisiaj po raz trzeci zahaczono mnie na parkingu (podczas gdy ktoś parkował)
Oświadczam publicznie
, że jak tylko zobaczę jakiegoś "lewusa" na drodze (blokującego lewy pas, parkującego w sposób blokujących innych, nieumiejącego się ustawić na skrzyżowaniu itp itd) to będę wpychał do rowu .... bez ostrzeżenia
Anonymous - 19-01-2008, 17:12
Arek WSPÓŁCZUJĘ
Mnie by chyba krew zalała
akbi - 19-01-2008, 19:34
dm17 napisał/a: | Mnie by chyba krew zalała |
mnie zaczynała zalewać ...więc poszedłem spuścić 450ml ... o czym tutaj:
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=17262
Anonymous - 19-01-2008, 23:30
ze moj Misiek dzis sie rozbrykal i zechlal 21 litrow paliwa na 100kilometrow w miescie
Rafal_Szczecin - 20-01-2008, 00:30
ze wlasnie sie dowiedzialem ,ze moja dobra kolezanka prawdopodobnie ma bialaczke
nawet nie wiecie jak mi smutno i zle, ona ma dopiero 18 lat
dlaczeeeego ?
i nawet nie moge jej pomoc ... nie pytajcie jak zle sie z tym wszystkim czuje
i jeszcze mi pisze cos takiego "obiecaj, ze jesli nie dam rady , jesli badania sie potwierdza, bedziesz o mnie pamietal i dobrze mnie wpsominal"
turek61 - 20-01-2008, 00:37
Rafal_Szczecin, WSPÓŁCZUJĘ ale póki piłka w grze wszystko jest jeszcze możliwe.Wierz że będzie dobrze i miej nadzieję !
|
|
|