Nasze Miśki - moje CA0...
macieekg - 03-09-2009, 12:56
Nic tylko pozazdrościć takiego audio. Może i ja w swoim się kiedyś takich dorobię.
Gałeczka też fajna ale chyba bym się nie zdecydował na aluminium (zimne/ciepłe)
Oczywiście prosimy o foty jak to wszystko wygląda zamontowane w aucie.
rosomak1983 - 03-09-2009, 14:58
londolut, zdradz jaki masz motor... przynajmniej na priv
Co do gałek biegów polecam Jack (egro chyba) obszyte skóra. Wykonanie rewelka do tego siedzi w dłoni idealnie.
Morfi - 03-09-2009, 16:34
1.3 ale fajnie chodzi
pyjte - 03-09-2009, 16:51
Jogurt napisał/a: | u mnie w garażu juz coś leży i czeka ale to Lutek sam powie jak bedzie chciał | heheh a ja wiem co leży, ale nie powiem , chce usłyszeć ten sprzęt.
londolut - 03-09-2009, 17:51
Morfi napisał/a: | 1.3 ale fajnie chodzi | Niejeden 1.3 się chowa, choć teraz już sprzęgło się powoli kończy
pyjte napisał/a: | Jogurt napisał/a: | u mnie w garażu juz coś leży i czeka ale to Lutek sam powie jak bedzie chciał | heheh a ja wiem co leży, ale nie powiem , chce usłyszeć ten sprzęt. | Cicho
Anonymous - 03-09-2009, 18:01
Na żywo wygląda o wieeele lepiej niż na fotkach. Szkoda tylko, ze nie udało mi się posłuchać tego audio. Może kolejnym razem...
Zaintrygowałeś mnie tym, co masz w garażu...
londolut - 03-09-2009, 18:09
gregorbu napisał/a: | Szkoda tylko, ze nie udało mi się posłuchać tego audio. | Nom szkoda a dość często gadaliśmy i kręciliście się po Neptunie Z resztą jak się przemieszczałem między parkingiem Fregaty a między Neptunem to chłopakom z JM podobała się Metallica
gregorbu napisał/a: | Zaintrygowałeś mnie tym, co masz w garażu... |
Anonymous - 03-09-2009, 18:13
londolut napisał/a: | gregorbu napisał/a: | Szkoda tylko, ze nie udało mi się posłuchać tego audio. | Nom szkoda a dość często gadaliśmy i kręciliście się po Neptunie Z resztą jak się przemieszczałem między parkingiem Fregaty a między Neptunem to chłopakom z JM podobała się Metallica | Tylko jakoś nie mogliśmy trafić, byś był przy aucie i kilka razy oglądaliśmy przez szyby. No nic - co się odwlecze, to nie uciecze.
pawela - 03-09-2009, 22:04
ja wiem co jest w garażu
Lutek, gałka kozacka, choć typowo hondowska
To jak Audi ze znaczkiem AMG
Ale co tam, walić stereotypy, mi się podoba
londolut - 03-09-2009, 22:49
Jogurt napisał/a: | u mnie w garażu juz coś leży |
pyjte napisał/a: | ja wiem co leży |
pawela napisał/a: | ja wiem co jest w garażu | Rosomaka zeżre ciekawość hah
pawela napisał/a: | Lutek, gałka kozacka, choć typowo hondowska | Nawet gwint jest na Hondę Kolega z roboty, robił takie gały ( ) dla honda.slask.pl wiec wziąłem jedną dla siebie. Gwint na gwintownik, i poszedł
Zdjęcia mojej:
A i tak z nowości - pękła mi szyba w lewym dolnym rogu. Choćby od naprężeń bo niema ani odprysku od kamienia ani żadnego śladu po młotku
pawela - 03-09-2009, 22:55
stary, tylko ja ty możesz mieszać takim długim kijem?
U mnie gałka kończy się tam, gdzie Twoja się zaczyna
londolut - 03-09-2009, 22:57
A tam kijem od razu. Short-shifta może zrobię ale na razie mi się nie chce
pawela - 03-09-2009, 23:01
u Maria1986 robiliśmy mooooże w 3 min
londolut - 03-09-2009, 23:28
pawela napisał/a: | u Maria1986 robiliśmy mooooże w 3 min | Ja chcę shorta pełną gębą
pawela - 03-09-2009, 23:32
tylko u nas nie bardzo się da.
W hundach czy madziach lewarek rusza się na kulce - kulkę przesuwasz do góry i to cały prawdziwy SS.
A u as zespół dźwigienek, tuż nad podłogą...
|
|
|