To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

swinks_UK - 19-05-2012, 14:45

pamar napisał/a:
swinks_UK napisał/a:
Dziś się miarka przebrała... :axe:

Mam nadzieję, że nie mnie gonisz z tą siekierą :roll: :mrgreen:

Nie Artur. :wink:
Chodziło mi o tzw. intuicyjne wyskakiwanie okienek itp. Niemal na każdym portalu z Polski zbliżenie kursora do czegokolwiek związanego z srejsbukiem (guzik, link, itd) powoduje wyskakiwanie cholernego okienka na pół ekranu.
Jakoś nie zauważyłem tego na portalu BBC, Guardiana, czy plotkarskim Daily Mail.

sieegurd - 19-05-2012, 15:01

...że dzisiaj zabrałem córkę na mecz piłki nożnej naszych juniorów :) Biegając za nią po trybunach byłem bardziej spocony, niż młodzi piłkarze :P
Hubeeert - 19-05-2012, 18:24

swinks_UK, używaj chrome z ghostery findings i adblockiem :)
Ja mam spokój

fergul11 - 19-05-2012, 23:45

..tak , rzad zwarl posladki i czeka na euro bo wszystko prawie dopiete na ostatni guzik, a taki guzik :evil: ,tu jest brakujace prawie http://www.cda.pl/video/3...lem-tu-chce-zyc

jeszcze takie uslyszane gdzies od kogos ,niewazne ,tresc sie liczy
Berluskoni moze przelecial polowe kraju , ale Tusk wydymal caly narod
w pierwszej chwili smialem sie , ale potem naszly mnie przemyslenia i jeszcze ten filmik powyzej .
Nie naleze do zadnej opcji politycznej ,ani za zadna sie nie opowiadam ,pozostanie z boku jest chyba w tym czasie najbardziej moralnym rozwiazaniem :|

wojzi - 20-05-2012, 03:08

No i dałem rady i Misiu też. W piątek o 22 wyjechaliśmy a o 6 rano byliśmy w Chłapowie. Miś całą trasę przejechał bez najmniejszego zająknięcia. Szybkie rozpakowanie i śniadanki i z chłopakami na plażę. Niech wdychają tego jodu jak największe.

I chyba się starzeję, bo kurcze morze zaczyna mi się podobać. Ale to może kwestia tego, że o tej porze mało tu ludzi i te okolice też nie takie płaskie, ale też pagórki się pojawiają jak w stronach rodzinnych.

Krzyzak - 20-05-2012, 22:57

wojzi napisał/a:
o tej porze mało tu ludzi
mogłeś być dziś w Gdańsku - były jakieś zawody strongmanów i mnóóóóóstwo ludzi :)
plaża Brzeźno/Przymorze konkretnie

mjsystem - 21-05-2012, 09:17

vince_81 napisał/a:
Że dziś na zakończenie dyżuru taki jeden pijaczyna, gargamel straszliwy, zarzygał mi całą, świeżutko wysprzątaną karetkę... o, przepraszam, powinienem był powiedzieć "pewien niezbyt dokładnie umyty jegomość, pozostający pod wpływem skutków spożycia alkoholu etylowego w ilości przekraczającej powszechnie przyjęte normy, raczył nie docenić wysiłku włożonego przez moja osobę w sprzątanie i mycie ambulansu typu podstawowego, co wyraził poprzez zaburzenia gastryczne w postaci wymiotów niepowściągliwych"
I patrzcie, co to się człowiekowi z głową robi przez pracę w służbie zdrowia...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikka - 21-05-2012, 10:26

...że mam jakiegoś wstrętnego lenia i okrutny deficyt snu...
mocy przybywaj !

Krzyzak - 21-05-2012, 11:14

że w piątek mój sąsiad o 0:15 włączył magnetofon na całą parę na swoim parapecie - w ramach złośliwej odpowiedzi na wezwaną do niego policję celem interwencji w sprawie zachowania ciszy nocnej
po 14 latku bym się spodziewał większej kultury...

sąd grodzki wkrótce... bo to nie pierwsze takie ekscesy...

Marcin-Krak - 21-05-2012, 11:19

Że półmetek dnia minął ... do półmetka tygodnia jeszcze długa droga - a do weekendu to już w ogóle dramat.
I jeszcze ta pogoda zdecydowanie nie zachęcająca do siedzenia w pracy :P

Szwagroz - 21-05-2012, 11:36

Krzyzak, podejrzewam że nie ma miejsca w polsce żeby sie nie trafił jakiś sąsiad debil, no i ja równiez mam takiego. On tylko czeka żeby u jednego z jego sąsiadów ktoś wyszedł na ogród wiekszą grupą (grill itp), i w momencie puszcza muzykę na cała rurę, albo wieczorami urządza sobie kino ogrodowe i nie wazne że ludzie chcą sobie w spokoju posiedzieć w ogrodzie. Ostatnio jeden z sąsiadów zaprosił gości na ognisko i kiełbaski w porze obiadowej, w sumie cisza i spokój, a nasz "ulubiony sąsiad najpierw radio, że pół osiedla słyszy, potem nagle zaczął pod prawie samym płotem naprawiać qwada, piłował go niemiłosiernie, aż mu chyba ako padło, jak ci normalni, mieli juz go dość i się przenieśli z ogrodu do domu, w momęcie cisza. Co z takim baranem zrobić?? niby hałasuje za dnia, raczej nie przekracza 22-giej, ale jest mega uciążliwy.
Tomek - 21-05-2012, 11:51

Marcin-Krak napisał/a:

Że półmetek dnia minął ... do półmetka tygodnia jeszcze długa droga - a do weekendu to już w ogóle dramat.

ja tam do półmetka tygodnia mam jakieś 3,5 godziny, a do weekendu jakieś 12 h roboczych

Cezar - 21-05-2012, 12:39

Szwagroz napisał/a:
Co z takim baranem zrobić?? niby hałasuje za dnia,

art. 51 KW i tyle w temacie :wink:
Wzywac policje za kazdym razem jak bedzie zakłocanie spokoju, bo masz prawo odpoczac po pracy we wlasnym domu :twisted:

Moja sasiadka dostala tydzien temu 20h prac spolecznych lub miesiac odsiadki bez zawiasow :P

vince_81 - 21-05-2012, 12:40

tomek84 napisał/a:
ja tam do półmetka tygodnia mam jakieś 3,5 godziny, a do weekendu jakieś 12 h roboczych

:shock: Nie za dobrze Ci...? :P

Tomek - 21-05-2012, 12:50

vince_81 napisał/a:

:shock: Nie za dobrze Ci...? :P

leżeć do góry brzuchem jednak nie będę, łącznie z weekendem - 5 dni wiercenia w betonie i takie tam
ale sama myśl, że nie trzeba siedzieć w biurze jest pocieszająca

dodam, że byłem 2 dni w górach ze znajomymi i się fajnie zresetowałem psychicznie
dzisiaj rano miałem zapał do pracy, jak po tygodniowym urlopie