To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT XI

Jaro1974 - 26-01-2015, 21:50

Dobry wieczór :wink:
Bizi78 - 27-01-2015, 07:12

Dobry :D .
mjsystem - 27-01-2015, 07:23

inq napisał/a:
mjsystem, jak możesz to i ja poproszę trochę białego na około lubelskie stoki narciarskie
Mówisz - masz :wink:
Seichan napisał/a:
Sławek, będziesz leciał przez Lublin?
Nie, ale za kilka dni mogę wracać przez Lbn. 8)

[ Dodano: 27-01-2015, 07:23 ]
Dzień dobry tak w ogóle :)

Andrew - 27-01-2015, 07:29

Dzień dobry :wink:
Jaro1974 - 27-01-2015, 08:41

Dzień dobry :wink:
Sławku a jaką trasę obrałeś do Siedlec że tak zapytam?

Seichan - 27-01-2015, 09:25

Dzień dobry ;)

Sławek pewnie już w trasie.

grzesiopol - 27-01-2015, 14:25

Dzień dobry maniaki
Cena za Susiec to 35 zł. za osobę i będziemy mieli małego grilla, czekam jeszcze na rozpiskę w domkach i będziemy mogli ruszyć w temacie Suśca. Nie wiem tylko czy zrobić tak aby każdy miał możliwość wyboru domku czy po prostu ja rozłożę osoby tak aby zapełnić jak najwięcej miejsca. Oczywiście za waszą aprobatą, mniej więcej wiem kto i jak sie czuje, kto był z kim w tamtym roku i ile osób będzie więc chyba będzie dobrze.

[ Dodano: 27-01-2015, 14:31 ]
I jeszcze jedno czy ewentualnie byliby jacyś chetni na koszulki i naklejki bo moze byśmy coś wymodzili dla nas i dla nowej gospodyni osrodka, cena koszulek chyba nie powinna przekroczyć 20 zł. a naklejki to bedzie cos groszowa sprawa. Ustalmy to teraz to od razu zebrałbym kasę za pobyt i za gadżety. Projekt koszulek i naklejek gratis - ode mnie

_Slawek_ - 27-01-2015, 15:52

Dzień dobry :)

grzesiopol napisał/a:
Cena za Susiec to 35 zł. za osobę
A będzie info ile za poszczególne domki?
grzesiopol napisał/a:
będziemy mieli małego grilla,
Grill mamy wliczony w cenę za osobę?
grzesiopol napisał/a:
Nie wiem tylko czy zrobić tak aby każdy miał możliwość wyboru domku
Oczywiście :)
grzesiopol napisał/a:
czy po prostu ja rozłożę osoby tak aby zapełnić jak najwięcej miejsca. Oczywiście za waszą aprobatą, mniej więcej wiem kto i jak sie czuje, kto był z kim w tamtym roku i ile osób będzie więc chyba będzie dobrze.

Taa, na pewno :P Upakowywanie proponuję zostawić na koniec.
Przez rok mogło się dużo zmienić :) Poza tym niektórzy nie są zbyt wylewni i mogli skrywać przez ten czas niezadowolenie ;)

Podstawowe pytanie, czy dobra pogoda i ciepła woda w basenie zostały już zamówione?

Bizi78 - 27-01-2015, 19:19

Bry wieczór :D .
Seichan - 27-01-2015, 19:32

Czołem z wieczora ;)
bastek - 27-01-2015, 20:10

Seichan napisał/a:
Czołem z wieczora

ano, czołgiem

grzesiopol - 27-01-2015, 20:12

_Slawek_ napisał/a:
A będzie info ile za poszczególne domki?
tzn. co masz na myśli? Płacimy 35zł/osobę/dobę. Chyba, że ty chcesz mieć sam to możesz sobie zapłacić nadgabaryt, nie widzę przeszkód. Powiem tylko, że domki są 5-6 osobowe, są pokoje po 2 i po 3 osoby więc i tak pozostają wolne pojedyncze lub podwójne miejsca, gdzie trzeba będzie kogoś upchnąć w razie "W". Np jak Sebastian by sam przyjechał to przecież nie weźmie sobie sam całego domku bo to byłoby chyba dziwne, aczkolwiek Sebastian jak wiking ciągle rżnie i pali to nie wiadomo co zrobi :mrgreen: Na liście jest łącznie 36 osób zadeklarowanych + ewentualne 2 osoby do dyspozycji będziemy mieć chyba coś około 45 miejsc więc powinno dla wszystkich wystarczyć.
Co do grilla to powiedzmy że mamy prezent, ale za inne atrakcje w tym basen każdy płaci za siebie. O psa nie pytałem ale u nas chyba nikt nie przyjeżdża ze zwierzęciem więc z tym mamy spokój.
No i wypowiedcie się jeszcze w temacie koszulek czy zrobimy sobie czy nie, bo naklejki to chyba obligatoryjnie raptem 14 sztuk patrząc na listę.

_Slawek_ - 27-01-2015, 20:24

Coś mi się ubzdurało, że były domki 8-osobowe... Ale jak 5-6 to luzik. Jest wszystko OK :)
Już nie będzie 7-os bliżniaków?

A o grilla pytałem, bo skoro na stronie piszą, że inne grupy zorganizowane od 30zł/za dobę to myślałem, że jesteśmy inną grupą i 5 zł za grilla po prostu dopłacamy. Chyba, że grupę zorgaznizowaną liczą wtedy gdy się cały ośrodek wynajmuje :) Chociaż rok temu było po 30zł...

Co do koszulek to nasze lubelskie są simply the best :) Więc nie wiem czy jest sens jakieś suścowe specjalnie robić. Ale to tylko opinia naszej 2-ki ;)

Jaro1974 - 27-01-2015, 20:39

Dobry wieczór.
Naklejki jak najbardziej i ja chcę cztery (dwie na lewą i i dwie na prawą stronę :twisted: ), co do koszulek to ja się wstrzymam od głosu.

grzesiopol - 27-01-2015, 21:06

_Slawek_ napisał/a:
Coś mi się ubzdurało, że były domki 8-osobowe..
są ale w innej części ośrodka, i te bliżniaki 7 osobowe też :mrgreen:
_Slawek_ napisał/a:
A o grilla pytałem, bo skoro na stronie piszą, że inne grupy zorganizowane od 30zł/za dobę to myślałem, że jesteśmy inną grupą i 5 zł za grilla po prostu dopłacamy. Chyba, że grupę zorgaznizowaną liczą wtedy gdy się cały ośrodek wynajmuje :) Chociaż rok temu było po 30zł...
nie wiem gdzie to wyczytałeś ale (może masz jeszcze dane z tamtego roku :wink:
Cytat:
Oferta dla grup integracyjnych i szkoleniowych
Nocleg 35,00zł/osoba/przy pełnym obłożeniu w domku

i
Cytat:
Oferta dla szkół i młodzieży
- nocleg 30,00zł/doba
- nocleg bez wyżywienia 35,00zł\doba

O koszulki to tylko tak nieśmiało zapytałem. No cóż dodatkowe dla mnie obciążenie więc rezygnujemy.

[ Dodano: 27-01-2015, 21:09 ]
A już wiem gdzie to czytałeś, te dane sa nieaktualne i jeszcze nie zmienione bo akurat zmieniają stronę internetową.

[ Dodano: 27-01-2015, 21:44 ]
UWAGA, UWAGA
Wrzuciłem listę rezerwacji domków, możecie działać. :mrgreen: