To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

karolgt - 31-03-2008, 01:01

konrad1704 napisał/a:
karolgt napisał/a:
ok, wracam do pracy :rolleyes:

jak to miło słyszeć, że nie jest się samotnie pracującym po nocach :twisted:

mogłem tego uniknać :D no ale jak ma sie na coś około 2 miesiące, to zaczyna sie to o 23 w niedziele, gdy termin to poniedziałem 9 rano - (tzn na ta 9 to ja musze jeszcze dojechac, wiec przed 7 wstac ).
Ale nie jest zle, mysle ze jeszcze godzina i skoncze :)

arekp - 31-03-2008, 01:11

I ja pracuje ;-) Nie jestescie wiec sami.

Ja znow pracuje w nocy bo lubie, w dzien zawsze jest za duzo halasu za oknem, ktos zadzwoni, ktos przyjedzie, przyczlapie listonosz/kurier/jeden i drugi, ludzie sie dobijaja mailem lub poprzez komunikatory ... a w nocy taki fajny spokoj.

Do tego wybralem sie dzis w ciagu dnia na muzyczno-filmowe zakupy do sklepu 'nie dla idiotow' i zostawilem spora sumke. Kupilem miedzy innymi nowy album Kenny G oraz dwuplytowa skladanke z jego utworami (wydanie z 2006) i przyznam, ze dawno nie kupilem tak dobrych krazkow :) Idealne do odsluchu podczas pracy w trakcie ciszy nocnej.

konrad1704 - 31-03-2008, 01:22

arekp napisał/a:
Ja znow pracuje w nocy bo lubie, w dzien zawsze jest za duzo halasu za oknem, ktos zadzwoni, ktos przyjedzie, przyczlapie listonosz/kurier/jeden i drugi, ludzie sie dobijaja mailem lub poprzez komunikatory ... a w nocy taki fajny spokoj.

podpisuje sie obiema rękoma :!: :!: :!: Nie ma to jak praca w nocy, można sie skupić nad czymś i pomyśleć. W dzień jakoś tak mi nie wychodzi :lol: Tylko jakoś następny dzień przychodzi z wielkim bólem. Ale cóż nie ma nic za darmo.

karolgt - 31-03-2008, 01:47

konrad1704 napisał/a:
arekp napisał/a:

podpisuje sie obiema rękoma :!: :!: :!:

i ja!
tylko jak nastepnego dnia wstane o 11, ogarne sie troche i już jest po 12 i na tyle późno ze nic sie nie opłaca zaczynac to sie zastanawiam czy nie przestawić trybu życia jednak na dzienny :?

arekp - 31-03-2008, 01:54

karolgt napisał/a:
tylko jak nastepnego dnia wstane o 11, ogarne sie troche i już jest po 12 i na tyle późno ze nic sie nie opłaca zaczynac to sie zastanawiam czy nie przestawić trybu życia jednak na dzienny :?

Mam ten problem co dzien ;-) I tak sobie mowie, trzeba sie przestawic na dzienny tryb ... ale wieczorem na nowo odkrywam zalety pracy w nocy :D

Teraz jednak klade sie juz spac, pewien etap prac zostal zakonczony no i oczy tez musza odpoczac. Dobrej nocy misiolubni.

[ Dodano: 31-03-2008, 02:55 ]
ps. jesli macie ochote to poczytajcie sobie jak Creative strzelil sobie w kolano. Ciekawi mnie ilu userow straca z tego powodu: klik

konrad1704 - 31-03-2008, 02:00

karolgt napisał/a:
i ja!

arekp napisał/a:
Mam ten problem co dzien ;-) I tak sobie mowie, trzeba sie przestawic na dzienny tryb ... ale wieczorem na nowo odkrywam zalety pracy w nocy :D

ja tam nie ma takiego zmartwienia bo muszę wstawać przed 8, także mój dzionek ma taką samą długości jak tych co pracują w "normalnie". Ale mam nadzieję, że niedługo się to jakoś unormuje.

karolgt - 31-03-2008, 02:02

konrad1704 napisał/a:
ja tam nie ma takiego zmartwienia bo muszę wstawać przed 8, także mój dzionek ma taką samą długości jak tych co pracują w "normalnie". Ale mam nadzieję, że niedługo się to jakoś unormuje.

ja tez, dlatego pomału zaczynam czekać na dzień ze bede mogl isc do normlanej pracy od np 8 do 16 (wiadomo ze to mniej wiecej) i jakos to uregulowac, ale poki co studia trzymaja w domu :)

sruba - 31-03-2008, 02:15

dobranoc :D
jutro ostatni dzien L4 i do roboty...

konrad1704 - 31-03-2008, 02:17

karolgt napisał/a:
ja tez, dlatego pomału zaczynam czekać na dzień ze bede mogl isc do normlanej pracy od np 8 do 16 (wiadomo ze to mniej wiecej) i jakos to uregulowac, ale poki co studia trzymaja w domu :)

kurcze jakbyś opisał moją sytuacje :D ja dopiero zaczynam swoja pracę (w czasie roku szkolnego, zawsze były tylko wakacje) także zobaczymy jak to będzie dalej.
pomału zmykam, łóżko sie upomina :biggrin:

karolgt - 31-03-2008, 02:38

ok czas isc spac :) .... na całe 3 godziny :D
konrad1704 - 31-03-2008, 23:03

do klawiatur miśki, czas zapalić światło.

AVE

Juiceman - 31-03-2008, 23:04

Ave Panowie ;)
Dzisiejszą noc dedykuje bazą ERD ;] - znowu gupi (żeby nie pisać głupi), wymysł wykładowcy... ehhh

Cezar - 31-03-2008, 23:06

AVE i jednoczesnie dobranoc bo o 6 trzeba wstac :doubt:
:lol:

karolgt - 31-03-2008, 23:08

AVE :P

Cezar napisał/a:
AVE i jednoczesnie dobranoc bo o 6 trzeba wstac :doubt:
:lol:

no i ? ja dzisiaj wstałem przed 7 a poszedłem spac przed 4 :P

Juiceman - 31-03-2008, 23:13

O 6:30 dopiero pobudka więc nocka jeszcze młoda;]