Nasze Miśki - Moje Galanty oraz Galant i Colt Baśki
sveno - 03-07-2011, 10:37
Krzyzak napisał/a: | kiedyś finlandia była spoko - szczególnie ta, którą kupowałem, czyli czarna porzeczka | tak, rzygasz po niej dalej niż widzisz a jeszcze gorsze ścierwo to żurawinowa wrrrr. Po tym caly następny dzien klęczysz przed słuchawką telefonu do Boga i zarzekasz sie, że nigdy więcej się nie napijesz, (ale mniej też nie ) żołądkowa de lux rządzi a szczytem jest śliwowica łącka
Owczar - 03-07-2011, 10:41
Najgorsze są wódki podrabiane Jak wódka jest oryginalna i zimna to prawie każda każda jest dobra.
Andrew - 03-07-2011, 10:43
Owczar napisał/a: | Jak wódka jest oryginalna i zimna to prawie każda każda jest dobra. | Zimna przede wszystkim
jacek11 - 03-07-2011, 10:49
sveno napisał/a: | żołądkowa de lux rządzi |
paskudna
Owczar napisał/a: | Najgorsze są wódki podrabiane Jak wódka jest oryginalna i zimna to prawie każda każda jest dobra. |
dokładnie
a teraz do kącika pijaka z tym
robertdg - 03-07-2011, 10:52
sveno napisał/a: | szczytem jest śliwowica łącka | Gruszkówka dla tych co nie lubia przepalać gardzieli
Matejko - 03-07-2011, 13:03
wczoraj po 1.5l finlandi /3 leb mnie szarpie jak nie powiem co...
...jak nigdy
Marcin-Krak - 03-07-2011, 13:25
Ale temat rozruszałem
Wychodzi na to, że trzeba częściej pisać coś w kąciku pijaka
Krzyzak - 03-07-2011, 22:02
ja do niedawna tylko ją brałem - ostatnio w marcu na Mateusza urodziny
ale to teraz to na 99% podróba
BTW - w srebrnym zmieniłem pompę hamulcową i serwo, dziś odpowietrzyłem
jutro test
jacek11 - 03-07-2011, 22:29
Krzyzak napisał/a: | BTW - w srebrnym zmieniłem pompę hamulcową i serwo, dziś odpowietrzyłem
jutro test |
osz Ty,w niedzielę zamiast do kościoła,to hamulce naprawiałeś?
.
.
ale z drugiej strony,to jak byś miał bez hamowni jeździć
Owczar - 03-07-2011, 23:34
jacek11 napisał/a: | osz Ty,w niedzielę zamiast do kościoła,to hamulce naprawiałeś? |
Niedziela dzień jak każdy inny 70% prac przy moim robiłem w niedziele
Darku, ale widzę sporo działasz ostatnio przy autach Krzyzak napisał/a: | BTW - w srebrnym zmieniłem pompę hamulcową i serwo, dziś odpowietrzyłem | Miejmy nadzieje, że w końcu będzie ok
jacek11 - 03-07-2011, 23:42
Owczar napisał/a: | Niedziela dzień jak każdy inny 70% prac przy moim robiłem w niedziele
|
ciiiiiiiiiii
Krzyzak - 04-07-2011, 07:22
się mówi, że "niedzielna praca w g... się obraca"
jednak nie była to praca zarobkowa ani ciężka - czuję się usprawiedliwiony
ogólnie też wolę przeznaczyć ten dzień na odpoczynek, ale bardzo chciałem to skończyć
pierwsze wrażenia - auto hamuje znacząco lepiej - pedał twardszy, bierze dużo wcześniej
do 2 tłoczkowych jest jeszcze daleko, ale i tak jest super, warto było
jak kiedyś w końcu zmienię tarcze (obecne - przetoczone - są OK), to może się jeszcze polepszyć
na starym serwie było widać lekkie zniszczenie lakieru - coś, jakby pompa przepuszczała płyn hamulcowy...
m6riano - 04-07-2011, 20:36
andrew84 napisał/a: | Owczar napisał/a: | Jak wódka jest oryginalna i zimna to prawie każda każda jest dobra. | Zimna przede wszystkim |
U mnie na urodzinach/2dniowym spocie mazowieckim poszło 7 litrów Smirnoffa bo akurat był w promo po 27zł/0,7L
ZIMNA WÓDKA PRZEDE WSZYSTKIM!;-)
Krzyzak - 05-07-2011, 07:20
OK, a wracając do tematu Miśków, to wczoraj straciłem lewego xenona
pomyślałem - OK - po 10 latach miał prawo paść
w trasie zdecydowałem, że jadę po nowy palnik, ale coś mi mówi: "sprawdź ten niby spalony na drugiej przetwornicy" - i zaskoczenie, pali
no to kolejna myśl - przetwornica
wymontowałem, sprawdzam napięcia na kostce po włączeniu świateł - jest +12, czyli chyba przetwornica kaput...
myślę - fajnie, że nie wywaliłem w ciemno kasy na palnik i zastanawiam się, czy przetwornica nie będzie droższa...
otworzyłem ją (fajna ta meduza w środku ) i nic podejrzanego nie widać, miernik w dłoń - niby wszystko OK (na tyle, co można sprawdzić, bo powielacza nie tykam)
podłączam przetwornicę, palnik, włączam światła - świeci...
no i okazało się, że 1 z kabelków w kostce (oryginalnej Mitsu na H7) powoli sobie schodził z tego świata, po chwili odpadł i drugi, więc lutownica w dłoń i zrobione...
czasem warto być upartym i wiedzieć, że to się nie psuje - szczególnie, jak zobaczyłem, że producentem przetwornicy jest Koito, made in japan
edit: hamulce chodzą super - więc pewnie stara pompa lub serwo padały...
m6riano - 05-07-2011, 16:31
U mnie ostatnio wypadła mi przetwornica slim i spadła na koło i pasek od wspomy i ładnie przetargało mi te przewody..nowy slim 70zł.
Fotki wrzuce w swój temat.
|
|
|