Nasze Miśki - Polarny ninja
karolgt - 21-08-2009, 19:31
myślałeś o zmianie nicka?
jakiś "konserwator" albo "Boll-Men"
rosomak1983 - 21-08-2009, 20:04
karolgt napisał/a: | myślałeś o zmianie nicka?
jakiś "konserwator" albo "Boll-Men" |
chce przedłużyć zawczasu lancerkowi maksymalnie zycie. Moja idea to lancer maxlife
pawela - 22-08-2009, 12:22
z zazdrości nie komentują zderzaka
Co do felg to widzę go ja białych OZach F1, albo WRC, albo coś 5Ziegen
londolut - 22-08-2009, 12:57
pawela napisał/a: | z zazdrości nie komentują zderzaka | W stanie obecnym jakoś nie widzę tego zderzaka na Lancerze Piotrka.
pawela - 22-08-2009, 13:38
londolut napisał/a: | pawela napisał/a: | z zazdrości nie komentują zderzaka | W stanie obecnym jakoś nie widzę tego zderzaka na Lancerze Piotrka. |
a ja właśnie bardzo - zderzak evo jest, progi evo są, z tyłu zderzak się nie różni - jeszcze lotka i maska i mamy CD9A look pełną gębą
rafq - 22-08-2009, 15:07
pawela napisał/a: | z zazdrości nie komentują zderzaka
|
10k userów nie może się mylić
Rossi zakładaj zderzak Tylko przydałyby się jeszcze halogeny do zestawu Mam nadzieję, że poradziłeś sobie z tym ramieniem od wycierek, bo fotek niestety nie mam jak zrobić To jest kawałek metalowego prętu zakończony plastikowymi czapeczkami-zatrzaskami.
macieekg - 22-08-2009, 17:28
Zderzak po byku, zobaczymy jak się będzie prezentowa na aucie.
Jogurt - 23-08-2009, 11:37
londolut napisał/a: | pawela napisał/a: | z zazdrości nie komentują zderzaka | W stanie obecnym jakoś nie widzę tego zderzaka na Lancerze Piotrka. | ja też, poczekam z opinią jak się znajdzie na lancerze.
to tak w sumie bedzie drugi lancer evo look w klubie, pierwszy jest evo VI tme 1,3 a ten bedzie evo III 1,6 ale o osiągach 1,3 bo ciągniecie tej konserwacji mu zabierze ze 30 KM
Rafal_Szczecin - 23-08-2009, 12:58
Jogurt napisał/a: | to tak w sumie bedzie drugi lancer evo look w klubie, pierwszy jest evo VI tme 1,3 a ten bedzie evo III 1,6 ale o osiągach 1,3 bo ciągniecie tej konserwacji mu zabierze ze 30 KM |
evo look i evo look to dwa inne evo look'i. a gdzie wnetrze z evo ? nie wspomne o felgach, czy tez spojlerze.
seryjny wydech w evo look'u rowniez nie podchodzi .
pawela - 23-08-2009, 14:23
Rafal_Szczecin, zapomniał wół jak cielęciem był, przecież derpin też na stalówkach i ori wnętrzu pomykał jakiś czas , spokojnie
Rafal_Szczecin - 23-08-2009, 15:38
pawela napisał/a: | zapomniał wół jak cielęciem był, przecież derpin też na stalówkach i ori wnętrzu pomykał jakiś czas , spokojnie |
tya, miesiac .
i nie porownujcie evo look VI do III , bo by zrobic VI to rzezba byla .a 3 nie posiada zadnych poszerzen itp, wiec prosta sprawa .
zreszta nawet do zewnetrznego wygladu evo to rosomakowi jeszcze sporo brakuje .
ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma .
pawela - 23-08-2009, 15:41
Rafi, zgryźliwy jesteś, a nie wiesz nawet co rosomak ma jeszcze zanadrzu, co już kupione, co zamówione, i jak powali na kolana.
A ja wiem
Przynajmniej nie będzie tyle szpachli To żarcik oczywiście
rosomak1983 - 23-08-2009, 17:50
Panowie spokojnie. Ja kupiłem ten zderzaczek okazyjnie. Przygotuje go pomaluje, założe. I wtedy sie zobaczy. Stary zderzak jak cos zawsze bedzie mozna założyc z powrotem. Mam do niego jeszcze dokładke na zderzak EVO III ale nie bede zakładal. Generalnie nie jest moim zamiarem odwzorowywać dokładny EVO look a jednynie wziac z niego najlepiej wygladajace czesci. Lotka w EVO w poróznianiu do mojej obecnej to poracha Po drugie mój bedzie taki troche Hybrydowy zderzak z EVO III progi z EVO II... Co jeszcze zobaczymy. Chetnie bym zrobił coś z maska... Narazie założe zderzak i wtedy bede myslał co robic dalej.
rafq, z wycieraczkami lepiej ale nie idealnie...
To mój lancer i mój projekt. Wszelkie zyczliwe komentarze mile widziane czy to pozytywne czy negatywne. Ale jedno powiem zeby była jasnosc NIE ROBIE ZADNEGO EVO LOOK!!!!
Anonymous - 23-08-2009, 21:05
A mi się wydaje że błotniki(przód) są trochę inaczej wyprofilowane - mam takie i jakoś inne ...jakby zderzak nie leżał za bardzo oddam w cenie no prawie złomu(oba mam)
A lota w EVO I,II,III wg mnie jest super i po prostu uzupełnia Lancerka( tak bez niej jakoś coś mu brakuje)
rosomak1983 - 24-08-2009, 14:52
autoR, a ty miałes jakies EVO III czy te EVO II jedynie??? Cóz ciekawy jestem co Ci jeszcze zostało... Mozna by sie dogadać
A teraz niespodzianka!!!! . Oto spręzyny LESJOFORS obniżajace -30mm. Nowe ktos kupil je w niemczech... a od niego ja. Wielkie dzieki Pawela bo to dzieki tobie je teraz mam... Flacha bankowa
Teraz mysle nad jakimis amorkami. Mam na oku tanio na przód MONROE. Co o tym sadzicie??? Tył narazie poczeka. Z przodu wymienie na zaś... bo tam zdaje sie zbieżnosc leci przy wyciaganiu amorów...
Chyba ze macie lepszy pomysł.
|
|
|