To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

mariunio7 - 15-05-2012, 19:01

Mi pasuje bardzo ta godzina bo bede mogl i na grila z wami pojechac na troche :-) Zona też wyrazila chec wiec tylko tez tak jak u "motke" zalezny jestem od dziecka :-) Pozdrawiam
galantfanradom - 15-05-2012, 20:57

A ja nie będę mógł niestety dotrzeć, a tak chciałem się pochwalić nowym nabytkiem. ;)
koliber124 - 17-05-2012, 00:45

No to super. Pogoda zapowiada się wporzo, kobietki się poznają.......gril rodzinny chyba wypali
Proponuję aby "kiełbaskę" każdy wziął we własnym zakresie, wedle własnych możliwości, ja wezmę grila a na węgiel zrobimy zrzutę... :twisted:

Luke1983 - 17-05-2012, 12:40

Witajcie
Chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich radomskich Mitsumaniaków !!!

Gdy w listopadzie 2011 kupowałem Miśka, rozglądałem się za nimi i było ich malutko.
Potem zaszedłem do skarbowego i Pani powiedziała " No to już czwarty Galant w dniu dzisiejszym"
:D :D.

I z tego co widzę, faktycznie ładniej się zrobiło na ulicach - Galancików więcej ;)

Mój "mieszka" na akademickim, zdjęcia nie wrzucałem, granatowy sedan.

Pozdrawiam i żałuję, bo widzę, że kręcony jest spot na 19.05.2012, a ja w ten weekend wyjeżdżam.

Łukasz

gawron - 17-05-2012, 14:37

Witaj Łukasz!!
Fajnie że dołączyłeś do nas gratuluje dobrego wyboru i zapraszamy na następny w takim razie)

Metoda3 - 17-05-2012, 20:34

Galantfan pogratulować zakupu. Jaki kolorek masz tej nowej maszyny??
galantfanradom - 17-05-2012, 21:12

Metoda3 napisał/a:
Jaki kolorek masz tej nowej maszyny??
Najładniejszy! :P Srebny :twisted: Fure już znacie, była na dwóch zlotach. Jak dobrze pójdzie, to będzie na kolejnych! :mrgreen:
koliber124 - 18-05-2012, 01:12

Luke1983 napisał/a:
Witajcie
Chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich radomskich Mitsumaniaków !!!

Gdy w listopadzie 2011 kupowałem Miśka, rozglądałem się za nimi i było ich malutko.
Potem zaszedłem do skarbowego i Pani powiedziała " No to już czwarty Galant w dniu dzisiejszym"
:D :D.

I z tego co widzę, faktycznie ładniej się zrobiło na ulicach - Galancików więcej ;)

Mój "mieszka" na akademickim, zdjęcia nie wrzucałem, granatowy sedan.

Pozdrawiam i żałuję, bo widzę, że kręcony jest spot na 19.05.2012, a ja w ten weekend wyjeżdżam.

Łukasz

Powitać nowego Luke1983. Serdecznie zapraszamy :twisted:

[ Dodano: 18-05-2012, 22:54 ]
Daleko nam do tej frekwencji:
https://lh4.googleusercontent.com/-li3aRTIM7HA/T69lVHw8dYI/AAAAAAAAIow/8kke1pWwLsg/s800/dscf0101.jpg

galantfanradom - 19-05-2012, 07:24

koliber124 napisał/a:
Daleko nam do tej frekwencji:
https://lh4.googleusercontent.com/-li3aRTIM7HA/T69lVHw8dYI/AAAAAAAAIow/8kke1pWwLsg/s800/dscf0101.jpg

Nie aż tak daleko, kwestia zmobilizowania i żeby na zlot podjechali wszyscy, którzy się wpisują. Wierzę, że wkrótce ten rekord pobijemy! :)

Metoda3 - 19-05-2012, 08:57

Też myślę, że jak się wszyscy zjedziemy to będzie nawet lepsza frekwencja. Zresztą galantfan ma już dwa miśki , a górek nawet trzy to niech każdy dokupi po jednym i pobijemy rekord heh.
koliber124 - 19-05-2012, 21:59

No i po spocie grilowym..... :mrgreen: było super. Na Kielecką zjechało się nas 11. Na grilku było 9. Wreszcie zawitały na spocie nasze połówki Mitsumaniaczki i mali Mitsumaniacy. Dzięki serdeczne za spota, mam nadzieję że na kolejnego grila zawita większa liczba maniaków.
Co do miejsca, może troszkę daleko...ale miejscówka R E W E L A C J A. Nawet wzbudziliśmy zainteresowanie innych grilowiczów hehe
A jaka wasza ocena? :mrgreen:
pzdr

Metoda3 - 19-05-2012, 22:07

Mnie i mojej rodzince bardzo się podobało. Chociaż zrobiłem z milion kilometrów z buta po lesie za swoim jakże żywiołowym synkiem. Chyba wszyscy na miejscówce wiedzieli jak ma na imię ten urwis heh. Ale ogólnie uważam że jeden z lepszych naszych spotów. I już nie mogę się doczekać następnego.

PS. Zarzuć foteczki bo widziałem że cpykałeś trochę.

koliber124 - 19-05-2012, 22:08

Niech ktoś wrzuci foty bo ja mam problemy techniczne :evil:
banan10 - 19-05-2012, 22:55

Witajcie
To był najlepszy spot do tej pory.Super było czekam na kolejny.Żona chętna na następny spot,dzieciak się wybiegał,miejscówka spoko!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam

motke - 19-05-2012, 23:50

To był mój trzeci spot na jaki przybyłem i najlepszy. Żona zadowolona, dziecko chyba też, chociaż pewnie troszkę mniej. Może za jakiś czas powie jak było :P
Miejscówka fajna, myślę że można tam powtórzyć kolejny. I miejsce na ognisko jest, nawet kilka. Jak się uda to może tym razem nasze połówki będą kierowcami, a my się lepiej poznamy :mrgreen:
Koliber czas chyba pomyśleć o grupowym zakupie jakiegoś grilla. Sezon już się zaczął i takich wyjazdów pewnie będzie więcej. Nie ma potrzeby żebyś swój targał, a koszt nawet po rozłożeniu na niewielką ilość osób będzie niewielki.
Czyj był ten mały piesek wielkości ratlerka? Śmigły skubany :P