To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

Krzyzak - 21-05-2012, 12:53

Cezar napisał/a:
art. 51 KW i tyle w temacie
dokładnie - najlepiej w kilku sąsiadów się zebrać (świadkowie) + nagrania
my już śpimy z kamerą, bo to taki typ, który wszystkiego się wyprze... brak słów
art. nie precyzuje nic nt ciszy nocnej czy nie, chociaż pomiędzy 22 a 6 masz pewność, że interwencja policji się odbędzie
poza nią to sąd grodzki

niektórzy nie wiedzą, ale nawet szczekanie psa w dzień można wrzucić w art. wymieniony w ustawie o utrzymaniu porządku w gminach - zwierzęta mają być trzymane w sposób nieuciążliwy dla sąsiedztwa - kwestia tylko udowodnienia uciążliwości

sieegurd - 21-05-2012, 21:55

Krzyzak napisał/a:
my już śpimy z kamerą, bo to taki typ, który wszystkiego się wyprze... brak słów
Oj pamiętam takiego jednego typka. Złośliwiec jakich mało. Żeby się na nas odegrać spłukał swój balkon (a zamieszkiwały go gołąbki) i całe guano wylądowało na naszym praniu :| A to jedna z wielu akcji. Zastanawia mnie skąd u ludzi taka zawiść...
gigant87 - 23-05-2012, 12:41

... że piszę swoją pracę magisterską... a właściwie to Master Thesis. :P

Się wkopałem trochę z pracą po angielsku, bo to co bym napisał po polsku na 3-4 linijki, po angielsku wychodzi na 2-3, wskutek czego praca nie jest zbyt obfita, choć oparta na konkretnym projekcie realizowanym dla mojego klienta.

Na dodatek zbliża się termin targów motoryzacyjnych we Wrocławiu, na które mam przygotować model 3D silnika Syreny Sport... a propo... ktoś jest biegły w Inventorze? Potrzebuję małej pomocy. :)

Jassmina - 23-05-2012, 12:45

...siedzę drugi dzień na Targach w Bydgoszczy i się smażę na 40 stopniowym upale....
Nawet już się za hostessami nie oglądam....

Krzyzak - 23-05-2012, 13:16

Jassmina napisał/a:
już się za hostessami nie oglądam
mimo wszystko bym się zamienił - chociaż na kilka godzin...
pamar - 23-05-2012, 13:26

gigant87 napisał/a:
model 3D silnika Syreny Sport

Osz TY! Czyżby sławny projekt 3D samej Syreny, to Twoje dzieło?

gigant87 - 23-05-2012, 13:59

W Polsce są 3 projekty odbudowy Syreny Sport. Ja jestem w tej grupie z Żołądkową Gorzką. :)

[ Dodano: 23-05-2012, 14:13 ]
A tak w ogóle... co się dzieje z Juiceman'em?

pamar - 23-05-2012, 16:25

gigant87 napisał/a:
A tak w ogóle... co się dzieje z Juiceman'em?

Rozsiadł się za biurkiem niczym ociec dyrektor i... zepsuł laptopa :D

cabaniarz - 23-05-2012, 17:13

gigant87 napisał/a:
Się wkopałem trochę z pracą po angielsku, bo to co bym napisał po polsku na 3-4 linijki, po angielsku wychodzi na 2-3, wskutek czego praca nie jest zbyt obfita, choć oparta na konkretnym projekcie realizowanym dla mojego klienta.

Liczy jakość nie ilość :P

wojzi - 23-05-2012, 22:42

Siedzę sobie w Chłapowie nad morzem i joduję chłopaków. W poniedziałek był Hel, wczoraj plaża w okolicach Karwi. W planach jeszczcze Trójmiasto, Wejherowo i Lembork. A w drodze powrotnej może jeszcze Malbork i Toruń.
Krzyzak - 23-05-2012, 22:47

wojzi napisał/a:
w drodze powrotnej może jeszcze Malbork
jutro rano jadę do Malborka :)
a wieczorem mamy spotkano - prawda Wojtku?

wojzi - 23-05-2012, 23:08

Krzyzak napisał/a:
jutro rano jadę do Malborka :)
a wieczorem mamy spotkano - prawda Wojtku?

Zdecydowanie. O 19 na Jana Pawła.

Też miałem jechać jutro do Malborka, ale sensowniej wyjdzie to zrobić w drodze powrotnej, zwłaszcza, że młodszy coś zaczyna łapać.

Tak, że do jutra wieczór.

Marcino - 24-05-2012, 09:16

Krzyzak napisał/a:
że w piątek mój sąsiad o 0:15 włączył magnetofon na całą parę na swoim parapecie - w ramach złośliwej odpowiedzi na wezwaną do niego policję celem interwencji w sprawie zachowania ciszy nocnej
po 14 latku bym się spodziewał większej kultury...

sąd grodzki wkrótce... bo to nie pierwsze takie ekscesy...

Darek,
Wspołczuje takich sasiadów.... ale zeby tak lekarz..... ech... czasami sie zastanawiam co bedzie u mnie gdy sie w koncu obok pobudują.... narazie to mam cisze i spokój co musze docenić. Niestety sąsiadów się nie wybiera.

wojzi - 24-05-2012, 10:46

Za chwilę śniadanko i wybieramy się na zwiedzanie. Puck, Reda, i Trójmiasto.
pamar - 24-05-2012, 11:35

Przypominam że licytacja koszulek trwa:

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=72973
Pierwsza piątka -
1) polaff, 212zł
2) fufaj3, 210zł
3) pompec, 175zł
4) Koyocik, 150zł
5) gulgulq, 122zł

Jest dobrze! Przyznaję, że nie spodziewałem się tak wysokich ofert :D
Jeśli ktoś przebije panów z top five, będzie jeszcze dobrzej :mrgreen: Koniec licytacji 03.06.2012r o 24:00
Zapraszam :)