Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Juiceman - 22-08-2008, 22:09
Jak coś to osoby zamawiające koszulkę maja koma do mnie to dzwonić śmiało w razie problemów.
mouseman - 23-08-2008, 07:21
No i jak się okazało pogodynka dała cztery litery i będzie słonko:) Do zobaczenia
Anonymous - 23-08-2008, 12:14
Słonko będzie napewno Orbite widze praktycznie z okna na 10 pietrze i pekne niebo Nic sie nie zapowiada na deszcz. Postaram się też przyjechać na spot. Wreszcie bede mial okazję poznać grupę dolnośląską
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Juiceman - 23-08-2008, 12:21
No to moze napewno pogrillujemy ;]
Anonymous - 23-08-2008, 12:25
Juiceman, nie zostały Ci czasem jakies wolne koszulki? Za późno się obudziłem w tej sprawie... bo nie do konca wiedzialem czy dam rade pojechac na zlot.
Juiceman - 23-08-2008, 12:45
Niestety ja nie robię więcej koszulek na zaś, żeby nie zawyżać ceny innym ( i na tym nie zarabiać)
tucci - 23-08-2008, 14:16
| Juiceman[b] napisał/a: | | moze napewno |
coz za sprzecznosc
To w koncu [b]moze czy napewno
seir - 23-08-2008, 22:11
Bardzo miły spocik, dzięki wszystkim, którzy mi wyznaczyli kolejne małe ulepszenia i naprawy. Uspokoiłem się, że ta uszczelka głowicy nie cieknie Sorki, że się tak szybko zmyłem, ale luba wzywała, a ostatnio nie można jej denerwować Mam nadzieję, że grill Wam się udał
Zdjęcia będą dopiero jutro. Jestem wyczerpany na całego, odeśpię długi dzień i od jutra zarzucam zdjęciami
Pytanie: Czy jest jakaś klubowa galeria, gdzie możnaby wrzucić te zdjęcia?
Jeszcze raz dzięki za spoktanie dla wszystkich obecnych
Juiceman - 23-08-2008, 22:30
| seir napisał/a: |
Pytanie: Czy jest jakaś klubowa galeria, gdzie możnaby wrzucić te zdjęcia?
|
Tak jest po tym linkiem (Tu możesz smiało wrzucać)
Kmer - 23-08-2008, 22:33
seir,
zdjęcia zrzuć tutaj to kazdy sobie zobaczy i ściągnie
Juiceman,
jak zwykle spocik udany,zajefajna atmosfera i w ogóle,a co najważniejsze była obiecana kawusia,filmiki i zdjęcia postaram sie umieścić jutro bo dopiero dotarłem do domciu
deejay,
Bartek dzięki za ustawienie światełek,jest już o wiele lepiej niż było,świecą rewelacyjnie już bynajmniej coś widzę na drodze.
Soldi
A ja nie wiem do czego nawiązuje Przemo,hehe
Kurde szkoda ze tak mało czasu zostało do zlotu,i nie damy przepolerowac mojego autka,ale w nie długim czasie,mam nadzieje ze sfinalizujemy ten zamiar,dzięki i Pozdrawiam.
drd1812 - 23-08-2008, 23:05
Ja wrzucam swoje, jakie są takie są zawsze dokument
ps. Dzięki za miłe przyjęcie, a na Gala czas zacząć zbierać ( kupiłem świnkę skarbonkę )
Czekam na wasze fotki może się na choć jednej załapie
darkanian - 24-08-2008, 08:07
Hehe
No piękne zdjęcie mam jak opycham się kiełbachą z grilla. Dzieki
Na reszcie fotek pewnie jest jeszcze gorzej
Juiceman - 24-08-2008, 08:34
| tucci napisał/a: | | Juiceman[b] napisał/a: | | moze napewno |
coz za sprzecznosc
To w koncu [b]moze czy napewno |
Tucci mniej-więcej masz rację
Tak w ogóle Dziękuje Wszystkim za przyjazd - miło było poznać nowe osoby! Także miło było wypić kawkę z team'em "Kurczakożerców" .
Naprawdę było sympatycznie, pod koniec imprezki zaatakował Nas kot - gdy poczuł zapach KFC, a później grilla ( Soldi lepiej zrelacjonuje całą sytuację ).
W krótkim podsumowaniu 15 naprawdę ładnych furek- na chwile był jakiś ffford - ale zobaczył, że to miejsce dla elity i odjechał
Jak obiecałem w krótkim czasie do poniedziałku zamieszczę trasę, którą będziemy jechać z przystankami - ponawiam prośbę o dopisanie się do grupy "ZLOT GRUDZIĄDZ - 2008.08.29-31"po dopisaniu się do grupy do wtorku powinniście dostać na maila dot. informacje od organizatorów na temat Zlotu w Grudziądzu.
(To tyle z ogłoszeń parafialnych, żeby nie robić OT )
tucci - 24-08-2008, 10:07
no i gdzie te zdjecia
licze na kilka grupowych( z miskami i uczestnikami spotu)
seir - 24-08-2008, 12:03
Moje zdjęcia:
http://mjenso.webd.pl/mitsumaniaki/
Kopiujcie do siebie szybciutko, bo jutro już będę sprzątał na serwerze
|
|
|