Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe
stary alfer - 31-10-2014, 21:51
grzesiopol napisał/a: | ale wygodniej i lepiej jest robić zlot dwa razy z rzędu niż z przerwami, po prostu leci się jak w transie. Zresztą drugiego razu po przerwie może już nie być, ale też jeden region nie będzie przecież robił cały czas zlotu bo jest to meczące nie tylko dla samych organizatorów ale także dla ich bliskich, ponadto kiedyś trzeba też odpoczywać i spożywać. |
I dlatego nie walczę z Tobą czy z Wami jako kontrkandydaturą, ale argumentacją ceny.
Powodzenia Grzesiu!
Miłego wieczoru
grzesiopol - 31-10-2014, 22:24
stary alfer napisał/a: | I dlatego nie walczę z Tobą czy z Wami jako kontrkandydaturą, ale argumentacją ceny.
| ja wcale nie odbieram tego jako walki, a co do ceny to pisałem już wcześniej, że dla mnie nie ma dużej różnicy w cenach pomiędzy naszymi ośrodkami i dziwię się , że ktoś nie potrafi tego sobie przekalkulować albo przeczytać tego co pisza inni i zrozumieć. No cóż czekajmy do końca ankiety i zobaczymy która propozycja zwycięży.
I ja życze powodzenia i udanej organizacji zlotu.
stary alfer - 31-10-2014, 22:52
grzesiopol napisał/a: | ja wcale nie odbieram tego jako walki, a co do ceny to pisałem już wcześniej, że dla mnie nie ma dużej różnicy w cenach pomiędzy naszymi ośrodkami i dziwię się , że ktoś nie potrafi tego sobie przekalkulować albo przeczytać tego co pisza inni i zrozumieć. |
Wiem, doceniam!
grzesiopol napisał/a: | I ja życze powodzenia i udanej organizacji zlotu. |
Wam życzę tego samego
Seichan - 31-10-2014, 23:33
Chłopaki, bez słodzenia, bo się cukrzycy nabawimy
Umówcie się na wódkę - niedługo będzie wiadomo, gdzie się będziecie mogli napić
A serio - nie jest ważne gdzie, ważne, żeby się spotkać
grzesiopol - 31-10-2014, 23:39
O czymś trzeba gadać, trochę o cukrze troche o zlocie i organizacji, zeby spamu nie robić. My po prostu grzeczni ludzie i grzecznie poglądy wymieniamy
Marcino - 01-11-2014, 01:50
No i muszę powiedzieć ze... był mejl i nie w spamie:)
komarsnk - 01-11-2014, 06:48
Marcino napisał/a: | No i muszę powiedzieć ze... był mejl i nie w spamie:) |
A mój był... :/
mjsystem - 01-11-2014, 09:46
grzesiopol napisał/a: | a co do ceny to pisałem już wcześniej, że dla mnie nie ma dużej różnicy w cenach pomiędzy naszymi ośrodkami i dziwię się , że ktoś nie potrafi tego sobie przekalkulować albo przeczytać tego co pisza inni i zrozumieć. |
Morfi - 02-11-2014, 08:21
No i wygrała Pogorzelica minimalnie
Seichan - 02-11-2014, 08:28
Gratuluję
mjsystem - 02-11-2014, 08:31
Gratulacje dla zwycięzcy.
Juiceman - 02-11-2014, 09:01
Gratuluje ; -)
Jaro1974 - 02-11-2014, 09:08
Gratulacje dla zwycięzców
volve - 02-11-2014, 09:33
Ehhh....człowiek pije cały wieczór i całą noc, przy każdym kieliszku życzy sobie, aby wygrał Firlej...następnie rano budzi się na kacu, przypomina sobie o końcu ankiety, wchodzi na forum a tu porażka - wygrała Pogorzelica
A tak na serio to dziękujemy wszystkim, którzy głosowali na nas. Postaramy się, aby zlot był jak najbardziej udany
No i robimy akcje "wszywka" - coby nie pić na zlocie
Jaro1974 - 02-11-2014, 09:37
volve napisał/a: | No i robimy akcje "wszywka" - coby nie pić na zlocie |
W ten dowcip to ja raczej nie uwierzę
|
|
|