To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT XI

_Slawek_ - 27-01-2015, 22:12

O ile wszystkie zapisane 36 osób nie zmieni zdania to jeszcze jeden domek by się przydał.
Matematyka mówi, że wystarczy, ale realia są takie, że nie podzielisz pary na 2 domki, ani nie dorzucisz pojedyńczej osoby czyimś dzieciom do pokoju ;) Ale liczba chętnych jak zwykle zweryfikuje się przy wpłatach.
A jak już jesteśmy przy $ to do kiedy jest pierwszy termin i ile % zaliczki? Bo chyba nie dostaną całości na 4 miesiące wcześniej?

grzesiopol - 27-01-2015, 22:53

_Slawek_ napisał/a:
O ile wszystkie zapisane 36 osób nie zmieni zdania to jeszcze jeden domek by się przydał.

Mogę się założyć, że z tych 36 osób pare osób odpadnie bo bedzie marudzić lub będą miały trudność z wejściem na forum i przeczytaniem tematu a ja nie mam zamiaru za nikim biegać i non stop przypominać.
_Slawek_ napisał/a:
Matematyka mówi, że wystarczy, ale realia są takie, że nie podzielisz pary na 2 domki, ani nie dorzucisz pojedyńczej osoby czyimś dzieciom do pokoju ;)
i tu sie mylisz, troche logistyki, troche oleju i jak sie popieści to sie zmieści. Pisałem przecież, że miałem już gotowe rozwiązanie, i zostało mi jeszcze 4 miejsca wolne.
_Slawek_ napisał/a:
A jak już jesteśmy przy $ to do kiedy jest pierwszy termin i ile % zaliczki? Bo chyba nie dostaną całości na 4 miesiące wcześniej?

Dobrze, ze mi przypomniałeś o terminie wpłaty, niestety nie będzie rozkładania na raty bo nie zamierzam szukać każdej wpłaty/raty po wszystkich transakcjach na koncie, więc każdy jak ma to niech wpłaca całość bo nie sa to aż tak wielkie pieniądze a poza tym każdy wpisując się na listę wiedział, że będzie trzeba wpłacic pieniądze za wyjazd. Nie, nie zamierzam wpłacać bo zapłacę dopiero na miejscu jak to miało miejsce we wcześniejszych wyjazdach. Po prostu chce mieć na koncie wszystkie pieniądze dostatecznie szybko abym nie musiał ganiać za spóźnialskimi i im przypominać o wpłatach, dlatego też termin na wpłaty nie będzie zbyt długi i na pewno nie będzie trwać do 20 czerwca. Zaraz sobie popatrzę i dopisze o wpłatach. A ty zobacz jeszcze mój post w Suściowym temacie i sprostuj bo nie wiem czy na liście w pozycji 14 mam wpisać "Slawek" czy na rezerwacji mam wpisać "Orzechy" i gdzie ich wpisać

[ Dodano: 27-01-2015, 23:18 ]
_Slawek_, wracając do domków to nie wyobrażam sobie aby dwie osoby brały sobie dla siebie cały domek a jest takich par aż 5, trzy pary swobodnie mogą zmieścić sie w tych 6-cio osobowych domkach, w piecioosobowy czyli np ten nr 16 może wejść dwie pary i jeden pojedynczy. Przecież i tak w domkach tylko sie śpi jak to ktos kiedys pisał. :wink:

W@sio - 28-01-2015, 05:36

Grzesiu, pamiętaj, że różnica jest między spaniem a przebywaniem w łóżkach :P
Bizi78 - 28-01-2015, 07:07

Dobry :D .
Andrew - 28-01-2015, 07:45

Dzień dobry :wink:
Jaro1974 - 28-01-2015, 08:06

Dzień dobry :wink:
_Slawek_ - 28-01-2015, 08:36

Dzień dobry :)

grzesiopol napisał/a:
_Slawek_ napisał/a:
Matematyka mówi, że wystarczy, ale realia są takie, że nie podzielisz pary na 2 domki, ani nie dorzucisz pojedyńczej osoby czyimś dzieciom do pokoju ;)
i tu sie mylisz, troche logistyki, troche oleju i jak sie popieści to sie zmieści. Pisałem przecież, że miałem już gotowe rozwiązanie, i zostało mi jeszcze 4 miejsca wolne.

Tak mi wyszło bo pierwsze domki policzyłem po 5 a nie 6 osób i wtedy były tylko 4 miejsca zapasu. Tak czy inaczej logistyka OK, oleju za dużo też nigdy nie zaszkodzi, obyś tylko nie musiał pieszczenia uskuteczniać żeby nas upchnąć :P

Seichan - 28-01-2015, 09:27

Dzień dobry ;)
grzesiopol - 28-01-2015, 10:33

Dzień dobry
W@sio napisał/a:
Grzesiu, pamiętaj, że różnica jest między spaniem a przebywaniem w łóżkach :P
patrząc na twój zapis we właściwym temacie (2/3) to aż się boję że zgorszysz dzieci które będą z nami :wink: . A ty draniu jeden w tamtym roku nie byłeś to nie wiesz, że tam nie będzie jak na zlocie, picia zero, tylko wycieczki, gry i zabawy :shock: żadnego spania lub przebywania w łóżku, nie dotyczy Mariusza :roll: bo jego nawet końmi nie ściągnęliśmy ale jak ty będziesz to będzie kilka koni więcej i jak to się mówi "mocy przybywaj", więc Mariusza też sie ruszy. :mrgreen: :mrgreen:
Piotrek zrobiłes tą płytkę :?:
_Slawek_ napisał/a:
obyś tylko nie musiał pieszczenia uskuteczniać żeby nas upchnąć :P
każdy ma lub bedzie miał swoje "drugie" do pieszczenia to chyba problemu nie będzie i nigdzie nie pisałem, że ja będę pieścił :mrgreen: :P może znajdzie się jakiś chetny 8)
Do was i tak bym nie wrzucał nikogo bo mniej więcej wiedziałem jaki jest rozkład (ze zdjęć). Wszystko i tak wyjdzie w praniu i liczę, że zawsze można się dogadać, lepiej przecież być w kupie niż latać po całym ośrodku. Troche co prawda ta 16-stka mnie zmyliła, bo myślałem, że tam jest tak jak w 13 i 14 ale i to dało rade ogarnąć. Po prostu muszę trochę być asertywny wobec ośrodka i wobec nas, bo nie można sobie zamykać możliwości przyjazdu na przyszłość.

[ Dodano: 28-01-2015, 17:58 ]
A co taka cisza nastała.

Nie wiem ile było w tamtym roku ale w tym basen płatny 5 złotych za cały dzień.

Jaro1974 - 28-01-2015, 18:21

Ja proponuję rozegrać zawody na rowerkach wodnych. Wyścig dwójek na czas :twisted: Nad nagrodą się pomyśli :twisted: :wink:
grzesiopol - 28-01-2015, 18:44

Pewnie flaszka :twisted:
Jaro1974 - 28-01-2015, 18:48

Albo krata browara do postawienia :twisted:
grzesiopol - 28-01-2015, 19:03

Wygrywający stawia, hmmm to mi się podoba, ja na pewno pierwszy nie będę :mrgreen:
Grzybo - 28-01-2015, 19:38

grzesiopol napisał/a:
Pewnie flaszka :twisted:
Jaro1974 napisał/a:
Albo krata browara do postawienia :twisted:

Albo auto .......................... do umycia :twisted:

grzesiopol - 28-01-2015, 19:42

Stawik jest więc nawet można od razu zrobić łódź podwodną :mrgreen: