To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

maxwell61 - 26-01-2008, 00:41

dm17 napisał/a:
Chcę powiedzieć że tak wieje i leje że zaraz mi okno wyleci
Majkel ale jeśli by tym twym oknem wleciała jakaś porwana bruneteczka urody sekretareczki w okularkach...nie narzekał byś na pogodę??? :mrgreen:

ufffff dzisiaj walę sake na weselu kumpla... :p ...strach pomysleć co bedzie z moją głową w niedziele rano :wink:

McDoune - 26-01-2008, 01:34

a mnie wczoraj ktoś pod...ebrał portfel z kieszeni w autobusie. Po tym jka zastrzegłem karty i dowód rejestracyjny odezwała się jakaś Pani która go znalazła (bez kaski oczywiście :doubt: ), ale chociaż dokumenty auta i prawo jazdy odzyskam. Czarny piątek :doubt:

Przykre wieści na temat "Żaby", szybkiej naprawy życzę

Marcin-Krak - 26-01-2008, 23:57

że:

Jestem w szoku, może i długo nie żyję jeszcze na tym świecie.
Ale takiej zimy to nie pamiętam :roll:
Wieje, leje i na dodatek jest burza z piorunami :shock: :shock: :shock:
Się klimat zmienia :P
Jest prawie jak w noc poprzedzając wyjazd do Strykowa - tylko już chyba drzewa w ogrodzie u mnie które miały polecieć już to uczyniły :evil:

Rafal_Szczecin - 27-01-2008, 12:56

ze kazdemu zlodziejowi obcialbym genitalia, rece i nogi co by zyl jak roslinka, ze potepiam zlodziejstwo, ze wszystkim zlodzieja zycze zeby ch.. ich strzelil, co by mieli jak najgorzej w zyciu itp
i chcialbym jeszcze powiedziec, ze szukam przedniej bocznej szyby od strony kierowcy w kolorze niebieskim do galanta :(

stary alfer - 27-01-2008, 13:28

Rafal_Szczecin napisał/a:
ze kazdemu zlodziejowi obcialbym genitalia, rece i nogi co by zyl jak roslinka, ze potepiam zlodziejstwo, ze wszystkim zlodzieja zycze zeby ch.. ich strzelil, co by mieli jak najgorzej w zyciu itp
i chcialbym jeszcze powiedziec, ze szukam przedniej bocznej szyby od strony kierowcy w kolorze niebieskim do galanta :(

Byłem, widziałem ch...

W każdym razie podziwiam nerwy Dominika.

Szkoda :evil:

Anonymous - 27-01-2008, 13:37

A jak chce powiedzieć 2 rzeczy

1. Rafał bardzo mi przykro z powodu samochodu i też mam takie zdanie jak Ty aby tych g.............. wbijać na pal

2. Że jestem dumny z mojego brata że dziś zdobył brązowy medal :!: :!: :!:

sruba - 27-01-2008, 14:06

dm17 napisał/a:
Że jestem dumny z mojego brata że dziś zdobył brązowy medal

a w jakiej konkurencji ?

Anonymous - 27-01-2008, 15:42

Nie jest "czynnym" zawodnikiem od 8 lat bo POLSKA go olała i pojechał na PP w zapasach i przywiózł brąz :wav: wielu szczęka opadła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Marcin-Krak - 27-01-2008, 19:52

dm17 napisał/a:
w zapasach
w kisielu :?: :roll: :twisted: :mrgreen:

Poza tym to siedzę i się uczę - jutro mam egzamin :|
No i nie pojechałem przez to na spota dzisiaj :evil: :evil: :evil:

jawlo - 27-01-2008, 20:55

A ja przez trzy dni zaliczyłem pięć egzaminów :)
Teraz pora na kolejną prace dyplomową..

cns80 - 28-01-2008, 10:10

...że podobają mi się posty kolegi inferno.
Są pisane z zachowaniem zasad gramatyki, ortografii i interpunkcji.
Przyjemnie się to czyta :D

phot - 28-01-2008, 10:16

Mam dzisiaj urodziny i w zwiazku z tym olewam wiekszosc obowiazkow:D
Pozdrawiam

akbi - 28-01-2008, 11:05

Rafal_Szczecin, współczuje ... ja miałem ciut więcej szczęścia - 10 dni temu wybili mi tą małą trójkątną :evil:
Anonymous - 30-01-2008, 02:34

dziekuje Wam za zyczenia urodzinowe :) ,wlasnie wrocilem z koncertu Linkin Park,jestem po dziewieciu piwach i pora isc spac bo rano trzeba do pracy :evil: Pozdrawiam Was!!! :)
Anonymous - 31-01-2008, 12:57

..dzis jest ostatni dzien mojej pracy w starym miejscu i tak jakos sie sentymentalnie zrobilo.. eh

..od poniedzialku nowa historie bede pisal