Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
maxwell61 - 26-01-2008, 00:41
dm17 napisał/a: | Chcę powiedzieć że tak wieje i leje że zaraz mi okno wyleci | Majkel ale jeśli by tym twym oknem wleciała jakaś porwana bruneteczka urody sekretareczki w okularkach...nie narzekał byś na pogodę???
ufffff dzisiaj walę sake na weselu kumpla... ...strach pomysleć co bedzie z moją głową w niedziele rano
McDoune - 26-01-2008, 01:34
a mnie wczoraj ktoś pod...ebrał portfel z kieszeni w autobusie. Po tym jka zastrzegłem karty i dowód rejestracyjny odezwała się jakaś Pani która go znalazła (bez kaski oczywiście ), ale chociaż dokumenty auta i prawo jazdy odzyskam. Czarny piątek
Przykre wieści na temat "Żaby", szybkiej naprawy życzę
Marcin-Krak - 26-01-2008, 23:57
że:
Jestem w szoku, może i długo nie żyję jeszcze na tym świecie.
Ale takiej zimy to nie pamiętam
Wieje, leje i na dodatek jest burza z piorunami
Się klimat zmienia
Jest prawie jak w noc poprzedzając wyjazd do Strykowa - tylko już chyba drzewa w ogrodzie u mnie które miały polecieć już to uczyniły
Rafal_Szczecin - 27-01-2008, 12:56
ze kazdemu zlodziejowi obcialbym genitalia, rece i nogi co by zyl jak roslinka, ze potepiam zlodziejstwo, ze wszystkim zlodzieja zycze zeby ch.. ich strzelil, co by mieli jak najgorzej w zyciu itp
i chcialbym jeszcze powiedziec, ze szukam przedniej bocznej szyby od strony kierowcy w kolorze niebieskim do galanta
stary alfer - 27-01-2008, 13:28
Rafal_Szczecin napisał/a: | ze kazdemu zlodziejowi obcialbym genitalia, rece i nogi co by zyl jak roslinka, ze potepiam zlodziejstwo, ze wszystkim zlodzieja zycze zeby ch.. ich strzelil, co by mieli jak najgorzej w zyciu itp
i chcialbym jeszcze powiedziec, ze szukam przedniej bocznej szyby od strony kierowcy w kolorze niebieskim do galanta
|
Byłem, widziałem ch...
W każdym razie podziwiam nerwy Dominika.
Szkoda
Anonymous - 27-01-2008, 13:37
A jak chce powiedzieć 2 rzeczy
1. Rafał bardzo mi przykro z powodu samochodu i też mam takie zdanie jak Ty aby tych g.............. wbijać na pal
2. Że jestem dumny z mojego brata że dziś zdobył brązowy medal
sruba - 27-01-2008, 14:06
dm17 napisał/a: | Że jestem dumny z mojego brata że dziś zdobył brązowy medal |
a w jakiej konkurencji ?
Anonymous - 27-01-2008, 15:42
Nie jest "czynnym" zawodnikiem od 8 lat bo POLSKA go olała i pojechał na PP w zapasach i przywiózł brąz wielu szczęka opadła
Marcin-Krak - 27-01-2008, 19:52
dm17 napisał/a: | w zapasach | w kisielu
Poza tym to siedzę i się uczę - jutro mam egzamin
No i nie pojechałem przez to na spota dzisiaj
jawlo - 27-01-2008, 20:55
A ja przez trzy dni zaliczyłem pięć egzaminów
Teraz pora na kolejną prace dyplomową..
cns80 - 28-01-2008, 10:10
...że podobają mi się posty kolegi inferno.
Są pisane z zachowaniem zasad gramatyki, ortografii i interpunkcji.
Przyjemnie się to czyta
phot - 28-01-2008, 10:16
Mam dzisiaj urodziny i w zwiazku z tym olewam wiekszosc obowiazkow:D
Pozdrawiam
akbi - 28-01-2008, 11:05
Rafal_Szczecin, współczuje ... ja miałem ciut więcej szczęścia - 10 dni temu wybili mi tą małą trójkątną
Anonymous - 30-01-2008, 02:34
dziekuje Wam za zyczenia urodzinowe ,wlasnie wrocilem z koncertu Linkin Park,jestem po dziewieciu piwach i pora isc spac bo rano trzeba do pracy Pozdrawiam Was!!!
Anonymous - 31-01-2008, 12:57
..dzis jest ostatni dzien mojej pracy w starym miejscu i tak jakos sie sentymentalnie zrobilo.. eh
..od poniedzialku nowa historie bede pisal
|
|
|