To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

wojzi - 02-09-2011, 23:06

Pięknego Evo X, który co dzień stoi pod moim blokiem i czaruje cudownym dźwiękiem wydechu i straszy :) piskiem sportowych hamulców.

Dzięki za miłą rozmowę. Aż wierzyć się nie chce w takie podrasowanie autka - 509 koni, moment powyżej 600.

Wozik miodzio. Rejestrował się u nas, ale jako, że mało się tu dzieje siedzi na forum Lancera. A szkoda, że nie mamy go tu. Taki wóz na spocie to byłoby coś.

Bez urazy dla waszych wozów Misiaki :P .

Mr V - 03-09-2011, 00:52

No wiesz, Fargo też ma pięknisia :D :D

Pozdro dla bordowej Cari na parkingu carrefoura jakieś 2 dni temu, później wlokłem się za nią jeszcze koło osiedla strusia :)

Jackall - 03-09-2011, 21:55

wojzi napisał/a:
Taki wóz na spocie to byłoby coś

Może w końcu zjawi się Lord Wolf to wtedy zobaczysz prawdziwego rodzynka wśród miśków :P :wink: a jego wynik z hamowni co prawda mniejszy od tego Lancera o którym mówisz ale tylko o 4KM :biggrin:
A jak już jesteśmy przy "Porsche-Killer" to pozdrawiam dzisiaj napotkane czerwone 3k GT SL przejeżdżające przed moim domem o 14.54

wojzi - 06-09-2011, 01:05

Trochę się tego nazbierało:

Sobota trzy Pajero Pinin
Jedno o 8 rano parkujące na czarnowiejskiej, jak się idzie od alei na Rajską.
Drugie: jadące przecinające skrzyżowanie alei i czarnowiejskiej ok. 14. Białe było, a w środku siedział młody łysy facet z dziarami i długą brodą.
Trzecie jadące ok 14:40 Armii Krajowej w kierunku wiaduktu.

Oprócz tego:
Granatowa Carisma przedliftówka z rejestracją KT, parkująca na osiedlu Widok, ul, Armii Krajowej. W sobotę przy warzywniaku, a w niedzielę po drugiej stronie bloku.

Czarno czerwona Eclipse zaparkowana w poniedziałek ok, godziny 13 przy ul. Na Błonie 11.

No i jeszcze colt ten ostatni sprzed liftu, parkujący od piątku do niedzieli na Czarnowiejskiej niedaleko Biblioteki na Rajskiej.

I Lancer czarny stojacy u wylotu studenckiej w Garnarską w sobotę koło 14.

Marcin-Krak - 06-09-2011, 09:10

Ja pozdrawiam granatową Carismę na TSZydłowieckich blachach kręcącą się ostatnimi czasy po moich krakowskich szlakach - może mnie śledzi :P
gzesiolek - 06-09-2011, 13:10

Marcin-Krak, TSZ to powiat Staszow, blizej moich rodzimych stron (okolice Tarnobrzega) a takze blizej rodzinnych stron mojej zonki (Ostrowiec)...
a Szydlowiec to nie wiem czy jeszcze sie w swietokrzyskim miesci... chyba juz mazowieckie...

a zeby nie bylo OT to pozdrawiam EVO X z Piaskow, biale na rzeszowskich blachach... czesto przejezdza obok mojego ubozszego brata :P

jaca71 - 06-09-2011, 15:05

gzesiolek napisał/a:
Marcin-Krak, TSZ to powiat Staszow, blizej moich rodzimych stron (okolice Tarnobrzega) a takze blizej rodzinnych stron mojej zonki (Ostrowiec)...

Jak Cię palnę w Tarnobrzeg to Cię od razu oświeci że Staszów jest koło Sandomierza :P

A i jeszcze jedno - koło Staszowa to jest Szydłów (litry piwa tam wypiłem zagryzając pomidorówką z ryżem) a nie Szydłowiec :P

A ja nie pozdrawiam białego ASX z numerami KOL :evil: , które prawie mnie zepchnęło do rowu :evil: - co gorsza byłem bez hełmu :oops: :(

Marcin-Krak - 06-09-2011, 22:37

Tak to jest jak człowiek jedno pisze, a w pracy co innego robił :P
Ale czujność Kolegów pozazdroszczenia godna ;)

gzesiolek - 06-09-2011, 23:28

jaca71 napisał/a:
Jak Cię palnę w Tarnobrzeg to Cię od razu oświeci że Staszów jest koło Sandomierza

alez nie twierdze inaczej, wiadomo ze "parasole" trzymaja sie razem :P
ot stwierdzilem iz moje rodzine okolice sa w okolicach Tarnobrzega,a dokladniej o 20km na poludnie dalej niz Tarnobrzeg od Sandomierza... jam "cebulorz" z Galicyji, zza Wisly... u nas na "pole" sie wychodzi tak jak w Krakowie... a Staszow i Sandomierz to juz najdalej na poludnie wysuniete przyczolki tych co sobie "dworuja" :mrgreen:
no ale badz co badz urodzilem sie w Kotlinie Sandomierskiej wiec nie bede sie spieral... :mrgreen:

Pozdrawiam srebrnego Lancerka CSO sedan, co dzis odwaznie tylem Na Kozlowce parkowal, tak ze cala ulice na pol minuty zblokowal :mrgreen:

Jackall - 06-09-2011, 23:38

Pozdrawiam srebrnego EAxA parkującego pomiędzy "Robotnikiem" a roletami przy ks.Józefa
mystek - 08-09-2011, 22:38

Pozdrawiam szarego Mitsubishi Shoguna, rejestracja RKR, takiego starego, kanciastego, wersja long stojącego... obok mojego samochodu :mrgreen: na os. Kalinowym. Piękne to kurde jest :) zaraz poszukam go na MM, może klubowicz :)
Jackall - 08-09-2011, 23:41

Pozdrawiam pięknego białego Galanta E3xA jadącego kilkadziesiąt metrów przede mną na Pilotów o 8.35
Kurczę, te stare, kanciaste Miśki są po prostu niesamowite :biggrin:

Tauros - 13-09-2011, 23:08

Pozdrowienia dla Galanta o nr. rej. zaczynajacym sie od PZ ***** stojacego obok Plivy na Mogislkiej...
Jackall - 14-09-2011, 23:18

Dawno nie pozdrawiałem więc pora nadrobić zaległości :wink:
Więc pozdrawiam:
12.09
- niebieski EAxA KRA pędzący w stronę Wrocławia na A4 (186km) ok 9.10
- bordowy EAxW jadący od Wadowickiej na Cegielnianą ok 17.52
- białe Eclipse 2G wyjeżdżające z Cegielnianej w stronę Tischnera o 18.20
13.09
- białe L300 skręcający z Powstańców WLKP na Kuklińskiego o 2.40
14.09
- srebrna Sigma na Zarzecze przy straży o 9.58
- srebrne EAxW parkujące pod Onyx'em przy Powstańców Śląskich o 11.11
- czarne EVO VIII jadące Brożka w stronę ruczaju 12.36
- niebieskie Pajero Sport stojące na światłach na Cegielnianej o 12.39

mystek - 23-09-2011, 18:54

No i wyczaiłem Wojziego zaparkowanego na Widoku przed momentem :) blok 79 :) . To już wiem, gdzie na Bronowicach mieszkasz :P . Rzut beretem od miejsca, gdzie parkuję :) . Widywałem tą Carismę - tak mi się wydaje - nie raz tam, ale dopiero dzisiaj rzuciła mi się w oczy naklejka Mitsumaniaków na przedniej szybie i podkładki MManiaków :)