To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - SPOTY Lokalne

rosomak1983 - 27-09-2011, 01:37

dawno mnie nie bylo kiedy spot :D
kocur - 01-10-2011, 11:05

Ja też się z letargu przebudziłem, no to kiedy? Póki taka piękna jesień... :)
adt81 - 03-10-2011, 21:48

Generalnie z tego co wiem ustalone zostało że w każdą ostatnią niedzielę miesiąca ale myślę że nic nie stoi na przeszkodzie żeby jakiś inny dogodny termin ustalić ale jak już wielokrotnie pisałem coś u nas szwankuje bo ostatni spot był w maju :| - jak się towarzystwo pozbiera to mnie w zasadzie każdy weekendowy termin pasi :-)
gulgulq - 04-10-2011, 14:38

szwankuje bo moderator niedomaga czasowo

adt81, może byłbyś chętny zostać drugim moderatorem ??

Pyra20 - 04-10-2011, 17:35

Panowie, może ktoś zna, widział ? Ma ochotę na wspólne oględziny ? ;p

http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C20800382.html

adt81 - 04-10-2011, 18:03

Pyra20 zdaje się że troszkę nie ten dział ale jak już to ładne felgi ma :-) - ciekawe dlaczego klapa z tyłu troszkę innego koloru ? :-) , nadkola do roboty i prawemu błotnikowi to "drobna poprawka lakiernicza" chyba nie pomoże :-) . Dodatkowo troszkę brudne fotele i zmienione kierunki z przodu na poliftowe.

gulgulq ciekawa propozycja tylko jaki zakres obowiązków ma taki moderator bo nie wiem czy podołam - że ma lub powinien prosić i błagać ludzi aby zorganizować spotkanie to już wiem ;-) . A na poważnie brak czasu jak najbardziej zrozumiały ale siłą ludzi nie zmusisz bo myślę że to powinno wyjść od chętnych bo przyjechać tylko po to żeby być bo wypada to wg mnie tak jakoś nie bardzo. Ja jak już wspomniałem bardzo chętnie mogę w zasadzie w każdy weekend (mam to szczęście że jeszcze w weekendy nie pracuję) się pojawić czy w Rzeszowie czy gdzieś w miarę możliwości dalej - rozważę każdą rozsądną propozycję :-) . Można by coś jeszcze zorganizować póki w miarę sensowna pogoda jest bo zima za pasem :-) Może ktoś zna jakieś fajne miejsce w dogodnej lokalizacji żeby zorganizować jakiś jesienny spocik ? Bo asfaltowych parkingów nie brakuje a na łonie natury tak jakoś bardziej misiowo :P co nie oznacza że na parkingu też może być źle.

Pyra20 - 04-10-2011, 18:39

Wiem że nie ten dział, ale potrzebuje pomocy bo chce coś kupić. Może ktoś z okolic za opłata wybrałby się ze mną na oględziny?
Coś więcej:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=67421

adt81 - 04-10-2011, 19:27

Ja ekspertem nie jestem ale mógłbym się przejechać w weekend jeśli bardzo byś chciał obejrzeć - zawsze to lepiej jak chłodne oko nie zainteresowanego zakupem obejrzy - troszkę w moim już grzebałem - motor inny ale reszta ta sama więc mogę coś pomóc.
gulgulq - 04-10-2011, 19:34

adt81 napisał/a:
gulgulq ciekawa propozycja tylko jaki zakres obowiązków ma taki moderator bo nie wiem czy podołam

adt81, odbierz PW :)

adt81 - 07-10-2011, 19:14

Widzę że nadal brak jakiegokolwiek zainteresowania więc ja proponuję:
- niedziela 23 lub 30 października
- godz 16-ta
- pozycja wyjściowa standardowo Rzeszów parking obok hali Podpromie oczywiście inne propozycje w rozsądnej odległości mile widziane.

Oczywiście godzina może być też inna z uwagi na to, że coraz wcześniej robi się ciemno - ja jestem otwarty na propozycje :-) . Jak nikt nie zaproponuje innego miejsca to ja przyjadę do Rzeszowa sam i sobie pogadam ze sobą a nawet zrobię sobie fotkę :P

Swoją drogą przy dobrej pogodzie to nawet w Dynowie może być fajnie w lesie jesienią. Może ktoś zna jakieś fajne miejsce np. w okolicach Rzeszowa żeby się spotkać na łonie natury ?

Kamil_Ziomek - 07-10-2011, 19:41

Jak dla mnie spoko. 16 też pasuje żeby zjeść obiadek na spokojnie i rozsądnie dojechać :D
A jak będzie zła pogoda to może się gdzieś wybierzemy klubową grupą?

adt81 - 07-10-2011, 19:44

Jak będzie chlapa to możemy nawiedzić jakiś lokal coś zjeść, kawę wypić itp :-) .
Pyra20 - 10-10-2011, 15:06

jak odpalę złomka to też się pisze ;p
gulgulq - 10-10-2011, 16:02

adt81 - mod regionu podkarpackiego - z dniem dzisiejszym witamy nowego moderatora :)
adt81 - 10-10-2011, 19:27

Żeby nie robić zbędnego OT - dziękuję qulgulq za okazane zaufanie i mam nadzieję, że nie zawiodę.

A teraz wracając do tematu :-) - czyli co wstępnie 30 października godz. 16-ta Podpromie ?
Jeśli ktoś ma lepszą propozycję co do lokalizacji to proszę pisać. Proponuję żeby do poniedziałku 17-go zamknąć propozycje i puścimy info do wszystkich z konkretami.