Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg
fck - 13-01-2011, 22:04
przynajmniej tak nie koroduje w pewnych miejscach
Andrew - 13-01-2011, 22:05
tomek84 napisał/a: | a bo to niby passat jest tani w utrzymaniu?? | Wg mnie nowsze modele raczej nie
Andrew - 13-01-2011, 22:06
fck napisał/a: | przynajmniej tak nie koroduje w pewnych miejscach | Ale kręcisz na korbelkę i w upał uchylasz okna, a na siedzeniach masz pokrowce
robertdg - 13-01-2011, 22:27
A co passat nie ma wielowachacza Masz elektryczne lusterka a szyby na korbke Zresztą nazwa sama mówi za siebie to jest VolksWagen, jeżeli ktoś nie wie o co chodzi to napisze inaczej Volks Wagen
fck - 14-01-2011, 15:32
z tą szybą na korbkę to trochę przesadzacie. W b5 raczej niespotykane. Oczywiście mówimy o drzwiach przednich
Andrew - 14-01-2011, 16:34
fck napisał/a: | Oczywiście mówimy o drzwiach przednich | A galanty raczej nie spotykane z korbkami
robertdg - 14-01-2011, 16:40
No takie konfiguracje to rzadkośc, wersja super bieda, ale możliwe, nie uważam jednak, że Passat B5 i B5FL jakoś szczególnie lepszy jest od Galanta, wiadomo, że wszystko zalezy od tego jakie auto kupisz, ale Passat nalezy do popularniaków i chodliwców, ale za PRL-u Polacy pozazdrościli Niemcom szkopwagenów, no i tak się przez to utarła niezawodnośc i bezawaryjność niemieckich aut.
Hugo - 14-01-2011, 17:04
wieśwagen to najlepszy na świecie Nie wiecie tego...
Andrew - 14-01-2011, 17:07
Znajomy jakiś czas temu kupił ałłłdi A6 2,5 tdi. Dał za niego 28 tys. zł, za miesiąc wymienił blok silnika, koszt. ok 6 tys. zł, później pompę paliwa nie wiem za ile, i wiele jeszcze innych wymian, na pewno pół ceny, którą dał. Później chciał go sprzedać, aż na koniec sprzedał, tzn. dał w rozliczeniu za ciężarówkę za kwotę 12 tys. zł. Zwykły szary Kowalski na takie kwoty by się chyba pochlastał
fck - 14-01-2011, 17:10
jak ja nie lubie stereotypowego najeżdżania na marki samochodów, które niektórzy z was tu uskuteczniają. Wieśwagen, bmw jeżdżą także wieśniaki kurcze ludzie ogarnijcie się trochę. Nie każdy kto ma bmw jest dresem i koksem itd. Nie trawie takiego poglądu na świat....
Andrew - 14-01-2011, 17:13
fck to nie jest najeżdżanie, tylko porównanie. Każde może być szmelcem jak kupisz zajechane. Wszystko zależy od tego kto nim jeździł i jak dbał... A koszty napraw i części w nowszych autach są zbliżone... A jeśli chodzi o wyposażenie, to wydaję mi się, że za czasów galów EA, wyposażenie w standardzie miały najlepsze akurat miśki...
Nie róbmy OT Robertowi
fck - 14-01-2011, 17:21
andrew84 napisał/a: | fck to nie jest najeżdżanie, tylko porównanie. Każde może być szmelcem jak kupisz zajechane. Wszystko zależy od tego kto nim jeździł i jak dbał... A koszty napraw i części w nowszych autach są zbliżone... A jeśli chodzi o wyposażenie, to wydaję mi się, że za czasów galów EA, wyposażenie w standardzie miały najlepsze akurat miśki...
Nie róbmy OT Robertowi |
bardzo dobrze gadasz więc proszę nie wypisywać farmazonów typu że vw to gówno dla buraków itp., bo prawda jest taka, że wszystko zależy od stanu auta jakie kupimy i nieważne czy będzie to vw, mercedes czy mitsubishi
robertdg - 14-01-2011, 19:07
fck napisał/a: | więc proszę nie wypisywać farmazonów typu że vw to gówno dla buraków itp | Kto i gdzie tak napisał Ja tylko napisałem o utrwalonym stereotypie wszechświetnej niemieckiej motoryzacji, nie twierdze, że jest zła, ale jest wiele marek lepszych w sensie praktycznych rozwiązań.
fck - 14-01-2011, 22:50
Hugo napisał/a: | wieśwagen to najlepszy na świecie Nie wiecie tego... |
robertdg coś zalatującego pod ten styl, a poza tym żeby nie było, że offtop się zrobił poprosimy o jakieś nowe foty Twojego rekina z zewnątrz !
robertdg - 14-01-2011, 23:31
fck, a bo Hugo lubi sobie poironizować, nic tam o wsi i jej uprawach nie było
fck napisał/a: | a poza tym żeby nie było, że offtop się zrobił poprosimy o jakieś nowe foty | No za ten OffTop to ja napisze do mkm i wszyscy z góry na dól dostaniecie po Red Bar, czy Red Beer, kto co woli
|
|
|