To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

gawron - 20-05-2012, 07:54

Ja też dziękuje było super wróciliśmy zadowoleni najbardziej mój piesek :mrgreen: chyba się zakochała w nowym koledze:) Zaraz wrzucam foty.
GóR3K - 20-05-2012, 17:08

gawron napisał/a:
Ja też dziękuje było super wróciliśmy zadowoleni najbardziej mój piesek :mrgreen: chyba się zakochała w nowym koledze:) Zaraz wrzucam foty.

no Gawron gdzie te foteczki ?

Metoda3 - 21-05-2012, 08:02

Niech ktoś fotki zarzuci, bo ja nie mam żadnej z furami z tego spota. Mogę ewentualnie podesłać fotki ludzi obecnych na spocie, ale to raczej na maile nie na forum.
mariunio7 - 21-05-2012, 11:25

Witam. Spocik był super tak dla mnie jak i dla żony i córeczki. Data będzie pamiętna dla nas bo akurat córcia pół roczku wtedy skończyła. :-)
koliber124 - 21-05-2012, 21:51

Cieszy, cieszy, cieszy. Niech żałują Ci co nie byli :mrgreen: ale...jestem przekonany, że na następnym grilu będzie nas więcej.

[ Dodano: 21-05-2012, 21:54 ]
motke napisał/a:
Koliber czas chyba pomyśleć o grupowym zakupie jakiegoś grilla. Sezon już się zaczął i takich wyjazdów pewnie będzie więcej. Nie ma potrzeby żebyś swój targał, a koszt nawet po rozłożeniu na niewielką ilość osób będzie niewielki.

Jestem za, trzeba by kupić albo takich gabarytów jak mój, albo ze trzy te najtańsze. A co reszta na to aby zakupić wspólnego grila??

martuśka - 22-05-2012, 00:07

Gratuluję udanego spota :) Gdyby nie kolidujące terminy zajżelibyśmy do Was ale jechaliśmy na off-road, nasza nowa zajawka :mrgreen:

off-road

Nas było ostatnio więcej niz na tamtym zdjęciu, z Olem dojechaliśmy jako przedostatni, koło 19 oczywiście na dwa Miśki :wink: Można by wrócić do dawnego pomysłu spotów w połowie drogi, myśl koliber, myśl :P

motke - 22-05-2012, 01:03

koliber124 napisał/a:
A co reszta na to aby zakupić wspólnego grila??

teraz nastanie kilkudniowa cisza :twisted:

Metoda3 - 22-05-2012, 18:58

Ja jestem za wspolnym grillem i nawet pomysł z kilkoma mniejszymi jest chyba lepszy bo wiecej zarcia naraz upichcimy.
gawron - 23-05-2012, 08:21

Ja też jestem za:) CO tydzień u kogo innego będzie grill leżał :mrgreen:
Kylu - 24-05-2012, 15:12

Ja też bardzo chętnie się na grilla piszę. :D
I na kolejne spoty, bo jeszcze (niestety :( ) na żadnym mnie nie było, może wolny weekend przy następnym pozwoli się z Wami spotkać.

galantfanradom - 24-05-2012, 22:18

Może i ja dołączę z rodziną na przyszłego grilla. Jak termin dogramy! ;)
Metoda3 - 24-05-2012, 22:21

jak tak ciepło jest to można by zagęścić trochę spoty co wy na to??

PS W poniedziałek wstawiam gala do lakiernika, teraz jeżdżę bez zderzaka bo do klejenia oddałem więc na następny spot już powinien być ładny. (W przeciwnym razie przez pół spota będę ubliżał Andrzejowi (żarcik heh)).

mariunio7 - 25-05-2012, 00:31

Mi pasuje z tymi grilami (składką na nie) i z zagęszczeniem spotów póki ciepło byle tylko mi terminy pasowały a tak to nie mam nic przeciwko :-) Jak będzie tak jak na poprzednim to wypasik ale można je rozwinąć o jakieś napoje wyskokowe :lol: lepiej się wszyscy pewnie poznają :lol:
endrju003 - 25-05-2012, 11:06

Metoda3 napisał/a:

PS W poniedziałek wstawiam gala do lakiernika, teraz jeżdżę bez zderzaka bo do klejenia oddałem więc na następny spot już powinien być ładny. (W przeciwnym razie przez pół spota będę ubliżał Andrzejowi (żarcik heh)).

Będzie pan zadowolooony ... :D

koliber124 - 25-05-2012, 13:38

endrju003 napisał/a:
Metoda3 napisał/a:

Będzie pan zadowolooony ... :D

Dziadek a Ty żyjesz???