Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Juiceman - 24-08-2008, 12:17
Seir coś Ci ustawienia nie tak wyszły, jak na fotografa Mitsumaniaków Chyba zostaniemy przy wcześniejszych zawodowcach ; )
Kmer - 24-08-2008, 12:32
Juiceman,
Siemka,
Wlasnie obróbka zdjec i filmików jest w toku,Przemo w większości zdjęć i filmików występujesz w roli głównej hehe
A nie jestem kurczakozerca,wypraszam sobie takie insynuacje
Juiceman - 24-08-2008, 13:04
Powiedz mi jak jesteś we Wroc. - i chcesz coś zjeść to gdzie jedziesz ?:>
Ja w roli głównej heh, aż dziw, że aparat nie siadł xD
Anonymous - 24-08-2008, 15:55
seir, zdjęcia panoramiczne super wyszły mi się podobają.
Pozwoliłem sobie zebrać wszystkie fotki w jedna miejsce dla potomnych jak będę miał czas to zrobię galerie pamiątkową na moim serwer ku ze wszystkich spotów DOLNOŚLĄZAKÓW
Zapraszam do GALERI
seir - 24-08-2008, 18:22
| Juiceman napisał/a: | Seir coś Ci ustawienia nie tak wyszły, jak na fotografa Mitsumaniaków Chyba zostaniemy przy wcześniejszych zawodowcach ; ) |
O, a co z nimi nie tak?
Juiceman - 24-08-2008, 18:49
Ja się nie znam ale dałbym mniejszy kontrast, ciut większe wyostrzenie - co innego jak się robi autka, a ludzi/naturę etc. Liczyłem na coś lepszego po wcześniejszych wypowiedziach
seir - 24-08-2008, 19:10
A tam, kwiestia gustu Sprawdź moją galerię, jak widzisz taki mam styl i chyba źle ustawiony monitor, bo nie pierwsza osoba mi mówi, że coś jest nie tak
Juiceman - 24-08-2008, 19:34
Wiesz, może nie którzy to olali albo nie chcieli Ciebie zasmucać - ja napisałem co o nich sądzę i widzę nadal fotki Tanpit'a bądź Kmer'a - każdy ma swoje gusta i guściki jak to mówią
tucci - 24-08-2008, 20:08
Panowie, gratuluje spotu (naliczylem 16 autek) aaa i jeszcze vr4
Juiceman koszulki rozdane?
Soldi szanowna zona chyba nie musiala roverem sciagac??
Trawkins super,ze zdjecia w 1nym miejscu zgromadzone
Fotki, takie sobie rozmazane.
Bardzo zaluje, ze nie bylem
seir - 24-08-2008, 20:12
Wow, chyba faktycznie mam jakieś złe regulacje w monitorze, niezłe tragedie mi tu opowiadacie Uczę się jeszcze, te faktycznie mogły mi nie wyjśc jakoś super, ale no bez przesady... Te też są tak przekontrastowane?:
???
Juiceman - 24-08-2008, 20:41
tucci nie wszystkie - parę koszulek w Grudziądzu:)
A co do fotek to:
Pierwsza fotka dobra podoba mi się natomiast 2 ehm...
Tak w 2 fotce za dużo przekombinowałeś wg. mnie dałeś za dużo kontrastu, rozjaśnienie i zmieniłeś poziomy kolorów. Fotka w oryginale wygląda dużo lepiej (moje zdanie).
Oryginał jakoś tak powinien wyglądać (z kontrastem):
można się pobawić kontrastem ale bez zabawy z poziomami ..
seir - 24-08-2008, 20:45
Aaa czyli to problem z moim monitorem. Sprawdziłem u brata, a teraz wchodzę w ustawienia monitora i widzę "Temperature" na "Cold"
Dzięki za info, fotki robię od nowa i zaraz wrzucam na swój serwer. Szkoda, że dopiero teraz to widzę, sporo zdjęć jest za mocno jaskrawe...
Edit:
Podeślę Ci na PW etapy obróbki, powiesz gdzie "psuję"
Juiceman - 24-08-2008, 20:52
A tak w ogóle to fotki Tanpita i Kmera nie są obrabiane w PH CS2 i wg. mnie to jest sztuka, niż dorabianie fotek w PH, aby wyglądały idealnie/nienaturalnie.
Ale koniec OT - Spot dobry był następny będzie jeszcze lepszy
seir - 24-08-2008, 21:14
Poprawione
http://mjenso.webd.pl/mitsumaniaki/
Trawkins, możesz zaktualizować nowe wersje zdjęć z Twoją galerią?
Anonymous - 24-08-2008, 21:22
Polecam monitory firmy EIZO wtedy na pewno będzie OK
|
|
|