To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

mjsystem - 26-05-2012, 13:00

jacek11 napisał/a:
Oraz pociechy z pociech

W sensie wnuków??? :twisted:

jacek11 - 26-05-2012, 13:06

mjsystem napisał/a:
W sensie wnuków??? :twisted:

To raczej na dzień babci :) ,ale jeśli je mają,to czemu nie :wink:

sieegurd - 26-05-2012, 13:19

pamar napisał/a:
Naszym kochanym MitsuMamom z okazji ich Święta życzę radości i uśmiechu na twarzy każdego dnia:)

Życzę tego samego :)

fj_mike - 27-05-2012, 02:04

Lajf ys bjutyful 8)
I mam nadzieję tak trzymać :p

wojtas - 27-05-2012, 20:00

...że niedzielne spacery napełniają optymizmem.
vince_81 - 27-05-2012, 20:15

wojtas021180 napisał/a:

Mój niedzielny optymizm jakoś przygasł przed 18:00 jak na dyżur wyjeżdżałem... :P
A jutro rano po powrocie do domu pewnie będę wyglądał tak :rolleyes: albo tak :sleepy3:
:wink: :wink:

wojtas - 27-05-2012, 20:26

normalne, nocne zmiany wykańczają człowieka ale da się z tym żyć. Ja już szósty rok tak ciągnę (system trzy-zmianowy)
Marcin-Krak - 27-05-2012, 21:12

wojtas021180 napisał/a:

Że ja na niego nie poszedłem :P Może by mnie napełnił optymizmem ...
A
Nie lubię tekstów z cyklu piszę (smsa) żeby powiedzieć Ci .... :|
To jak chce się coś powiedzieć, to można to powiedzieć, jak już nie prosto w oczy, to przynajmniej dzwoniąc. Ale to pewnie za wiele kosztuje :twisted:

tomusn - 27-05-2012, 21:20

Tomek - Ławka
0:1
:)

miał ktoś? porady?

Kibloo - 27-05-2012, 21:40

a ja będę miał córeczkę, tatusia słoneczko i będę ja rozpieszczał... jeszcze tylko 2 miesiące, już się nie mogę doczekać... teraz będę miał dwie pociechy do rozpieszczania... :mrgreen:
fergul11 - 27-05-2012, 22:00

donoszę wszem i wobec że już jest w sprzedaży
http://kwejk.pl/obrazek/1...,amelinium.html

sieegurd - 27-05-2012, 22:11

Kibloo napisał/a:
a ja będę miał córeczkę, tatusia słoneczko i będę ja rozpieszczał... jeszcze tylko 2 miesiące, już się nie mogę doczekać... teraz będę miał dwie pociechy do rozpieszczania... :mrgreen:

Kibloo pogratulować :) Córeczki są cudne, teraz u nas przydałby się syn :P Tylko co na to Freya :D :D :D

jacek11 - 27-05-2012, 22:30

Kibloo napisał/a:

super,Gratulacje :lol:
fergul11 napisał/a:
donoszę wszem i wobec że już jest w sprzedaży
http://kwejk.pl/obrazek/1...,amelinium.html

no to czad :mrgreen: Krzychu jest kozak :mrgreen:

koszmarek - 28-05-2012, 01:01

że muszę czym prędzej odebrać prawko, zrobić Toykę i ćwiczyć przed V Rajdem Grajewskim :)
vince_81 - 28-05-2012, 02:47

wojtas021180 napisał/a:
normalne, nocne zmiany wykańczają człowieka ale da się z tym żyć. Ja już szósty rok tak ciągnę (system trzy-zmianowy)

Mi już pyknęło 10 latek w dwuzmianowym (po 12 godzin) i fizycznie daję radę, nie powiem :mrgreen: ale przykrzy mi się już pracowanie w "świątek, piątek i niedzielę". Szczególnie wiosną i latem - wszyscy na pyfko albo po prostu lajcikowy dzień i wieczór z rodziną, a ja do roboty... :? Cóż, nikt za mnie zawodu nie wybierał :roll: A trzeba było zostać jakimś księgowym albo cuś :P :P :P

tomusn napisał/a:
Tomek - Ławka
0:1
:)

miał ktoś? porady?

Tego nie miałem. Ale miałem różne inne fajne urazy, możemy się fotkami rtg powymieniać :lol: Co do porad to cudów nie będzie - swoje musisz odcierpieć, pojeść trochę leków przeciwbólowych (bo zakładam, że jesteś już po nastawieniu?) i tyle. A potem bardzo uważać na to ramię, bo wypadający bark lubi się powtarzać niestety :?
A tak w ogóle, to urządziłeś się malowniczo... Cóżeś czynił na tej ławce? :wink: