To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!!

sruba - 25-06-2007, 09:33

Euro na piasku
Anonymous - 25-06-2007, 23:07

Sruba napisał/a:
Euro na piasku

Polska rzeczywistosc .... ogromne plany i slomiany zapal a wszystko konczy sie jak zwykle ... kleska :evil:

Anonymous - 26-06-2007, 12:10

Meteo badzmy dobrej myśli - damy rade
maxwell61 - 28-06-2007, 21:47

jestem ciekawy czy rzeczywiście zatrudnią wojsko do budowy autostrad, bo nie wiem czy nie kupić KAMAZA :D :D :D i założyc firme do przewozu materiałów :D ...może jakiś wspólnik??? pozdro
Anonymous - 10-07-2007, 10:46

Euro w Gdańsku
Anonymous - 10-07-2007, 12:41

maxwell61 napisał/a:
nie wiem czy nie kupić KAMAZA
najlepiej od wojska i jeszcze z kierowcą :mrgreen:
maxwell61 - 10-07-2007, 16:24

dager napisał/a:
najlepiej od wojska i jeszcze z kierowcą
no niestety w woju brak KAMAZÓW sa ZAIŁY i KRAZY!!! ale taka awaryjność że szkoda słów...pozdro
Anonymous - 27-08-2007, 19:15

Od dziś można obstawiać u bukmacherów "czy Polska zdąży zorganizować Euro2012" I na każdą 1zł postawioną na NIE można zarobić 3zł ........................................... nie wiem czy sie śmiać czy płakać :doubt: :doubt:
Anonymous - 27-08-2007, 22:05

a jeszcze niedawno bukmacherzy mówili, że nie będą tworzyć takich zakładów, że to źle świadczy.. eh. Polacy.
akbi - 29-08-2007, 15:42

Cytat:
Stadion Narodowy powstanie w tej części Warszawy, gdzie jest obecnie Stadion Dziesięciolecia. Będzie to nowoczesny stadion na 55 tys. miejsc, z dachem - poinformował premier Jarosław Kaczyński na konferencji prasowej po posiedzeniu rządu.

Dodał, że nie zostało przesądzone, czy nowy stadion powstanie w koronie obecnego stadionu, czy obok. Według niego, będzie to "przedsięwzięcie wielofunkcyjne", obejmujące m.in. centrum konferencyjne.

Minister sportu i turystyki Elżbieta Jakubiak poinformowała na konferencji, że rząd pracuje nad wieloletnim planem inwestycyjnym, dotyczącym budowy stadionów w związku z Euro 2012.

hm ... czyli jest szansa, że plan powstanie do 2012 roku :!: ... a stadiony do którego roku :?: :?
Odnoszę czasem wrażenie, że im cyfra 2012 przy nazwie "EURO 2012" nic nie mówi ... i chyba ta Pani Jakubiak jeszcze nie wie, w którym roku ma się odbyć EURO 2012 :x

.... ma ktoś może do niej nr telefonu :?:

Anonymous - 29-08-2007, 17:56

Akbi ona ma to w rowie bo niedługo wybory i kto inny będzie sie z tym męczyć a ona bedzie stała i krzyczała że sie nic ne robi, jak wiekszość pisuarowców...................
sruba - 29-08-2007, 19:28

hehe, najlepsze co ta pani mogla wymyslec uslyszalem dzisiaj w radio:
(cytuje z pamieci):
"- skoro dalismy rade z pielgrzymkami papeskimi, to z Euro tez damy rade"

:lol: :lol: :lol:

brzydkie slowa mi sie na usta cisna...

inferno - 06-09-2007, 18:55

maxwell61 napisał/a:
jestem ciekawy czy rzeczywiście zatrudnią wojsko do budowy autostrad, bo nie wiem czy nie kupić KAMAZA :D :D :D i założyc firme do przewozu materiałów :D ...może jakiś wspólnik??? pozdro

Ja wlaśnie jestem na tym etapie ;)

Co do tego czy zdążymy - uważam, że wymagałoby to cudu politycznego. Od ponad roku nie oglądam telepudła i staram się nie słuchać wiadomości, żeby się nie denerwować, ale i tak dociera do mnie to i owo. Zatem jeśli jeszcze przez ponad 2 lata darmozjady mają debatować nad tym kto nasrał i rozmazał, zamiast wziąć się do uczciwej (sic!) roboty, to szanse na uporanie się ze wszystkim do 2012 roku drastycznie maleją.

Anonymous - 19-09-2007, 12:43

Smieszy mnie ta cała spec ustawa- kupa śmiechu i nic więcej :!: :!: :!: Nic nie zmieni bo jest niezgodna z prawem unijnym :!: :!: kolejny gniot :!: :!: :!: :!:
akbi - 19-09-2007, 14:01

dm17 napisał/a:
Smieszy mnie ta cała spec ustawa- kupa śmiechu i nic więcej :!: :!: :!: Nic nie zmieni bo jest niezgodna z prawem unijnym :!: :!: kolejny gniot :!: :!: :!: :!:

Ciiiiiiiiiiiiii ... ważne, że przed wyborami PiSuary uchwalają ustawy na potęgę i że też "coś" robią w sprawie Euro2012, bo to przecież teraz nr 1 w Polsce :badgrin: