To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Reklamy Mitsubishi

McDoune - 17-03-2008, 21:48

Ali-En napisał/a:
McDoune napisał/a:
Tak sobie popatrzyłem na aktywność spotu Outlandera w TV. Jest on emitowany w wielkiej trójce TVP, Polsat, TVN + TVN24 i to tylko po 18. Zastanawiam się kto i dlaczego doradził MMC taką "niespotykaną" strategię :?
Najlepsza ogladalnosc!!

To to akurat wiem, natomiast też najdroższe spoty i generalnie Prime Time wychodzi najdrożej za rating. I ot z zawodowej ciekawości dziwi mnie co skłoniło kolegów z bodajże MPG do takiego zakupu TV.

Anonymous - 18-03-2008, 23:29

Ostra kampania, no i robi wrażenie, tym bardziej, że to dość egzotyczna marka na naszym rynku:)
Anonymous - 20-03-2008, 16:52

McDoune napisał/a:
Ali-En napisał/a:
McDoune napisał/a:
Tak sobie popatrzyłem na aktywność spotu Outlandera w TV. Jest on emitowany w wielkiej trójce TVP, Polsat, TVN + TVN24 i to tylko po 18. Zastanawiam się kto i dlaczego doradził MMC taką "niespotykaną" strategię :?
Najlepsza ogladalnosc!!

To to akurat wiem, natomiast też najdroższe spoty i generalnie Prime Time wychodzi najdrożej za rating. I ot z zawodowej ciekawości dziwi mnie co skłoniło kolegów z bodajże MPG do takiego zakupu TV.
Co nam po 200 reklamach w godzinach rannych i nocnych jak najwiecej oglada wlasnie w tych w ktorych reklamy wlasnei sa puszczane. Nie dziwmy sie tylko cieszmy!
McDoune - 22-03-2008, 01:31

Ali-En napisał/a:
McDoune napisał/a:
Ali-En napisał/a:
McDoune napisał/a:
Najlepsza ogladalnosc!!

Co nam po 200 reklamach w godzinach rannych i nocnych jak najwiecej oglada wlasnie w tych w ktorych reklamy wlasnei sa puszczane. Nie dziwmy sie tylko cieszmy!

kropla skałę drąży... :mrgreen:

a tak serio to się ciesze :) fajnie widzieć Mitsubishi w TV

Anonymous - 13-04-2008, 07:21

Co zapamietaliście z wczorajszej reklamy (przed filmem na jedynce)? Ja tylko ze dotyczyła lancera który był w kolorze czerwonym. :)
Anonymous - 13-04-2008, 10:19

Że jest ori Japan :mrgreen:
arekp - 13-04-2008, 11:18

Zorro123 napisał/a:
Co zapamietaliście z wczorajszej reklamy (przed filmem na jedynce)? Ja tylko ze dotyczyła lancera który był w kolorze czerwonym. :)

Byla reklama Lancernika w TV? Kurcze, czemu tak malo ogladam TV. Jakie sa Wasze wrazenia?

saphire - 13-04-2008, 18:12

Całkiem fajna reklama aczkolwiek mogła by byc ciut agresywniejsza niemniej że ma 147 koni, 1.8, agresywny wygląd, jest czerwony i że kosztuje od 60tys to nawet moja żonka zapamiętała :) :badgrin:
Marcin-Krak - 13-04-2008, 21:53

saphire, popraw żonę że ma 143 konie :wink:

Mnie się reklama nie podoba - bardzo podobna do tej Outka ;)

Natomiast mojej dziewczynie się reklama podoba. Twierdzi że jest taka spokojna i wzbudzająca zaufanie :badgrin:

Student - 14-04-2008, 06:50

A ja powiem
NE RESZCIE HURA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doczekałem się reklamy w rozsądnych godzinach (choć te nocne też były fajne) poprawiały nastrój jak sie badziewny film oglądało ale wracam do reklamy.
Powiem tak była SUPER, Mi i Mojej Żonie bardzo się podobała choć zabrakło mi ujęcia ze środka auta (albo jestem pod takim wrażeniem że nie pamiętam że było).
A czy ta cena to prawdziwa :? była?

saphire - 14-04-2008, 08:09

Ceny nowe obniżone.
Morfi - 15-04-2008, 11:25

Widziałem i mi sie podobało. Szczególnie orginalny z Japoni. :mrgreen:
No i te 143km w 1.8.

Juiceman - 16-04-2008, 00:23

Żadna rewelacja, polityka firmy chyba chce z tego auta zrobić auto dla Kobiety^^

Jak dla mnie brak polotu, tej werwy. (Natomiast inne skośnookie marki mają to coś... )