MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Reklamy Mitsubishi
McDoune - 17-03-2008, 21:48
Ali-En napisał/a: | McDoune napisał/a: | Tak sobie popatrzyłem na aktywność spotu Outlandera w TV. Jest on emitowany w wielkiej trójce TVP, Polsat, TVN + TVN24 i to tylko po 18. Zastanawiam się kto i dlaczego doradził MMC taką "niespotykaną" strategię | Najlepsza ogladalnosc!! |
To to akurat wiem, natomiast też najdroższe spoty i generalnie Prime Time wychodzi najdrożej za rating. I ot z zawodowej ciekawości dziwi mnie co skłoniło kolegów z bodajże MPG do takiego zakupu TV.
Anonymous - 18-03-2008, 23:29
Ostra kampania, no i robi wrażenie, tym bardziej, że to dość egzotyczna marka na naszym rynku:)
Anonymous - 20-03-2008, 16:52
McDoune napisał/a: | Ali-En napisał/a: | McDoune napisał/a: | Tak sobie popatrzyłem na aktywność spotu Outlandera w TV. Jest on emitowany w wielkiej trójce TVP, Polsat, TVN + TVN24 i to tylko po 18. Zastanawiam się kto i dlaczego doradził MMC taką "niespotykaną" strategię | Najlepsza ogladalnosc!! |
To to akurat wiem, natomiast też najdroższe spoty i generalnie Prime Time wychodzi najdrożej za rating. I ot z zawodowej ciekawości dziwi mnie co skłoniło kolegów z bodajże MPG do takiego zakupu TV. | Co nam po 200 reklamach w godzinach rannych i nocnych jak najwiecej oglada wlasnie w tych w ktorych reklamy wlasnei sa puszczane. Nie dziwmy sie tylko cieszmy!
McDoune - 22-03-2008, 01:31
Ali-En napisał/a: | McDoune napisał/a: | Ali-En napisał/a: | McDoune napisał/a: | Tak sobie popatrzyłem na aktywność spotu Outlandera w TV. Jest on emitowany w wielkiej trójce TVP, Polsat, TVN + TVN24 i to tylko po 18. Zastanawiam się kto i dlaczego doradził MMC taką "niespotykaną" strategię | Najlepsza ogladalnosc!! |
To to akurat wiem, natomiast też najdroższe spoty i generalnie Prime Time wychodzi najdrożej za rating. I ot z zawodowej ciekawości dziwi mnie co skłoniło kolegów z bodajże MPG do takiego zakupu TV. | Co nam po 200 reklamach w godzinach rannych i nocnych jak najwiecej oglada wlasnie w tych w ktorych reklamy wlasnei sa puszczane. Nie dziwmy sie tylko cieszmy! |
kropla skałę drąży...
a tak serio to się ciesze fajnie widzieć Mitsubishi w TV
Anonymous - 13-04-2008, 07:21
Co zapamietaliście z wczorajszej reklamy (przed filmem na jedynce)? Ja tylko ze dotyczyła lancera który był w kolorze czerwonym.
Anonymous - 13-04-2008, 10:19
Że jest ori Japan
arekp - 13-04-2008, 11:18
Zorro123 napisał/a: | Co zapamietaliście z wczorajszej reklamy (przed filmem na jedynce)? Ja tylko ze dotyczyła lancera który był w kolorze czerwonym. |
Byla reklama Lancernika w TV? Kurcze, czemu tak malo ogladam TV. Jakie sa Wasze wrazenia?
saphire - 13-04-2008, 18:12
Całkiem fajna reklama aczkolwiek mogła by byc ciut agresywniejsza niemniej że ma 147 koni, 1.8, agresywny wygląd, jest czerwony i że kosztuje od 60tys to nawet moja żonka zapamiętała
Marcin-Krak - 13-04-2008, 21:53
saphire, popraw żonę że ma 143 konie
Mnie się reklama nie podoba - bardzo podobna do tej Outka
Natomiast mojej dziewczynie się reklama podoba. Twierdzi że jest taka spokojna i wzbudzająca zaufanie
Student - 14-04-2008, 06:50
A ja powiem
NE RESZCIE HURA
Doczekałem się reklamy w rozsądnych godzinach (choć te nocne też były fajne) poprawiały nastrój jak sie badziewny film oglądało ale wracam do reklamy.
Powiem tak była SUPER, Mi i Mojej Żonie bardzo się podobała choć zabrakło mi ujęcia ze środka auta (albo jestem pod takim wrażeniem że nie pamiętam że było).
A czy ta cena to prawdziwa była?
saphire - 14-04-2008, 08:09
Ceny nowe obniżone.
Morfi - 15-04-2008, 11:25
Widziałem i mi sie podobało. Szczególnie orginalny z Japoni.
No i te 143km w 1.8.
Juiceman - 16-04-2008, 00:23
Żadna rewelacja, polityka firmy chyba chce z tego auta zrobić auto dla Kobiety^^
Jak dla mnie brak polotu, tej werwy. (Natomiast inne skośnookie marki mają to coś... )
|
|
|