Komputery, RTV, AGD, Komorki - Komórkowy Stforek:)
tomusn - 18-01-2006, 11:21
to co? brać? i popatrzeć tylko?
Bartek - 18-01-2006, 11:26
tomusn napisał/a: | 1. Mitsubishi m430i
2. Mitsubishi m900
Co sądzicie? |
Baaaaaaaaaaaardzo fajne, ale NIGDY w zyciu nie kupie telefonu bez niebieskiego ząbka lub następcy (np. wifi )
Hubeeert - 18-01-2006, 11:31
A ja mam problem - ten cholerny P910i nie za bardzo chce z D-Linkiem Blutooth wspólpracować...
I z kompem tż nie za chętnie - ACER... Ale albo dam radę albo rozwalę próbując
tomusn - 31-05-2006, 23:48
chyba to mitsubishi sobie odpuszczę , zresztą w irlandii też nie ma ich w żadnej sieci...
teraz w promocji mixplus (36doładowań*30zł) można mieć SE T610 za 1 zł. może być? SE t610
Rafal_Szczecin - 01-06-2006, 07:33
a ja tera uzytkuje sonyericsson k700i , calkiem mily stworek tylko ten dzojstik od sterowania lipny
Grześku - 01-06-2006, 07:49
Czy ktoś z forumowiczów używa Nokie 6280? Co możecie o niej powiedzieć ?
Cezar - 01-06-2006, 12:09
Ja tez mam SE k700i , a ten dzoj jest o niebo lepszy niz te kierunki (jako jeden duzy klawisz plus niby dzoj w srodku) w tych nowszych nokiach - np 6230i
Jak by mial pare rzeczy wiecej - ale takich malutkich np. wlasny sygnal na smsa i takie tam - byl by dla mnie idealny
A tak jest bardzo dobry
Anonymous - 17-06-2006, 10:12
A ja mam:
1. Mitsubishi Trium Eclipse MT-450
2. Motorola C550.
no dobra a tera opisy:
Motorola C550 fajny telefonik nie ma co. Z aparatem, polifonicznymi dzwonkami, grami Java i w ogóle i w szczególe (długo bym jeszcze wymieniał...) zastąpię ją Nokią 6030 nieco fajniejszym telefonem
Mitsubishi Trium Eclipse MT-450 odrobinę fajniejszy od motki c550. Przehandlowałem ją u znajomej i ona nie chciała forsy . Zaproponowałem jej film na DVD pt. Kurczak Mały... dobra starczy . Mitsubishi posiada wybieranie np. znajomej głosem czyli tzw. Wybieranie głosowe. Posiada (-) za monofoniczne dzwonki ale może odbierać polifonikę. Aby zobaczyć zdjęcie komórki proszę wejść na stronę Ery i znaleźć wśród modeli telefonu Mitsubishi Trium Eclipse.
Anonymous - 17-06-2006, 11:20
teraz w uzywaniu motorola v300,nastepna bedzie Motorla Pebl U6
Anonymous - 17-06-2006, 12:01
hehe zapomnialem calkiem o tym temacie a od dluzszego czasu mam juz nowy aparacik - Smartphone Motorola MPx220 telefon jest rewelacyjny. Ma prawie wszystko a jak czegos nie ma to mozna zainstalowac Motka moim zdaniem zbudowala prawie idealny telefon.
Grześku - 17-06-2006, 22:33
a można zainstalować "radio" ? tzn żeby motka mogła odbierać stacje radiowe?
Anonymous - 18-06-2006, 01:55
hmm tego nie wiem bo nigdy nie uzywalem radia w telefonie ale dowiem sie
szczeslaw - 18-06-2006, 12:37
Grześku napisał/a: | a można zainstalować "radio" ? tzn żeby motka mogła odbierać stacje radiowe? |
Jeżeli nie ma takiej opcji fabrycznie to się nie da. Przecież żeby odbierać radio trzeba mieć fizycznie wbudowany tuner radiowy.
Pooglądałem sobie tą motkę i stwierdzam, że wcale nie jest to idealny telefon. Już bym wolał SPV C600. Ale w pewnym sensie rozumiem Boreckiego - też mam smartphone i stwierdzam, że zwykłego telefonu już nie kupię. Jak przyjdzie czas zmiany to będzie Treo650, Treo700 (jak się pojawi w końcu wersja GSM) albo najlepiej SPV M3000 (Era MDA VARIO - duży wyświetlacz, wbudowane Wi-Fi). Wszystkie te smartphony mają jedną cechę do której bardzo się przyzwyczaiłem - pełną klawiaturę QWERTY.
Anonymous - 18-06-2006, 12:49
A ja wlasnie nie chcialem wielkiego telefonu z pelna klawiatura wiec zdecydowalem sie na ta motke, poza tym zawsze chcialem miec telefon z klapka ale to juz taki kaprys. Po jakims czasie uzytkowania rowniez doszedlem do wniosku ze telefon bez systemu operacyjnego juz raczej nie zagosci u mnie a nastepny myslalem ze bedzie HTC StarTreck (Qtek 8500) ale doczytalem sie dosyc powaznych brakow w tym telefonie (np. wibra). Gdyby moja motka miala wiecej pamieci RAM (moze 128), monitor QVGA, szybszy procesor i troche glosniejsze dzwonki to wtedy bylby dla mnie idealny telefon
szczeslaw napisał/a: | Jeżeli nie ma takiej opcji fabrycznie to się nie da. Przecież żeby odbierać radio trzeba mieć fizycznie wbudowany tuner radiowy. |
Racja, moja pomylka.
szczeslaw - 18-06-2006, 13:36
borecki napisał/a: | A ja wlasnie nie chcialem wielkiego telefonu z pelna klawiatura wiec zdecydowalem sie na ta motke, |
Gdybyś poużywał troszkę telefonu z pełną klawiaturą (który wcale nie musi być wielki ) to też pewnie spodobałoby ci się to rozwiązanie. Jest to cholernie wygodne.
|
|
|