To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer 1.6

Rafal_Szczecin - 30-05-2007, 22:45

akbi napisał/a:
a do tego wszystkiego co nadmienił Rafal_Szczecin, to jeszcze kierownica jest nie od tego modelu

kierownica jest dobra :)

jest to rok 93 i do tego w wersji GLX czyli wszystko sie zgadza, w 94 r weszla kierownica 4 ramienna, natomiast w 93 w wersji GLi byla kierownica 2 ramienna.

KaWu - 31-05-2007, 08:31

A co z klamkami :?:
Zderzaki, lusterka lakierowane-a klamki nie, dla mnie to dziwne :D

secki - 31-05-2007, 14:11

Szok dla mnie to lancer jak lancer w Wy patrzycie i widzicie co trzeba, hehe.
Mi tez doradziliscie (odradziliscie) i jestem i mam nadzieje dalej byc zadowolny :)

A wlasnie, w poniedzialek pewnie wezme wolne co by formalnosci z rejestracja auta zalatwic.
Jest jakas kolejsnosc specjana? Bo na pewno musze odwiedzic US i UM + ubezpieczalnia (obiecal sie odezwac dotychczasowy ubezpieczyciel auta z ofera ale na razie cisza).
Czy jest jeszcze jakis cudowny kolejny urzad, ktory chce opodatkowac moje zaoszczedzone (wczesniej juz opodatkowane) pieniadze za ktore chce sobie cos kupic?

akbi - 31-05-2007, 14:26

secki napisał/a:
Jest jakas kolejsnosc specjana?

1 US
2 UM
3 Ubezpieczalnia

secki napisał/a:
Czy jest jeszcze jakis cudowny kolejny urzad,

w tym przypadku na szczęście nie ma :wink:

secki - 31-05-2007, 14:39

Dzkieki Akbi.

Aha,
pies ma jednak powazny problem z jazda, wczoraj tez byl pawik, hehe.
Musze go nauczyc biegac przy samochodzie ;)

akbi - 31-05-2007, 14:43

secki napisał/a:
pies ma jednak powazny problem z jazda, wczoraj tez byl pawik, hehe.

No tak to jest przeważnie, jak dorosłego psa chce się nauczyć jeździć samochodem. Proponuje małymi kroczkami ... przewieź go kawałek(1km), wypuść, za kilka chwil trochę dalej ... i tak stopniowo może się przyzwyczai
Mój "Labek" od szczeniaka jeździł autem, więc nie miał nigdy z tym problemów.

secki - 31-05-2007, 15:53

W sumie to ciągle szczeniak (ma nie całe 7 miesięcy).
Problem w tym, że on się boi jeździć wiec cały czas stoi na 4 łapach i go buja a jak go wybuja + nerwy to....
Ale masz racje małymi kroczkami damy radę, do skm'ek i autobusów się przyzwyczaił :)

Rafal_Szczecin - 31-05-2007, 18:56

KaWu napisał/a:
A co z klamkami
Zderzaki, lusterka lakierowane-a klamki nie, dla mnie to dziwne

takie wersje wychodzily

wszystko polakierowane procz klamek .

Anonymous - 14-08-2007, 20:08

ja w sprawie ---pieska---he he,mój w dzień podróży ma głodówkę,ewentualnie troche suchej karmy,i oczywiście woda w samochodzie,poza tym podróżuje na tylnej kanapie,(wcześniej poprostu nie było miejsca ale teraz też tak zostanie),i tak czasem na postoju nażre się trawy i zrobi niespodziwankę :finga: n,staraj się go przyzwyczajać po trochu jak pisze Akbi, ale systematycznie-i oczywiście gratuluje zakupu !!!