Chcę kupić Lancera! - Lancer 1.6
Rafal_Szczecin - 30-05-2007, 22:45
akbi napisał/a: | a do tego wszystkiego co nadmienił Rafal_Szczecin, to jeszcze kierownica jest nie od tego modelu |
kierownica jest dobra
jest to rok 93 i do tego w wersji GLX czyli wszystko sie zgadza, w 94 r weszla kierownica 4 ramienna, natomiast w 93 w wersji GLi byla kierownica 2 ramienna.
KaWu - 31-05-2007, 08:31
A co z klamkami
Zderzaki, lusterka lakierowane-a klamki nie, dla mnie to dziwne
secki - 31-05-2007, 14:11
Szok dla mnie to lancer jak lancer w Wy patrzycie i widzicie co trzeba, hehe.
Mi tez doradziliscie (odradziliscie) i jestem i mam nadzieje dalej byc zadowolny
A wlasnie, w poniedzialek pewnie wezme wolne co by formalnosci z rejestracja auta zalatwic.
Jest jakas kolejsnosc specjana? Bo na pewno musze odwiedzic US i UM + ubezpieczalnia (obiecal sie odezwac dotychczasowy ubezpieczyciel auta z ofera ale na razie cisza).
Czy jest jeszcze jakis cudowny kolejny urzad, ktory chce opodatkowac moje zaoszczedzone (wczesniej juz opodatkowane) pieniadze za ktore chce sobie cos kupic?
akbi - 31-05-2007, 14:26
secki napisał/a: | Jest jakas kolejsnosc specjana? |
1 US
2 UM
3 Ubezpieczalnia
secki napisał/a: | Czy jest jeszcze jakis cudowny kolejny urzad, |
w tym przypadku na szczęście nie ma
secki - 31-05-2007, 14:39
Dzkieki Akbi.
Aha,
pies ma jednak powazny problem z jazda, wczoraj tez byl pawik, hehe.
Musze go nauczyc biegac przy samochodzie
akbi - 31-05-2007, 14:43
secki napisał/a: | pies ma jednak powazny problem z jazda, wczoraj tez byl pawik, hehe. |
No tak to jest przeważnie, jak dorosłego psa chce się nauczyć jeździć samochodem. Proponuje małymi kroczkami ... przewieź go kawałek(1km), wypuść, za kilka chwil trochę dalej ... i tak stopniowo może się przyzwyczai
Mój "Labek" od szczeniaka jeździł autem, więc nie miał nigdy z tym problemów.
secki - 31-05-2007, 15:53
W sumie to ciągle szczeniak (ma nie całe 7 miesięcy).
Problem w tym, że on się boi jeździć wiec cały czas stoi na 4 łapach i go buja a jak go wybuja + nerwy to....
Ale masz racje małymi kroczkami damy radę, do skm'ek i autobusów się przyzwyczaił
Rafal_Szczecin - 31-05-2007, 18:56
KaWu napisał/a: | A co z klamkami
Zderzaki, lusterka lakierowane-a klamki nie, dla mnie to dziwne |
takie wersje wychodzily
wszystko polakierowane procz klamek .
Anonymous - 14-08-2007, 20:08
ja w sprawie ---pieska---he he,mój w dzień podróży ma głodówkę,ewentualnie troche suchej karmy,i oczywiście woda w samochodzie,poza tym podróżuje na tylnej kanapie,(wcześniej poprostu nie było miejsca ale teraz też tak zostanie),i tak czasem na postoju nażre się trawy i zrobi niespodziwankę n,staraj się go przyzwyczajać po trochu jak pisze Akbi, ale systematycznie-i oczywiście gratuluje zakupu !!!
|
|
|