To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - Czy posiadacze Mi¶ków się pozdrawiaj±?

amster - 29-10-2009, 16:11

Ja już to wszystko przetestowałem i wiem jak to jest z tymi pozdrowieniami.
Masz snorkela i bagażnik z lampami to masz przyjaciół i Ci machaj±.
Nie masz - jeste¶ zwykłym użytkownikiem zwykłego dupowozu

goł±b - 29-10-2009, 17:51

:sign7:
Patryk32 - 29-10-2009, 21:23

Hah...
Widać inni nie oceniaj± nas po "gestach" tylko po tym kto czym jedzie
zauwazylem to na wlasnym przypadku
jak jade moim Pajero to nikt na mnie nie zatr±bi, na w±skich drogach nawet zjad± :finga:
a jak raz jechałem znajomego Tiko to na pierwszym skrzyzowaniu juz trabili :P

darco24 - 02-11-2009, 22:57

powiem wam szczerze mam miska od niedawna i wam powiem ze ja bylem zdziwiony ze tak do mnie szczodze machaja ,mile wiedzialem o co chodzi bo mialem scirocco z 1982 mowie o tym starszym i posiadacze tego autka tez machali fajny mily gest:) jadac ze swoja narzeczona musze jej tlumaczyc ze to nie jest znajomy tylko fan tej marki auta , a ona zdziwiona hehe ach te kobiety

[ Dodano: 02-11-2009, 23:01 ]
powiem szczeze jest znaczenie kto czym jezdzi czlowiek jest wzrokowcem przyklad jadac maluchem to masz ksywke kapresorek tak z ciezarowych mowia,

jw1900 - 05-12-2009, 15:12

Nic, tylko cos wspolnego musi to miec z obecnoscia niniejszego forum, na ktore pewnie coraz wiecej osob zaglada. Przy toyocie, ani renault niczego podobnego nie zauwazylem, dopiero tu pozdrawianie, machanie.. chocby i z oporami, ale jest.

Dzis rano sobota, droga do marketu, troche korek, blisko skrzyzowania, stoje i czekam. Patrze, z naprzeciwka wtacza sie Pajero, numery DW, zerkam z taka pewna niesmialoscia, moze jakis kontakt wzrokowy, albo co.. Bucek ani na sekunde nie zdjal wzroku z jakiegos punktu w oddali. Lipa tym razem. Nie minela minuta, wkreca kolejne Pajero, znowu DW, ale doswiadczony przed chwila pasuje i juz nie wypatruje, co bedzie. Pajero przejechalo i slysze od zony - Moze bys troche patrzyl na ludzi, jak ci glowa kiwaja.. :oops:

Wniosek - nie zrazac sie, a bedzie milej za kolkiem.

banderas40 - 29-04-2011, 21:12

A ja dzisiaj spotkałem w Gryficach go¶cia z Mi¶kiem który mi pomachał ciekawe kto to serdecznie pozdrowienia spotkali¶my sie na drodze od Biedronki w kierunku komendy Straży Pozarnej.
Ogólnie pozdrawiam wszystkich Pajerowców z Okolic Rewal - Pogorzelica.

polaff - 01-08-2011, 00:15

ja macham zawzięcie jak jeżdżę moimi misiami, tak mi to w krew weszło, że nawet jak fordem jadę to czasem do miska machnę.
Niestety rzadko zdarza, że kto¶ też do mnie pomacha...

banderas40 - 01-08-2011, 22:21

też staram się machać wszystkim miskowcom ale rzadko kto odmachnie niestety.