To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

Anonymous - 05-01-2008, 12:24

fajne, obydwa mi sie podobaja a proton zwlaszcza :D
Anonymous - 05-01-2008, 13:26

ŁukaszGTI a dokładniej 3 posty powyżej Twojego pisał o nim też Hubeeert i było to ogłoszenie wystawione w październiku
Anonymous - 05-01-2008, 14:31
Temat postu: [CAX 92-96]
Czerwien napisał/a:
Oglądał go dla mnie kolega z forum MIRC23.
Ogólnie auto nie jest przeze mnie i przez niego rekomendowane.
Było jakieś 3 miesiące temu na allegro.
Pozdrawiam
Czerwien, ale powiedz czemu nie jest rekomendowane, niektorzy z nas sa sklonni kupic gtika w takim sobie stanie i go pomalutku doprwadzic do idealu przyklad harpagan, byli nawet ci ktorzy kupowali rozbitki i je robili przyklad marcinrs .
Sprecyzujcie moze dlaczego jest przez was "nierekomendowane"?
bity?jak?,swapowany silnik? jak nie to w jaki mstanie jest,wiecie ocb no chyba ,ze ktorys z was go chce kupic to ok rozumiem
pozdrowki
bwr

Anonymous - 05-01-2008, 14:34

Browar może poczekajmy aż się wypowie Marcin(mirc23) który był ten samochód dla Czerwienia oglądać i to on wydal w pewnym sensie temu autu ocenę taką a nie inną
Anonymous - 05-01-2008, 14:43

Jurop napisał/a:
Browar może poczekajmy aż się wypowie Marcin(mirc23) który był ten samochód dla Czerwienia oglądać i to on wydal w pewnym sensie temu autu ocenę taką a nie inną

ok spoko tylko mysle ze Czerwień tez juz cos moze powiedziec na ten temat.
Po 2 ja tylko rozwijam teamt dla tych ktorzy sa na kupnie ja juz jestem w posiadaniu puga :)

Anonymous - 05-01-2008, 17:51

dziekuje chlopaki :) mozna na was liczyc
ale czekamy tak jak napisal wczesniej pan Jurop:

może poczekajmy aż się wypowie Marcin(mirc23) który był ten samochód dla Czerwienia oglądać i to on wydal w pewnym sensie temu autu ocenę taką a nie inną

[ Dodano: 05-01-2008, 17:56 ]
apropo takich skladakow, jak napisal BROWAR, ja mialem SWAP z budą od 1,3 i bylem bardzo zadowolony i kolejny wlasciciel tez katuje go i nie nazeka :wink:

Rafal_Szczecin - 05-01-2008, 18:42

http://moto.allegro.pl/it..._16v_130km.html

pieeeeeeeekny :!: :D

Hubeeert - 05-01-2008, 18:57

Ładny. Niewyraźne fotki,

cena minimalna powyżej 2000, właściciel nie odbiera telefonu.

Co ciekawe - pierwszy raz widzę ten fotel kierowcy z regulacją wysokości i podparcia kręgosłupa :!:

Rafal_Szczecin - 05-01-2008, 19:31

nie oryginalny wydech
JACA_1978 - 05-01-2008, 22:17

jest w pyte :)
ja go chce :)

Anonymous - 05-01-2008, 22:34

Browar napisał/a:
k spoko tylko mysle ze Czerwień tez juz cos moze powiedziec na ten temat.

Więc mówię:
-na bank coś robione z przodem źle zlożony zderzak i maska z błotinikiem,brak halogenów
-obie tyle lampy pęknięte
-na masce przedniej sporo wrzodów
-klocki i tarcze wymienione
-na bank sportowy tłumik bo było głośniej
-ledwo po odpaleniu coś stukalo przez 2-3 sekundy
-na goracym też coś stukało
-zwnętrznie i wewnętrznie zniszczony

To tak ogólnie:)

mirc23 - 06-01-2008, 11:41

Ogolnie piszac to tak jak napisal Czerwien, od siebie moge dodac ze samochod ogolnie zaniedbany malo takich widzialem ale to tez chyba swiadczy o jego wartosci, nie wiem jak teraz sprawa wyglada i ile by dalo sie z tej ceny urwac, jak ktos by byl zainteresowany zawsze mozna jeszcze raz podjechac i go zobaczyc
Rafal_Szczecin - 06-01-2008, 14:17

kolejny kolcior

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4138754

tego pamietam, jak byl jeszcze na niemcowie.

Anonymous - 06-01-2008, 14:32

Ja tez kojarzę to auto ale śmiem spowiedzieć,że w takim kolorze GTI nie wychodziły:)
Rafal_Szczecin - 06-01-2008, 14:36

ta bo on byl caly lakierowany :)

gdzies tu chyba o nim nawet jest rozmowa,ale pewno jest podany sam link do aukcji wiec lipa.
auto to bylo najpierw na mobile.de - wiem bo kojarze wlasnie po fikusnej kierownicy - chyba 3 kolorowej i innym kolorze lakieru. w niemcowie chcieli za niego ok 6 tysi, a w dokladnie tym samym czasie stal rowniez na alledrogo za ok 8 tysi (chyba wlasnie bylo w niej napisane, ze auto zostalo przemalowane ze wzgledu na duzo rys ) . wkurzylem sie i napisalem maila sprzedajacemu , ze to auto jest w niemczech za tyle i tyle, na co odpowiedzial mi, ze jezeli chce, to zebym sobie po nie jechal do niemczech :D hehe