To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - wieczór kawalerski

m6riano - 01-06-2011, 02:08

Rafal_Szczecin napisał/a:
zrobcie jakas burde :D tylko tak, zeby pan mlody nie dostal po ryju :D wrazenia nie zapomniane :D :twisted: :wink:

Sie śmiejesz...w zeszłym roku mój dobry znajomy sie hajtał i na szczęście kawalerski miał dwa tygodnie przed ślubem...
Pili w domu i jak skończyła sie gołda to poszli do nocnika 100metrów od kwadratu..i tam sie jakieś typy przypałętały..a że mój koleżka w kasze se nie da dmuchać..to lut jednego i drugiego...zanim doszli do domu to go 4 przekopało....jak mi pokazywał fotki to ledwo co oczy było widać... :doubt:

RalfPi - 01-04-2012, 08:41

Hej, jestem juz po - nie myślałem, że kiedykolwiek będę wrzucał swoje 3 grosze w takim temacie... :D z kumplami najpierw 3 godziny łoiliśmy w domu - mam niesamowitego szwagra. Chłopaki wymyślili mi jakieś konkursy w stylu - chluśnij kielona, zrób 20 pompek, i chlapnij na drugą nóżkę :D Potem poszliśmy do klubu potańczyć - bez żadnego podrywania tylko na luzie. Tam też miałem jakieś konkursy, ale takie... normalne :) Około 2 w nocy na KFC, a potem do chaty jeszcze ze szwagrem wino zrobiliśmy :D
Bez żadnych striptizerek i innych leciwych obyczajów dziewczyn, było "glancko"!
Zaczęliśmy w 8 osób skończyliśmy w 5.
Pozdrowienia!

Marcin-Krak - 01-04-2012, 14:22

RalfPi, pewnie tak tylko napisałeś z obawy przed Panią przyszłą żoną ;) :D
jaca71 - 01-04-2012, 21:33

Marcin-Krak napisał/a:

Wiecie jak jest z panami mężami i Paniami Żonami?
Panie Żony marzą o tym by faceci się po ślubie zmienili a panowie mężowie żeby się kobity po ślubie nie zmieniły :P

RalfPi - 01-04-2012, 21:45

jaca71 napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:

Panie Żony marzą o tym by faceci się po ślubie zmienili a panowie mężowie żeby się kobity po ślubie nie zmieniły :P

Hehe - poważnie - temat był dość jasny - żadnych głupich zabaw i wybryków :)
Zresztą myślę, że jak ktoś jest fair i oddany, to żadnych tam głupot nie robi - po co burzyć ( bo z pewnością takie rzeczy zostają w głowie) to co buduje się przez ileś tam lat - ja z Narzeczoną już ponad 4.
Człowiek już coraz bliżej ślubu i coraz bardziej zadowolony:)
Jeszcze tylko wesele, i wszelkie przyjemności z nim związane, i spokój :)
A coś czuję, że będę musiał się zmienić.. bo mnie p. Żona zakrzyczy za skarpetki :P

Pozdrowienia!

Tomek - 01-04-2012, 22:21

jaca71 napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:

a wiesz jaki jest problem?
taki, że one się zmieniają, a oni nie