Mazowieckie - Polecane warsztaty/mechanicy Warszawa.
tomiozi - 02-10-2008, 11:23
Witam,
a może ktoś powiedzieć coś o warsztacie KLUCZ na ul.Łodygowej 26 ?
zastanawiam się czy wymienić tam sprzęgło ....
PiGo - 10-10-2008, 21:10
tomiozi napisał/a: | Witam,
a może ktoś powiedzieć coś o warsztacie KLUCZ na ul.Łodygowej 26 ?
zastanawiam się czy wymienić tam sprzęgło .... |
Stołowałem się u Pana Radka ze swoją Almerą N15, która notabene nie dawała mi zbyt częstych powodów do wizyt w warsztacie. Czysto eksploatacyjne tematy - wymiana sprzęgła, oleju etc. Jedyne "ale" jakie moge mieć do tego warsztatu, to że ciężko się umówić na wizytę z dnia na dzień. Nadmiar klientów?
Pzdr,
P.
zuku19 - 28-10-2008, 11:36 Temat postu: Cyprysowa dobrze,szybko i nie drogo
Misiek_Haribo napisał/a: | Ja polecam serwis samochodów japońskich na Cyprysowej 28 na Okęciu. Robiłem tam na razie jedną rzecz, ale jestem w pełni zadowolony. Telefon do nich to 022 425 24 05. |
wymiana rozrządu w sigmie taniej na cyprysowej niż autoTW,po za tym robią solidnie.Od początku jak kupiłem sigmę robię u nich i jestem zadowolony.
DigitalNinja - 29-10-2008, 12:15 Temat postu: EVO SERVICE Wczoraj odebrałem swoje maleństwo z Evolution Service przy ul. Znanej 6a i muszę potwierdzić poprzednie pozytywne opinie o tym warsztacie.
Przede wszystkim nie musiałem czekać na "wizytę" tydzień do dwóch, tylko mogłem podjechać ze swoim misiaczkiem już następnego dnia (dzwoniłem po południu).
Druga, bardzo ważna zresztą, sprawa to koszty. Byłem w szoku, że tak tanio załatwili mi nowe części i je wymienili. Przy czym robią to panowie dobrze znający temat - jak to już ktoś wcześniej napisał, pracowali w autoryzowanym serwisie Mitsubishi i zajmują się tymi autkami od ładnych paru lat.
No i najważniejsza sprawa - zajęli się moim samochodem jakby to był ich własny!!!
Nie wspominając, że jak tylko wjechałem na przegląd to trzech mechaników "zleciało się", żeby z zaciekawieniem i pasją "obadać" mój samochodzik
to gdy okazało się, że są pewne komplikacje z wymianą piasty i łożyska, nie poszli na łatwiznę, tylko zadbali, żeby wyszło to przy jak najmniejszych kosztach. Żeby się zbytnio nie rozpisywać, dodam tylko, że kosztowało ich to "w chu*" pracy, a ja zaoszczędziłem zwrotnice, czujnik ABS i półośkę.
Co prawda jestem z Ursynowa, ale jeśli cokolwiek mi się jeszcze przydarzy to i tak wybieram się do Evolution Service
http://mapa.pf.pl/Evoluti...3B8110_MAP.html
Anonymous - 19-11-2008, 14:04
Cytat: | Wczoraj odebrałem swoje maleństwo z Evolution Service przy ul. Znanej 6a i muszę potwierdzić poprzednie pozytywne opinie o tym warsztacie. |
Jezdze do nich z moim Galem prawie od poczatku. W sierpniu robilem u nich dosc gruntowny remont silnika (wymiana glowicy i regenercje turbiny).
Niestety Gal znow "gdzies" gubi plyn chlodniczy wiec znow padlo podejrzenie na glowice
Wyciekow zewnetrznych poki co nie stwierdzono.
Zobaczymy co na to chlopaki.
Jedyne co moge policzyc na minus to kiepski kontakt. Kilka razy slyszalem juz od nich "Sprawdze i dzis oddzwonie". Niestey prawie zawsze zapominali.
Zobaczymy jak bedzie tym razem.
Anonymous - 22-11-2008, 10:47
ja dam taki mały namiar na diagnostykę komputerową co ważne na tel. praktycznie od ręki i żetelnie!
nick allegro: SDS4
tel.601 488 305
u mnie było tylko kasowanie poduszek za 50 zł cena rozsądna.
dodam że byłem u innego gościa na bitwy warszawskiej(po sąsiedzku z salonem peugeota) to powiedział że to grubsza robota bo walnięty sterownik AIRBAG !! chciał mnie jak widać w jajko zrobić! więc omijać z daleka
Anonymous - 10-12-2008, 23:25
Jak warsztat w wawie to tylko Evolution Service (ul.Znana 6).Też szukałem po tym jak za rozrząd w ASO chcieli ok. 3000 zl. Tam robili mi przegląd po 90 tys, z wymiana rozrządu. Później wymieniali tarcze hamulcowe, klocki, tulejki dźwigni zmiany biegów i różne inne i zawsze było OK technicznie i cenowo do przyjecia. Pracują tam ludzie z AUTO GT z Marymonckiej i Wrocławskiej. Dla mnie to jest TEN warsztat do końca mojego "mitsu" i dalej już nie szukam. Byłem, sprawdziłem na własnym MSS.
szymek84 - 12-01-2009, 22:36
Witam,
może słyszał ktoś coś o warsztacie MOTOS na Kłobuckiej 10a (http://www.motos.waw.pl/index.html) i chciałby się podzielić swoimi opiniami?
NUFI - 26-01-2009, 21:41
Witajcie,
a gdzie polecacie serwisować Grandisa 2.0 DID w Warszawie ewentualnie okolice Wawy ?
SoffCar - 27-01-2009, 00:39 Temat postu: gdzie przegląd "zerowy" Pajero A/T Witam,
pytanie moje (jak w temacie) = potrzebuję namierzyć kumatego mechaniora,
który obejrzy moje nowe/stare Pajerko,
zobaczy te legendarne ślizgi rozrządu...
i zrobi, co naprawdę mu tam trzeba
Tu Stolica w centrum Europy, a do wyboru jest tylko:
1. Evolution Service
2. AutoTW ....?
Nic w stronę Zegrza ?
Podpowiedzcie coś Szanowni Koledzy ...
Tylko nie ASO
Dzięki !
S.
rafalbula - 19-02-2009, 19:18
Do tej pory nikt nie odpowiedział na pytania dot. lakiernika/blacharza. Czy naprawdę w Warszawie nie ma nikogo wartego polecenia?
Pexu - 21-02-2009, 19:17
Dobry elektro-mechanik po praskiej stronie Warszawy?
Zna ktoś takowego?
Chciałbym, by ktoś znający się na rzeczy przejrzał mi Miśka...
Pozdrawiam
Maretzky85 - 22-02-2009, 19:08
A co Ci się dzieje ?
Pexu - 23-02-2009, 08:40
Zapraszam do lektury
http://forum.mitsumaniaki...t=32513&start=0
piekarz10 - 08-03-2009, 20:39
Porządny mechanik w Radzyminie . Szybka i profesjonalna robota . Wymieniałem rozrząd i świece . Razem z częściami 850 zł ( tylko dobre zamienniki) . Szraga Marian tel. 799 26 22 .
Błędy kompa ul. Szpacza ( tel.812-13-88) w Warszawie ( kasowałem poduszki - 50 zł - 5 min. roboty )
Nie trzeba się umawiać !
|
|
|