To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - Spoty w ELBLĄGU, OLSZTYNIE lub innym miejscu Warmii i Mazur

Anonymous - 22-10-2007, 17:42

moraś napisał/a:
a może mały wypad na jakąś małą zabawe przy piwku w sobotnią noc. CO WY NA TO?????????

Jestem ZAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kibloo - 22-10-2007, 20:06

Dla mnie bomba...
podajcie tylko datę przed połową listopada, bo jak słyszłaem we firmie szykuje mi się miesiąc szkolenia w austrii na przełomie listopada i grudnia.

a niezależnie: moje mieszkanko się urządza, jutro wchodzimy z kafelkami...

w sobotę prwdopodobnie będziemy z Sabo śmigać do Fromborka, więc wypatrujcie... chwilowo mój misiek nie ma garba, zrzuciłem hardtop na czas remontu mieszkania...

pozdro

P.S. nowy filmik ze spotu trójmiejskiego na forum i youtube

Anonymous - 23-10-2007, 17:55

Kibloo napisał/a:
szykuje mi się miesiąc szkolenia w austrii na przełomie listopada i grudnia

HA,HA :wink:
Na narty się wybieramy, co:!: :!: :!:
:wink: szkolenie :partyman: :wink:

Anonymous - 23-10-2007, 20:50

Ta wstępnie proponuje na 10 listopada, przemyślcie czy pasuje wam ten termin.Mam nadzieje ,że tak.Oczekujemy na pozytywne rozpatrzenie tej propozycji.
Anonymous - 26-10-2007, 11:06

moraś napisał/a:
Ta wstępnie proponuje na 10 listopada

Mi narazie pasuje.

Anonymous - 26-10-2007, 12:18

Na tą chwilę mi też pasuje, chyba że coś wymyślą w robocie.
Kibloo - 27-10-2007, 19:20

ja jeszcze nie wiem, chwilowo na urlopie i robie za pracownika fizycznego, od elektryka po malarza... :badgrin:
Anonymous - 27-10-2007, 19:30

Kiblo przyjacielu, tu się nie ma co zastanawiać bo drugiej takiej okazji tak szybko możę nie być ,a wspólny wypad na ........... dobrze nam zrobi
Anonymous - 28-10-2007, 21:12

O!!! Dobry pomysł!!! Jak nic mi innego nie wyskoczy to:Dołączam do kolumny! -co do terminu to (10.11) :wink: OK. POZDRAWIAM :wav:
Anonymous - 29-10-2007, 16:48

Daro74 - SUPER ZE DOŁĄCZASZ DA KOLUMNY I ŻE PODNIESIEŚ FREKWENCJE. 8)
Kibloo - 31-10-2007, 21:27

Odezwe się w sobotę, bo rano w sobotę oddaje krew, jak odemnie będą chcieli (pierwszy raz) i nie wiem jak sie będę czuł po fakcie, jakby co będę dzwonił...

pozdro

marecki338 - 31-10-2007, 21:27

jezdem za z bartoszyc do elblaga nie jet daleko . chetnie przetre opony i wypale troszke paliwa.
Anonymous - 31-10-2007, 21:36

Kibloo napisał/a:
jakby co będę dzwonił...

OK.
marecki338 napisał/a:
jezdem za z bartoszyc do elblaga nie jet daleko . chetnie przetre opony i wypale troszke paliwa.

Zapraszamy serdecznie :!: 8)

Anonymous - 31-10-2007, 22:09

Jeśli by było nas tylu ile się teraz deklaruje to będzie trzeba zamówić stolik najpóźniej po niedzieli.Może macie propozycję gdzie moglibyśmy się spotkać i zabawić. ( np.Astorja , Tygrys , Studnia , Bowling, a może gdzieś indziej ) mi oczywiście pasuje wszędzie. Mile widziane były by też mitsumanianki.
Anonymous - 01-11-2007, 15:32

A jak tam mitsumaniaki z Olsztyna, Lidzbarka Warmińskiego i inni z Warmińsko-Mazurskiego:?:
Może byscie wpadli do nas na spota :?:
Spot ma się odbyć 10 listopada na Starym Mieście przy Żegludze.
Zapraszamy również Gdańsk :!: :!: :!:
Moło troszkę się deklaruje osób z Elbląga i okolic. Panowie co z wami.
Narazie się deklarują:
moraś, doli73, dar074, dudo - Elbląg
Prawdopodobnie również marecki338 - Bartoszyce
No i mam nadzieję ze nie zabraknie naszego kamerzysty i łącznika Kibllo - Gdańsk, Elbląg :p
Ps. Paweł rusz towarzystwo z 3m :rolleyes: