To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Rafal_Szczecin - 21-11-2007, 16:46

HamanN napisał/a:
tak dla upewnienia... to w kazda srode " na krematorium" mozna spotkac kogos z klubu ??

nie, ani w kazda srode,ani w kazda niedziele. wszelkie spotkania omawiamy wczesniej ( od 2 dni wczesniej , nawet do tygodnia/poltorej wczesniej)

tak wiec trzeba obserwowac forum :)

HamanN - 21-11-2007, 16:49

no wiec teraz bede czujny jak prawdziwy NINJA 8)
stary alfer - 21-11-2007, 18:33

HamanN napisał/a:
no wiec teraz bede czujny jak prawdziwy NINJA

Masz być jak Tommy Lee Jones w ściganym :D

HamanN - 21-11-2007, 21:20

no jestem :P
Anonymous - 22-11-2007, 14:04

Jako, że pojutrze spot w Tabu a na razie to ja zero zainteresowania z Waszej strony widzę, to może przejedziemy się na krematorium a potem jak będzie ktoś chciał to uderzymy do Tabu?

Godzina ta sama, czyli 20:00 zbiórka na parkingu pod Falą. Sobota .

Anonymous - 22-11-2007, 14:09

HEXA zauwazylem ze chetniej sa odbierane zloty na krematorium niz w tabu hehe czyli pozostaje zrobic zlot na galaxu znow w niedziele hehe::):)
Anonymous - 22-11-2007, 14:13

Też to zauważyłam. ( w końcu mój pomysł, proszę o fanfary :badgrin: <joke>).

Ale może zostańmy już przy tej sobocie, przynajmniej raz będziemy sami ( jako klub) a nie znowu z Hondami.

Anonymous - 22-11-2007, 16:42

moim zdaniem z hondami dobrze jest wiecej osob wiekszy halas:):) bo tez nie zawsze cale MM sie zjezdza dlatego jestem za spotami z hondami hehe mi sie niedziele podobaja bo w soboty pracuje.

p.s : trututututututtuututu fanfary poszly hehehehehe:)

Anonymous - 22-11-2007, 16:57

Tak, ale nie możemy ciągle robić spotów z Hondami. Może zróbmy w końcu spot samych Mitsubishi,bo dawno już takiego nie było. Chyba potrafimy prawda? :twisted:
W środę Hondy spotykają się na prawobrzeżu i nie musimy ciągle za nimi jeździć.

Decydujcie, bo czasu zostało niewiele. Możemy zostać przy sobocie i tak jak jest planowo wpaść do Tabu ( wcześniej możemy pojechać na krematorium), albo niedziela -krematorium (ale nie wiadomo czy będą Hondy, oni też mają różne miejsca spotkań i nie informują nas jakoś) .

P.s dzięx za fanfary hehehe 8)

stary alfer - 22-11-2007, 17:07

HEXA napisał/a:
Tak, ale nie możemy ciągle robić spotów z Hondami. Może zróbmy w końcu spot samych Mitsubishi,bo dawno już takiego nie było. Chyba potrafimy prawda? :twisted:
W środę Hondy spotykają się na prawobrzeżu i nie musimy ciągle za nimi jeździć.
Decydujcie, bo czasu zostało niewiele. Możemy zostać przy sobocie i tak jak jest planowo wpaść do Tabu ( wcześniej możemy pojechać na krematorium), albo niedziela -krematorium (ale nie wiadomo czy będą Hondy, oni też mają różne miejsca spotkań i nie informują nas jakoś) .

HEXA,choć dawno mnie nie było, prezentujesz bardzo rozsądne podejście do sprawy!
Po cichu myślałem, że oba kluby już nie mogą bez siebie żyć ;) I powiem szczerze, że nie byłem fanem tego rodzaju sytuacji... Uważam, że co za dużo to niezdrowo i po postawie HONDY wnioskuję, że im też się przejadło.
Nie będzie mnie w sobotę, ale jak najbardziej jestem za spotem w jakiś kolejny weekend, niekoniecznie o 20.00 w niedzielę, bo ze względu na to, że poniedziałek to dzień pracujący, po prostu mi się nie chce. A zaręczam Wam, że nie każdy chodzi do pracy na 8 lub 9 ;)

Anonymous - 22-11-2007, 17:07

to niedziela na krematorium hehe;p tylko o ktorej ;d
Anonymous - 22-11-2007, 17:55

Dziękuję stary alfer.
Tak dokładnie, nie tylko Ty zauważyłeś postawę Hondy. I też uważam, że co za dużo to niezdrowo. Możemy czasami robić wspólne spoty, ale nie wyobrażam sobie by każdy miał być z Hondą. Mitsubishi to Mitsubishi.

Co do terminu, mi jest to obojętne, bo mogę być albo w sobotę albo w niedzielę , ważne by reszta klubowiczów się określiła tu na forum. Jeśli miałaby to być sobota, to godzina spotkania pozostaje standardowo bez zmian (20:00)/Tabu/, natomiast jeśli wypadnie na niedzielę, to proponuję wcześniejszą porę. np. godz. 18:00.

HamanN - 22-11-2007, 19:07

Hejka:P
Jak spocik mialby byc w plenerze to mi pasuje i sobota i niedziela :)

Jak cos to deklaruje obecnosc :!:

Anonymous - 22-11-2007, 23:29

bo wogóle to kucze moim skromnym zdaniem nie musimy spotykać sie tak często jak honda 2 razy w tygodniu, jak widzicie teraz brakuje chętnych na tabu... wogóle w tym miesiącu mielismy mnóstwo okazji do spotów kiedyś już było tak że właśnie intensywność spotkań szybko wzrastała a potem przez długi czas głucha cisza... mam nadzieję że nie bedzie tego samego :P osobiście jestem za rozwiązaniem typu : 2 spotkania w miesiącu
jedno gdzieś w plenerze może krematorium lub właśnie galaxy drugie właśnie w tabu przynajmniej w sezonie jesienno zimowym kiedy jednak jest troszku chłodniej a przydałoby sie gdzieś usiąść i się ogrzać...

Anonymous - 23-11-2007, 00:37

Oczywiście, zgadzam się nie musimy spotykać się 2 razy w tygodniu jak Honda.
Myślę, że spot-kania w klubie Tabu powinny nadal istnieć, ponieważ mamy fajną miejscówkę, a jak nadejdą deszcze i śniegi to na krematorium nie będzie już co robić. Zresztą w Tabu spędzamy miło czas.
Na ostatnich dwóch spotach (krematorium, galaxy-krematorium) frekfencja dopisała i było sporo osób z naszego klubu, co mnie bardzo cieszy.
Mamy już piątek a Wy macie się określić w końcu, czy wybieracie sobotę( ??) i Tabu (możemy skoczyć na krematorium przed klubem-nie widzę problemu,) czy niedzielę (??).
Pytam dlatego, że do tej pory chętnych do Tabu jest mało - 3 osoby a jeśli na plener jest więcej chętnych to chyba lepiej będzie spotkać się w większym gronie.

Określcie się więc Mitsumaniaki !

Opcja pierwsza: SOBOTA , godz. 20:00 , klub "Tabu" (z możliwością podjechania przed klubem na krematorium ). < zbiórka na parkingu pod Falą>

Opcja druga: NIEDZIELA, godz. 18:00 (krematorium) <zbiórka już na krematorium>

Czekam na "listę chętnych". Zacznę jako pierwsza a wieczorem wybierzemy tą opcję, gdzie będzie wiecej chętnych. Pasuje taki układ?

P.s jak ktoś nie wie (z nowych) jak dojechać pod falę lub na krematorium to piszcie PW do mnie- jakoś się ustawimy.

1) HEXA ( sobota lub niedziela- mi to obojętne- i tak będę)