To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - KOLIBKI CHALLENGE

Anonymous - 20-01-2008, 23:01

Warto było oj warto przyjaciele, i nie żałuję dymania 170 km w jedną mańkę, pomimo ze się z mlodą spóźniliśmy na otwarcie to wielkie dzięki kolezanki i koledzy za mile spotkanie, mam nadzieje że nie ostatnie,,, U,,,,,, to w Grudządzu się będzie działo, szykuje sie mocna ekipa Eleczek i jeden rodzynek w sporcie, czyli Beatka....... dla niej szczególne podziękowania za przybycie, dziewczyna ma harakter, atakowała wzniesienia bez cienia wątpliwości czy strachu,, wielkie Brawa !!!!!! pozdrówka i do miłego zobaczenia
HugoOrmo - 20-01-2008, 23:03

Kibloo - DAWAJ FILMIK, DAWAJ FILMIK, DAWAJ FILMIK !!!! :mrgreen:

Kolejna impreza powinna byc bardziej turystyczna - tzn. przejazd dluzsza trasa np. wzdluz Wisly od Zulaw do Sobieszewa, z jakimis probami terenowymi i ogniskiem vel grill'em...

pzdr

Anonymous - 20-01-2008, 23:08

KIBLOO CHYBA ZASNOL A MY TU CZEKAMY :)
Anonymous - 20-01-2008, 23:15

A dziekuję, dziekuję Axer:-) jak to milo zostać docenionym:-) To bylo dla mnie szczególne wyzwanie :-) i mam nadzieję że nie ostatnie. Dziekuję za wyróżnienie:-) Pozdrawiam i mam nadzieję że na następnym zlocie się spotkamy :-)

Ps kiedy będzie filmik bo tak czekam czekam :-)

Anonymous - 20-01-2008, 23:22

HUGO ty masz tel do KIBLOO dzwon do niego niech wzuci choc jakis fragment heh
HugoOrmo - 20-01-2008, 23:23

Tak jest - sie robi...

P.S.
Kibloo chyba juz polegl. A Beatka pociagnela po bandzie :wink: zanim ruszylismy Was juz nie bylo he he...

Anonymous - 20-01-2008, 23:25

Beatka.... nie dziękuj bo zasłużyłas na to,, zresztą chłopkaki z Elek to potwierdzą, myślę że młoda88 też by po śmigała, ( całkiem jej to wychodzi - koledzy ze zlotu w strykowie potwierdzą ) ale dzisaj forma chyba nie ta,,,, hehe,,, o 5 rano wróciła z imprezy i tak ją podziwiam że nie odpuściła wyjazdu
ps
Kibloo..... diable wcielony montuj tem filmik

Anonymous - 20-01-2008, 23:31

noto jak BEatka24 razem z mloda88 zasida do pojazdow to na kolibkach zrobia furore !!! mloda88 nie imprezuj przed kolibkami nastepnym razem !! haha .... KIBLOO jak do polnocy niebedzie filmu to kupuje jutro NAVARE hehe ... montuj chlopie montuj heh
Anonymous - 20-01-2008, 23:46

No no chlopaki byli daleko za mną :-) Lubie szybką jazdę ale wiem że jeżdze ostrożnie:-)
HugoOrmo - 21-01-2008, 00:13

Kibloo sie nie odzywa wiec chyba dzis juz nie bedzie filmiku...teraz mam dylemat czy:
Kupic gorsze od Bridżów Wranglery :mrgreen: czy kamerke?

pzdr

Anonymous - 21-01-2008, 00:16

Hugo stawiam na kamerke:-) Ja wezme następnym razem swoja kamerkę i tez bedziemy ich stresować do nocy :p
Kibloo - 21-01-2008, 06:25

film ma 170MB (jakieś 28 minut) prawie nic nie ciąłem poza sporadycznymi bluzgami (z mojej strony :D ), miłego oglądania...

http://www.sendspace.com/file/e480nl

pozdro

Gene - 21-01-2008, 09:42

He he wasze bulwarowki to czyste byly. Lekko przykurzone... tak wygladal Sport po wieczornym odcinku:

ja swoja relacje napisze w dziale OFF-ROAD ale niestety nie mam zdjec. Albo sie walczy albo gania z aparatem.
Za to po zdaniu roadbook'ow bylo istne wesele:

Jeszcze raz Wam gratuluje udanej zabawy w terenie. Impreza sympatyczna a i wspomnienia mile.

HugoOrmo - 21-01-2008, 10:54

Gene okazalo sie, ze u nas pogoda nie byla taka super tragiczna i duzego blotka nie bylo choc slisko i owszem.

Kibloo filmik wyszedl swietnie...danke

Ogladajac zdjecia i filmik nie widac trudnosci terenu a nam wydawalo sie, ze to hiper extreem :lol:

Widac, ze Klekotki to dopiero miejsce zlotu bulwarowek... :wink:
Gratuluje wyjazdu i czekamy na relacje

pzdr

Anonymous - 21-01-2008, 11:16

Filmik jest super podkład muzyczny również no i pozdrawiam mojego pilota:-)
Oby wiecej bylo takich akcji jak ta wczoraj.
Swietnie sie bawilam:-)