To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Zapraszam do Grupy Kujawsko-Pomorskiej

Fragu - 09-12-2008, 13:07

No to odświeżę temat, co prawda już troche jestem na forum, ale dopiero się tu wpisuję :)

Łukasz, CJ0 4g92 8)

ps. czytam ostatnio sporo forum i gdzieś natrafiłem na temat, w którym to padła propozycja zorganizowania takiego trochę wiekszego spocika. Miały w tym pomóc ogłoszenia za wycieraczkami napotkanych miśków i jakiś plakat w moto-champ'ie. Nie wiem czy pomysł wypalił czy upadł, ale fajnie by było zorganizować coś takiego w najbliższym czasie. Jakby co to mogę pomóc w "promocji" takiego spotkania :D , sporo śmigam po Bydgoszczy i często widze miśki poparkowane tu i tam, podrukować jakieś ogłoszenia też mogę.

Pozdrowienia :)

Mucha - 02-03-2009, 22:58

Witam wszystkich zielona Carisma 1.8 GDI (1998) dołącza do grona Kujawsko-Pomorskiego :twisted:
Ulf - 10-05-2009, 22:44

Witam

kolejna Carisma z Torunia :D

Pozdrawiam

Getor - 26-06-2009, 19:06

Witam z Poznania.Z miłą chęcią się do Waszej grupy zapiszę.O ile pozwolicie :D
Mimo że jestem z Poznania to serducho w okolicach Znina (żonka z tego rejonu).
Częsciej jestem u Was niż w Wlkp.Najczęściej można mnie spotkać na trasach Znin,Gąsawa,Oćwieka,Biskupin itp.
Bardzo często jestem w oberży Stara Winnica czy jakoś tak w Szubinie (najlepsza kaczucha z pyzami jaką jadłem - i proszę nie linczować mnie o aluzję z pewnymi bracholami ze świecznika :P )
Pozdrawiam Kujawsko - Pomorskie i mam nadzieję ze się tam kiedyś spotkamy..
Ps.Jakby co to jutro tam jestem :wink:

Anonymous - 26-06-2009, 19:38

Getor z miłą chęcią przyjmiemy w nasze grono :) , swoją drogą dziś właśnie byłem w Poznaniu :) na lotnisku , prawdopodobnie 10.07 znów tam będę :)

pozdrowionka

Getor - 26-06-2009, 19:48

O dzięki wielkie.Z miłą chęcią się na jakimś spociszonie pojawię.A jak będziesz w Poznaniu przy jakiejś następnej okazji do daj wcześniej znać a skombinujemy szybkie spotkanko (dotyczy się to również innych :P )
Anonymous - 26-06-2009, 19:52

Miło by było na bank się odezwę :) )
Danyael - 30-06-2009, 17:58

Witam,
Jako że średnio co 2 tygodnie weekendy spędzam w Grudziądzu, a mojego Gala kupiłem w Bydgoszczy, byłoby mi miło gdybym mógł przyłączyć się do Grupy Kujawsko-pomorskiej :-)

Pozdrawiam!

Anonymous - 01-07-2009, 07:01

Jak najbardziej czemu nie :) formalności już załatwione :)

Witamy w naszych szeregach :)

Anonymous - 02-07-2009, 16:30

No ladnie Getor.... jestes z Poznania, a kobita od nas :)

a u mnie zupelnie odwrotnie :P Ja jestem z Bydzi a moja kobita z pyrlandii, wiec co tydzien, albo co drugi, stoje w poznanskich korkach :lol:

Moze sie kiedys miniemy na drodze :)
jakby co to ja smigam biala cari

Pozdr.

Getor - 02-07-2009, 20:30

Cov napisał/a:
No ladnie Getor.... jestes z Poznania, a kobita od nas :)

a u mnie zupelnie odwrotnie :P Ja jestem z Bydzi a moja kobita z pyrlandii, wiec co tydzien, albo co drugi, stoje w poznanskich korkach :lol:

Moze sie kiedys miniemy na drodze :)
jakby co to ja smigam biala cari

Pozdr.

Będę się rozglądał :D Rozglądaj się za czerwonym eclipsem 1G.Autko oklejone naklejkami klubowymi wię napewno rozpoznasz.
A widzę ze trzeba wspołnego spocisza skombinować?
Zapewne za jakiś czas zawitam w tamte strony na dłuższy okres

waldek1978 - 05-10-2009, 17:31

Witam!
Mam na imię Waldek. Jestem z Torunia. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Lancera 1,6 Comfort z 2003 roku. Niestety nie posiadam jeszcze fotek mojej maszynki, ale jak tylko będę miał, to zaraz Wam ją pokażę.:)
Pozdrawiam:)

lovelas - 07-11-2009, 21:29

WITAM map pytanko nalezalem do drupy KUJ POMORSK ale przez przypadek usunelem sie ale znow dołączylem czy dobrze zrobiłem czy drugi raz juz nie mozna :oops:
eryk - 23-11-2009, 16:39

witam serdecznie wszystkich,jestem nowym włascicielem galanta wiec chętnie wpadne na jakis spocik :P pozdrawiam
kamasxxx - 23-11-2009, 20:08

Witamy i Pozdrawiamy 8)