Łódzkie - Wigilia 2008
kamil73-73 - 17-12-2008, 18:12
[qu
ote="iza"]KAMILU JESTES boskiiiiiiii [/quote]szkoda że teraz to zauważyłaś,hi hi hi
A co do spotkania sory że namąciłem,jeżeli spotkanie się odbędzie to postaramy się przyjechac
Chooper - 17-12-2008, 18:28
a sobota ok 16 ??
Mi - 17-12-2008, 20:44
mnie tam pasuje i piątek i sobota. Gorzej z terminem miedzy świętami a sylwestrem bo jestem poza Łodzią, a po Nowym Roku to odpadam na 2 miesiące ze spotkań bo to sesja się zaczyna i sporo roboty...
Proszę ustalmy coś...
Bo tak trochę bez sensu że ciągniemy temat o spotkaniu stricte wigilijnym a tu nagle krach i spotkania nie ma...
misiek-misiek - 17-12-2008, 20:46
Forest ma rację. Spotkajmy się jak ludzie po świętach albo po nowym roku. Mi sobota nie pasuje bo mnie nie będzie w domu. Piątek chyba też odpadnie bo muszę zrobić pewien projekt do końca tygodnia a się okazuje, że wszystko jest tak pomotane, że.....
P.S. we wtorek podobno ma śnieg zacząć padać i na saneczki
Może wreszcie będą święta ze śniegiem w tle.
Chooper - 17-12-2008, 22:40
widzę że nie dojdziemy do wspólnego meritum
Z racji, iż ma być to spotkanie wigilijne, powinno się odbyć PRZED świętami, więc kto może niech przyjedzie w piątek, a kto nie może w piątek, to zróbcie afterspot w sobotę. Jak ktoś może w oba terminy to zapraszam dwukrotnie.
iza - 18-12-2008, 01:33
hihi CZOPERKU postaram sie byc w piatek ale nie wiem jak to bedzie napisze jutro wieczorkiem na forum musze pogadac z dziewczyna z pracy czy mnie zastapi
ale jak cos poprosze o tel badz sms
Anonymous - 18-12-2008, 15:27
No i ja sie w tym momencie dowiedzialem ze nie przyjedziemy. Przepraszamy i zyczymy udanej zabawy.
misiek-misiek - 18-12-2008, 19:16
Przykro mi bardzo jak nie wiem co, ale nas też nie będzie.
Problemy zdrowotne mnie dzisiaj dopadły i niestety nic z tego.
Udanej imprezki
novaczek - 18-12-2008, 22:05
To jest jutro to spotkanie, czy temat przełożony na późniejszy termin.
Z tego co tu widać to skład się mocno posypał.
iza - 19-12-2008, 01:44
hmmjest spotkanie w piatek BACOWKA ale nie wiem ktora godzinka
SHARK1979 - 19-12-2008, 17:21
Witam ja też dziś nie moge wbijam do pracy na 22 do 06 rano więc... pozdro
Chooper - 19-12-2008, 23:53
bardzo dziękuję Wszystkim przybyłym, za możliwość podzielenia się opłatkiem i za życzenia świąteczne....szkoda, że było nas tak mało....Wesołych świąt
Anonymous - 20-12-2008, 01:23
Bardzo chciałem przyjechać, ale nie dość że nie mam kasy, to o 17 mój brat przyjechał z nową nagrzewnicą do Audi, i do tej pory wymienialiśmy..... Normalnie dramat.....całą deskę trzeba zdjąć, wszelakie reguladła nawiewu, poduchę pasażera, kierownicę, dmuchawę nawiewu i dopiero nagrzewnicę.....szok......kilkadziesiąt śrubek.........Mam dość........
Szkoda że akurat dziś tak wyszło.Postaram się to odrobić.......Wesołych świąt Mitsułodziaki i ode mnie.....Byłem z wami myślami.
yaro1976 - 20-12-2008, 18:09
Chooper napisał/a: | bardzo dziękuję Wszystkim przybyłym, za możliwość podzielenia się opłatkiem i za życzenia świąteczne....szkoda, że było nas tak mało....Wesołych świąt |
przyłączam się do podziękowań dla osób obecnych, następnym razem wezmę ze sobą worek drobnych aby sie nauczyli poprawnie rozliczać rachunki poszczególnych klientów
Buziaki i Wesołych Świąt to all.
|
|
|