To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kto co potrafi!!!

Hubeeert - 24-02-2006, 15:38

A ja potrafie powiedzieć CichyTom, przeginasz z off Topicami - proszę ogranicz "radosną twórczość" bo posypią się ostrzeżenia.
Karwoś - 24-02-2006, 18:43

Mi ostatnio udało się zaparkować na ręcznym między dwa samochody - na parkingu "pod kątem 60 st" :) I nic i nikogo nie uszkodziłem :) Ale co z tego jak experyment musi byc powtarzalny żeby go uznać za prawdziwy - tyle że mi za bardzo nie chce się powtarzać takich rzeczy za często :)
Efa! - 26-02-2006, 20:39

Przypominam, że jak wskazuje tytuł, ten topic zawiera posty nt. KTO CO POTRAFI. I nie jest śmietniskiem wpisów - każdy następny nic nie wnoszący do tematu (będący jedynie żartem / nabijacz licznika postów / nie na temat) wpis ROZZŁOŚCI MODERATORA :evil:
Konsekwencje mogą być nieprzewidywalne i przerażające.

Anonymous - 26-02-2006, 22:08

a ja nauczlem sie robic pageti z czego jestem naprawde dumny
ale dalej ucze sie gotowac

Anonymous - 03-04-2006, 18:05

UWAGA AUTOREKLAMA :mrgreen:
Jak Szef mnie ostatnio pytał co potrafie robic to mu powiedziałem że do perfekcji opanowałem palenie głupa. A jak mnie przedstawia to zreguły Specjalista Technik Systemów Alarmowych i Zabezpieczeń Technicznych w Obiektach. Czasem żartobliwe że zjadam alarmy na śniadanie (tylko reszte dnia mi się odbija po nich).

A na serio poza stałą pracą rok temu zarejestrowałem też działalność gospodarczą w zakresie:
projekt - instalacja - serwis - sprzedaż
systemy alarmowe
systemy telewizji przemysłowej
systemy p.poż
systemy kontroli dostępu
systemy rejestracji czasu pracy
systemy kontroli wartowników
systemy domofonowe i videodomofonowe
systemy telekomunikacyjne
centrale telefoniczne

A pozatym mam licencje pracownika ochrony 2 st wraz z legitymacją osoby dopuszczonej do posiadania Broni ( ale cicho bo żona Kasia myśli że jest jedyna :lol: ) czyli prawnym tytułem państwowym moge pilnować czegokolwiek (tyle że ja sam w strachu)
A i zapomniałem czasami mi tez się uda pojechac na wykłady - 2 rok prawa administracyjnego (no bo znudziły mi się teorie na temat tępych i łysych i wielkich panach ochraniarzach) łysy - jestem, wielki - śmiech na sali waga lekko pół śmieszna, tępy napewno - rok czasu robie autko.
Żona mówi że umię tylko zrobić syna - dwóch na stanie, a nie umie córki - może za 10 lat.

Anonymous - 06-04-2006, 17:45

a ja jestem skromnym instruktorem ...... nauki jazdy :lol:
jak ktos straci prawko to zapraszam na jazde doksztalcajaca:)

Anonymous - 07-04-2006, 12:03

Hmm umiem sprzedać i wynająć mieszkanko to samo tyczy sie lokali,biur,działek, umiem zaprojektować domek jednorodzinny, wystrój wnętrza,szafę itp, grzebię trochę w komputerku,jestem z zawodu elektronikiem ale ostatnio się w to nie bawię,za parę latek będę miała magistra z geodezji i kartografii,chyba umiem gotować (zazwyczaj robię coś z niczego) 8) :)
STRUSIU - 09-04-2006, 11:42

Zawód wyuczony: technik elektryk - elektromechanika ogólna
II zawód - informatyk (od dzwonówk gazowych) przerwane studia pod koniec 3 roku (bawię się hardwarem)
III zawód - kierowca (bombowca) międzynarodowy z praktyką

W domu: złota rączka - wszystko naprawi (to co wcześniej zepsuł) i wyremontuje (to co zniszczył)
W garażu: chce wykopać kanał :)

Potrafię co nieco naprawić:

Potek - 11-04-2006, 23:26

A ja to hydraulik jestem 8) no może nie taki jak ten z plakatów, ale zawsze rurę przepcham... :mrgreen:
A tak na poważnie to zajmuję się instalacjami sanitarnymi (woda, kanalizacja, gaz, C.O., wentylacja, klimatyzacja, paliwa płynne i różne takie podobne..) w zakresie projektowania, doradztwa technicznego i nadzorów. Przygotowuje również różne inwestycje budowlane, załatwiam za inwestorów wszystkie papierki i takie tam...

Anonymous - 12-04-2006, 07:28

To może i ja coś napiszę....
Potarafię znaleźć fajne miejsce i zorganizować imprezę firmową uwzględnieniając nawet sporą dysproporcję płci,. i takie tam różne rzeczy związane z marketingiem.....
Przy okazji mogę polecić dobrego elektryka i miejsce, gdzie należy zrobic zakupy jeśli chodzi o gniazdka, kable etc.] :D
Poza tym potrafię zrobić niezłą lasagnię :D i zwinąć fantazyjnie śledzie :D
I jeszcze takie tam różne drobiazgi

piotras - 13-04-2006, 01:50

Centurion to jest nas dwóch ;) - robie dokładnie to samo co ty tylko ze bawie się w to na własny rachunek od ponad 10 lat.
Karwoś - 13-04-2006, 20:27

Żmija napisał/a:
Poza tym potrafię zrobić niezłą lasagnię i zwinąć fantazyjnie śledzie

A jak się zwija fantazyjnie śledzia??? No tego to bym się nauczył :)

Efa! - 13-04-2006, 21:25

o tym to proszę już pisać na PRIV! --> patrz: tytuł dyskusji
gulgulq - 18-04-2006, 20:38

..co ja potrafię robić?? hmm?

- Zawód Projektant-Konstruktor
ogólnie projekty urządzeń mechanicznych i nie tylko, specjalność w zbiornikach również w paliwowych czyli tych z których na stacji zassysacie napój dla waszych miśków,
ostatnio projektowanie wyłożeń ogniotrwałych (piece, kadzie itp czylu hutnictwo) z racji obecnego wykonywanego zajęcia,
- po troszku wielle innych zajęć, równiez leniuchować umiem dobrze :) :)

Anonymous - 19-04-2006, 22:46

a ja potrafie sedziowac rajdy samochodowe i robie teraz licencje sedziego