To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Adaho_krak - 30-09-2008, 19:55

waldi-1 napisał/a:
a ja ostatnio w godzinach 8,00 widziałem adacho swoim runnerem na zarzeczu, stałem przy drodze w czerwonym ubranku koło strazy, pozdro dla ciebie
No ja Cię niestety nie widziałem :(

arci napisał/a:
Dziś miałem "spotkanie trzeciego stopnia " tzn. twarzą w twarz ,Adoho serdeczne

Równiez było miło :)

arci napisał/a:
dzięki za przysługe : )

No problem :)

waldi-1 - 03-10-2008, 20:08

no raczej tez bym niewidział, stałem z innymi tak samo ubranymi <hehe> poza tym niebyłem w misku < :cry: popsuty >
Berni - 04-10-2008, 22:51

chciałbym pozdrowic gościa w białym eclipsie (jechał z foką) bora komorowskiego- z tyłu dodatkowe stopy (chyba od vw passat na środku) - zajefajna fura
waldi-1 - 05-10-2008, 08:48

a ja widze często czarnego lub granatowego colta a z tyłu napis METODA
Anonymous - 09-10-2008, 20:02

A ja dzisiaj wpadłem przy wjeździe na obwodnicę w Piekarach na pewnego czerwonego Eclipsa a później okazało się, że przed nim podąża znajomy Runner a w nim zagadany Adaho, który chyba mnie nawet nie zauważył jak go mijałem ;) No i był b.szybki spot na trzy miśki w ruchu :wink:
Marcin-Krak - 10-10-2008, 00:36

Ja bym chciał pozdrowić koleżankę widywaną dość regularnie w czerwonym CA0, rejestracja NPI czy jakoś takoś :lol:
Adaho_krak - 10-10-2008, 14:19

thomb napisał/a:
w Piekarach na pewnego czerwonego Eclipsa

Moja żona :)

thomb napisał/a:
że przed nim podąża znajomy Runner a w nim zagadany Adaho

No fakt byłem tam wczoraj :)
thomb napisał/a:
który chyba mnie nawet nie zauważył jak go mijałem
:oops: faktycznie nie widziałem Cię, wkurzyłem się bo zamkneli wjazd na obwodnice i nawet nie postawili wcześniej znaku :evil:
Anonymous - 10-10-2008, 19:30

Chciałbym z tego miejsca pozdrowić Adaho_krak, którego spotkałem wczoraj na al. Powstania Warszawskiego stojąc w korku i mimo to, że od jakiegoś czasu już odwiedzam to forum (choć nie widać informacji o przynależności na moim colcie z tylu) podziękować za gustowną wizytówkę. Niestety moja irytacja otaczającą mnie zgrają samochodów w momencie, kiedy mi się bardzo spieszyło nie pozwoliła oznajmienie tego w tamtej chwili.
Podsumowując pozdrawiam i dziękuję.

Adaho_krak - 10-10-2008, 20:06

yarvandall napisał/a:
pozdrowić Adaho_krak
pozdrawiam i zapraszam na spoty :)
gulgulq - 13-10-2008, 07:23

a ja pozdrawiam czerwoną Carismę GLX ze zmienionym znaczkiem na klapie na srebny - wczoraj w tunelu pod rondem grunwaldzkim :)
Adaho_krak - 14-10-2008, 13:31

gulgulq, toś Ty był w KRK i nic się nie odezwałeś :evil: :evil: :evil:
gulgulq - 14-10-2008, 13:49

:) a byłem niespodziewanie

zobaczyć Prezydenta na Wawelu :)

no i pod Decathlonem na Zakopiance też widziełem ze dwa terenowe Misie ;)

szkod ze macie spota dopiero w tą niedzielę - tak to bym wpadł :) wieczorem z niespodzianką :axe: :badgrin: :badgrin:

Anonymous - 27-10-2008, 11:08

Pozdro dla Mitsumaniaka widzianego u Leszka w warsztacie Coltem o rej "LTM....."
gronostaj - 31-10-2008, 18:46

To ja posle swoje pierwsze pozdrowienia...dla właściciela srebrnego gala kombii stojacego dzisiaj przy alejach.. :wink:
t.o - 04-11-2008, 16:10

gronostaj napisał/a:
To ja posle swoje pierwsze pozdrowienia...dla właściciela srebrnego gala kombii stojacego dzisiaj przy alejach.. :wink:

Dzięki gronostaj ;>

Czasem uda się tam wcisnąć :|