Małopolskie - pozdrowienia mitsu
Adaho_krak - 30-09-2008, 19:55
waldi-1 napisał/a: | a ja ostatnio w godzinach 8,00 widziałem adacho swoim runnerem na zarzeczu, stałem przy drodze w czerwonym ubranku koło strazy, pozdro dla ciebie | No ja Cię niestety nie widziałem
arci napisał/a: | Dziś miałem "spotkanie trzeciego stopnia " tzn. twarzą w twarz ,Adoho serdeczne |
Równiez było miło
arci napisał/a: | dzięki za przysługe : ) |
No problem
waldi-1 - 03-10-2008, 20:08
no raczej tez bym niewidział, stałem z innymi tak samo ubranymi <hehe> poza tym niebyłem w misku < popsuty >
Berni - 04-10-2008, 22:51
chciałbym pozdrowic gościa w białym eclipsie (jechał z foką) bora komorowskiego- z tyłu dodatkowe stopy (chyba od vw passat na środku) - zajefajna fura
waldi-1 - 05-10-2008, 08:48
a ja widze często czarnego lub granatowego colta a z tyłu napis METODA
Anonymous - 09-10-2008, 20:02
A ja dzisiaj wpadłem przy wjeździe na obwodnicę w Piekarach na pewnego czerwonego Eclipsa a później okazało się, że przed nim podąża znajomy Runner a w nim zagadany Adaho, który chyba mnie nawet nie zauważył jak go mijałem No i był b.szybki spot na trzy miśki w ruchu
Marcin-Krak - 10-10-2008, 00:36
Ja bym chciał pozdrowić koleżankę widywaną dość regularnie w czerwonym CA0, rejestracja NPI czy jakoś takoś
Adaho_krak - 10-10-2008, 14:19
thomb napisał/a: | w Piekarach na pewnego czerwonego Eclipsa |
Moja żona
thomb napisał/a: | że przed nim podąża znajomy Runner a w nim zagadany Adaho |
No fakt byłem tam wczoraj
thomb napisał/a: | który chyba mnie nawet nie zauważył jak go mijałem | faktycznie nie widziałem Cię, wkurzyłem się bo zamkneli wjazd na obwodnice i nawet nie postawili wcześniej znaku
Anonymous - 10-10-2008, 19:30
Chciałbym z tego miejsca pozdrowić Adaho_krak, którego spotkałem wczoraj na al. Powstania Warszawskiego stojąc w korku i mimo to, że od jakiegoś czasu już odwiedzam to forum (choć nie widać informacji o przynależności na moim colcie z tylu) podziękować za gustowną wizytówkę. Niestety moja irytacja otaczającą mnie zgrają samochodów w momencie, kiedy mi się bardzo spieszyło nie pozwoliła oznajmienie tego w tamtej chwili.
Podsumowując pozdrawiam i dziękuję.
Adaho_krak - 10-10-2008, 20:06
yarvandall napisał/a: | pozdrowić Adaho_krak | pozdrawiam i zapraszam na spoty
gulgulq - 13-10-2008, 07:23
a ja pozdrawiam czerwoną Carismę GLX ze zmienionym znaczkiem na klapie na srebny - wczoraj w tunelu pod rondem grunwaldzkim
Adaho_krak - 14-10-2008, 13:31
gulgulq, toś Ty był w KRK i nic się nie odezwałeś
gulgulq - 14-10-2008, 13:49
a byłem niespodziewanie
zobaczyć Prezydenta na Wawelu
no i pod Decathlonem na Zakopiance też widziełem ze dwa terenowe Misie
szkod ze macie spota dopiero w tą niedzielę - tak to bym wpadł wieczorem z niespodzianką
Anonymous - 27-10-2008, 11:08
Pozdro dla Mitsumaniaka widzianego u Leszka w warsztacie Coltem o rej "LTM....."
gronostaj - 31-10-2008, 18:46
To ja posle swoje pierwsze pozdrowienia...dla właściciela srebrnego gala kombii stojacego dzisiaj przy alejach..
t.o - 04-11-2008, 16:10
gronostaj napisał/a: | To ja posle swoje pierwsze pozdrowienia...dla właściciela srebrnego gala kombii stojacego dzisiaj przy alejach.. |
Dzięki gronostaj ;>
Czasem uda się tam wcisnąć
|
|
|