To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - LUBUSKIE OT

Piter.v8 - 23-04-2009, 22:51

Dobra leniuchy to co z tym spotem majowym?????????????
Frost - 24-04-2009, 10:01

ja sie pisze, i tak zanudzzam sie na majówke w domku

[ Dodano: 24-04-2009, 10:01 ]
może spot w połowie drogi do Zielonej tak żeby wszyscy przyjechali ????

Piter.v8 - 24-04-2009, 10:22

Pani Moniko proszę ustalić datę i miejsce i kolejny temat Spot Majówka!!! hi hi A uczniom powiedzieć żeby nie zawracali głowy bo zaniedbuje nas pani :wink:
fus8 - 24-04-2009, 10:31

.. czekamy,czekamy, widzę już kilku chętnych :D
misia27 - 24-04-2009, 13:18

no co z tym spotem majowym? jakies konkiretne propozycje sa??
Twaróg - 24-04-2009, 14:39

Sorry, ze dopiero teraz pisze ale wlasnie z trasy wróciłem :)

Piter.V8 cos z Mtisu

- Space Star 1.8 GDI
- Galant 2.4GDI / 2.5 V6
- Carisma (tylko czarna) 1.8 GDI
- Lancer (model z takim samym srodkiem jak Colt) - tylko tutaj montowali 1.3, wiec w gre wchodziłby jakiś rozbitek czy cos i swap 2.5 z gala.

Widzialem 3 dni temu "gdzies" w lubuskim rozbitka LEGNUM VR4 w kombi ale wydaje mi sie ze silnik itd. ok, stal u kogos na podworku wsrod innych rozbitkow - musze podjechac i zapytac :) Wtedy silnik, skrzynia, wszystko z legnuma co da rade wyciagnac i robimy gala w sednanie z tym sprzetem :)

A, jezeli nie Mtisu to:

- Jeep Grand Cheerooke (do 96) + gaz
- Audi A4 (od 2.0 wzwyz, ewentualnie diesel)
- BMW5? (jakos narazie nie moge sie przekonac - rok od 96 wzwyz)

i pewnie by cos sie jeszcze znalazlo ale nie pamietam czego jeszcze szukalem ;P

zuku3210 - 24-04-2009, 18:24

Jeżeli można to zaproponuje miejsce lub dwa nawet, bedace mniej lub wiecej w polowie drogi pomiedzy ZG a GW gdzie mozna sie spotkac, cos napic ew. grill co w taka pogode jest obowiazkowe :) od razu mowie zeby na mnie nie krzyczec co do propozycji miejsca bo nigdy ni ebylem na spocie wiec niewiem jakie miejsca preferujecie :P

1/ Stacja Paliw z restauracja/barem duużym parkingiem(spokojnie mozna tirem podjechac :P ) pomiedzy miejscowosciami Świebodzin i Kalsk zauwazylem tam przy parkingu z boczku pare ławek, tak jakby chcialy byc pod ognicho czy cos :D jak ktos tamtedy lata niech zwroci uwage.

2/ Jezioro Głebokie w Miedzyrzeczy, nie bylem tam z 6 lat i niewiem jak z parkowaniem itp. ale kiedys spedzilem tam swietne wakacje wiec tak mi sie wymyslilo :P

Chyba ze preferujecie bardziej "miejskie klimaty" :P nieiwem jak to z tymi spotami, ale jezeli mialaby byc to majówka to moze wiecej ludzi by sie pojawilo;] proponuje utworzyc nowy post i przeniesc ew. ta wypowiedz :wink:

Piter.v8 - 25-04-2009, 01:04

Jak dla mnie głębokie to dobry pomysł tylko Kamila poprosić trzeba żeby podjechał i ogarnął temat z parkingiem i miejscówką bo w sumie ma najbliżej?????????

[ Dodano: 25-04-2009, 01:05 ]
Twaróg napisał/a:
Sorry, ze dopiero teraz pisze ale wlasnie z trasy wróciłem :)

Piter.V8 cos z Mtisu

- Space Star 1.8 GDI
- Galant 2.4GDI / 2.5 V6
- Carisma (tylko czarna) 1.8 GDI
- Lancer (model z takim samym srodkiem jak Colt) - tylko tutaj montowali 1.3, wiec w gre wchodziłby jakiś rozbitek czy cos i swap 2.5 z gala.

Widzialem 3 dni temu "gdzies" w lubuskim rozbitka LEGNUM VR4 w kombi ale wydaje mi sie ze silnik itd. ok, stal u kogos na podworku wsrod innych rozbitkow - musze podjechac i zapytac :) Wtedy silnik, skrzynia, wszystko z legnuma co da rade wyciagnac i robimy gala w sednanie z tym sprzetem :)

A, jezeli nie Mtisu to:

- Jeep Grand Cheerooke (do 96) + gaz
- Audi A4 (od 2.0 wzwyz, ewentualnie diesel)
- BMW5? (jakos narazie nie moge sie przekonac - rok od 96 wzwyz)

i pewnie by cos sie jeszcze znalazlo ale nie pamietam czego jeszcze szukalem ;P

Nie kumam bazy czy ty chcesz graty czy całe auto????

Twaróg - 25-04-2009, 09:30

Jak graty?, nie rozumiem :) Ogolnie po dłuższych zastanowieniach zostaje mi do wyboru cywilny galant 2.5 V6 / 2.4GDI lub swap z wersji legnum vr4. Jeżeli nie Mitsu to Jeep Grand Cherooke. Myślę, że z tych 2 aut własnie bede wybieral. No ale narazie trzeba by sprzedać Colta.. narazie i tak ogloszenie wystawilem tylko na forum.

Odrazu zapytam, jak uważacie - duża cena biorac pod uwage 2 komplety prawie nowych opon, jeden komplet na alu, car-audio, bez inwestycji w mechanike - jedynie trzeba zajac sie blacharka..????????????????????

seba77 - 26-04-2009, 11:14

Twaróg napisał/a:
Odrazu zapytam, jak uważacie - duża cena

Z perespektywy kupujacego cena bedzie zawsze za duża :) musisz pośledzic ceny na allegro(otoMoto),czasami jak sie chce szybko sprzedac to warto troszke opuscic cene.

spown - 26-04-2009, 20:11

Takie pytanie z innej beczki. Kogo widziałem? ;) Biały Galant w sobotę wieczorem na Wyszyńskiego.
Piter.v8 - 26-04-2009, 22:03

spown napisał/a:
Takie pytanie z innej beczki. Kogo widziałem? ;) Biały Galant w sobotę wieczorem na Wyszyńskiego.

Nie Frosta czasem???

[ Dodano: 26-04-2009, 22:20 ]
misia27 napisał/a:
no co z tym spotem majowym? jakies konkiretne propozycje sa??

To ja proponuje 16.05.2009 na Głębokim. Czekam na potwierdzenie propozycji i listę chętnych

spown - 26-04-2009, 22:46

Piter.v8 napisał/a:
spown napisał/a:

Nie Frosta czasem???

Tak właśnie mi się wydaje, ale mijaliśmy się, więc nie było czasu się przyglądać :)

zuku3210 - 27-04-2009, 00:55

Piter.v8 napisał/a:
To ja proponuje 16.05.2009 na Głębokim. Czekam na potwierdzenie propozycji i listę chętnych

1. zuku3210

Frost - 27-04-2009, 08:27

spown napisał/a:
Tak właśnie mi się wydaje
jest jeden BIAŁY galant na GW :D i należy do mnie hehe. No i jest strasznie głośny odkąd zrobiłem wydech więc łatwo poznać.
Co do spotu, to wstępnie 16.05 również mi pasuje