Nasze nieMi¶ki ;-) - Moj popsuty samochod bo bez dachu
Matejko - 28-07-2009, 22:58
arturro napisał/a: | jesli mozna o jakims mowic w zawieszeniu s-line |
zderzak przypadkiem kupil i juz s-line
mam nadziej ze sam tego dachu nie robiles - bo pewnie bedzie pocieniowany, zamiast ladnie pokryty
a felgi i wyglad auta biorac pod uwage ich koszt
ladnie wyglada
Anonymous - 28-07-2009, 23:44
Matejko napisał/a: | zderzak przypadkiem kupil i juz s-line |
to fakt ze przypadkiem kupilem ta dokladke, ale jak go sprowadzilem i trafil do aso na kontrole po podniesieniu okazalo sie ze mam zawieche od s-line kumpel pracuje w aso i sam mnie zawolal aby mi to pokazac jako ciekawostke,
z innych ciekawostek to tez mam zrobiona tzw niewidzialna wycieraczke na szybach tzn. przy jezdzie i padajacym deszczu krople same rozmywaja sie z szyb, tez to niemiec zrobil
Matejko napisał/a: | mam nadziej ze sam tego dachu nie robiles - bo pewnie bedzie pocieniowany, zamiast ladnie pokryty |
a kto mial robic wszystko sam robilem od a do z (nikomu nie daja sie dotykac ) , dach jest ladnie pokryty bez zadnych plam i zaciekow, woda splywa po nim jak po kaczce nameczylem sie z tym prawie 4h lacznie ze sprzataniem i natluszczaniem skory.
Matejko napisał/a: | biorac pod uwage ich koszt |
jak zwykle mialo wyjsci tanio a wyszlo:
1160 - felgi
1309 - opony
100 - ringi centrujace
250 - prostowanie felg (niestety wszystkie byly krzywe, tzn zdatne do jazdy ale u mnie musialy byc idealne)
50 - kapselki i nalepki audi
Matejko napisał/a: | ladnie wyglada |
nie musisz byc mily
Matejko - 28-07-2009, 23:54
arturro napisał/a: | jak zwykle mialo wyjsci tanio a wyszlo:
1160 - felgi
1309 - opony
100 - ringi centrujace
250 - prostowanie felg (niestety wszystkie byly krzywe, tzn zdatne do jazdy ale u mnie musialy byc idealne)
50 - kapselki i nalepki audi |
przypomnij sobie ile do cari 17" wyszly....
arturro napisał/a: | nie musisz byc mily |
eee to nawet nie z grzecznosci, podoba mi sie
ale to auto nie dla mnie....
bo Ty masz
Anonymous - 29-07-2009, 00:03
Cytat: | przypomnij sobie ile do cari 17" wyszly.... |
no tak, ale zawsze tak jest ze nawet jak jedne "ogniwo" kupisz tanio ( tak jak ja felgi) to i tak wyjda nieprzewidziane wydatki podnoszace cene finalna, bo np. musialem szybko zrobic ringi centrujace u kolesia ktory robi to w bandycko-zlodziejskich cenach tj. 25zl szt. poniewaz potrzebnego rozmiaru nie bylo w zadnym sklepie w bialym, a z allegro musialbym czekac jeszcze kilka dni, a jutro spadam na mazury wiec felgi zalozylbym dopiero za tydzien.
Matejko napisał/a: | ale to auto nie dla mnie....
bo Ty masz |
to akurat argument na plus dla tego auta
Rafal_Szczecin - 15-10-2009, 16:35
mrr lubie Audi
Anonymous - 15-10-2009, 16:45
Rafal_Szczecin napisał/a: |
mrr lubie Audi |
niezla fota
rosomak1983 - 17-10-2009, 19:31
beznadziejny kołpak...
Anonymous - 04-11-2009, 17:32
kupilem dzis zimowki, tzn, udalo mi sie wylicytowac za 1225zl, fotka ponizej:
narazie napisalem maila ze jako byly fan mitsubishi daruje im ta cene i wcale nie musze go zabierac, zobaczymy co mi wlasciciel odpisze
dzis byl moj brat i ogladal ten samochod o ile mozna go nazwac samochodem - jedna wielka kupa zlomu
szkoda ze temat nt tego galanta zostal zamkniety w dziale chce kupic bo opisalbym dokladnie dla potomnych.
Anonymous - 06-11-2009, 13:00
tak jak widac powyzej po nieudanych poszukiwaniach auta zamiast kompletu opon zimowych dzis "zakupilem" komplet opon BFGoodrich G-FORCE 205/55 R16 (felgi zostaly mi te na ktorych auto przyjechalo z niemiec).
nie wiem co to za opony, nigdy na nich nie jezdzilem wazne ze auto lepiej sie zbiera przy tej szerokosci
roch_27 - 06-11-2009, 13:15
arturro napisał/a: | "zakupilem" komplet opon BFGoodrich G-FORCE 205/55 R16 | wczoraj kurier dostarczył mi takie oponki jednak o nieco wyższym profilu 205/60/R16 Zobaczymy jak się spisz± w warunkach zimowych Bo wg testów wypadaj± całkiem dobrze
Anonymous - 06-11-2009, 14:34
roch_27 napisał/a: | Bo wg testów wypadaj± całkiem dobrze |
troche mnie uspokoiles bo nigdy nie mialem do czynienia z ta firma, kupilem te opony ze wzgledu na cene za jaka zostaly mi zaoferowane i fajny bieznik
Matejko - 06-11-2009, 21:09
mialem bfg na zime i biorac pod uwage cene do tego jak sie zachowywaly na drodze, to znakomity stosunek byl
Anonymous - 06-11-2009, 22:26
Matejko napisał/a: | to znakomity stosunek byl |
mam nadzieje ze taki jak ten przed ....... no wlasnie
co do opon to po przejechaniu ok 20km moge stwierdzic ze sa dosc glosne.
ale opony nie sa jedynym dzisiejszym bonusem, dotarly tez do mnie lampy od B7, kupilem je za 120zl wiec czasem warto miec subskrypcje na allegro
po wstawieniu tych lamp koncze z "wizualnym" tuningiem auta, pozostanie tylko wirus i car audio z carismy ktore lezy na polce i zachodzi kurzem
Matejko - 06-11-2009, 22:42
arturro napisał/a: | po wstawieniu tych lamp |
zrob jakies porownanie przed i po
arturro napisał/a: | koncze z "wizualnym" tuningiem auta |
a gdzie zaczales ??
Anonymous - 06-11-2009, 22:54
Matejko napisał/a: | a gdzie zaczales ?? |
kupujac lampy, zaczalem i skonczylem
|
|
|