Zloty i Spoty - Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'
pawliku - 31-08-2009, 19:17
było super a szczególnie noc z soboty na niedziele z której i tak za wiele nie pamietam dzięki organizatorom bo zlot bo był za... sie znaczy super pzdr. dla KK
Paweł_BB - 31-08-2009, 19:44
misiek-misiek napisał/a: | Pani ratownik na + |
Wrzucaj foty a nie gadaj
Niestety nie dane mi było się z Wami pobawić bo miałem 2-dniowe wesele, ale byłem w piatek po południu (prowadziłem kolumnę Miśków wokół jeziora) i w sobotę do południa (szkoda, ze tak mocno lało), wczoraj niestety nie dotarłem
Sądząc po komentarzach zlot się udał, super, wielkie brawa dla Orgów
Pozdro także dla spotkanych forumowiczów: OS12, Blondi, Morfiego, Londoluta, Miczona i innych
pawliku - 31-08-2009, 19:47
Paweł_BB napisał/a: | Wrzucaj foty a nie gadaj | oj nie chciał byś widzieć buhahahahahaha
misiek-misiek - 31-08-2009, 20:00
Paweł_BB napisał/a: | Wrzucaj foty a nie gadaj |
No nie miałem aparatu, ale popytam ziomali, może mają
Na prawdę żałuj że nie widziałeś
Anonymous - 31-08-2009, 20:08
misiek-misiek napisał/a: | Na prawdę żałuj że nie widziałeś |
Noooooo......a ten zakaz picia na basenie......i pani ratownik z goudą.....heh.....żyć nie umierać.....
Ale i tak Bobro-Łoś wymiata.....poza tym Bartek wziął panią R do LDZ.....nie wiem co dalej.,....nie wnikam....ale podobno dzięki brakom w Grillu rys nie robi nie powiem gdzie.........
Morfi - 31-08-2009, 20:12
Forest_Taft napisał/a: | ale podobno dzięki brakom w Grillu rys nie robi nie powiem gdzie | spadłem z krzesła
niektórzy widzieli białe myszki
mirc23 - 31-08-2009, 20:27
Dzięki wielkie za super ZLOT, szczególnie dla Andrzeja i Lutka . Szkoda Soboty przez deszcz ale piątek i niedziela wypadły rewelacyjnie, a dla mnie szczególnie gokarty.
Akbi możliwość rewanżu chyba dopiero za rok
Uwex - 31-08-2009, 20:33
Wróciłem przed godz. i piszę dopiero teraz - było suuuper !!! Dzięki organizatorom za wiele włożonej pracy !!
Paweł_BB - 31-08-2009, 20:38
mirc23, Ciebie też znam i spotkaliśmy się przecież ponownie na zlocie, więc Ciebie także pozdrawiam
waldi-1 - 31-08-2009, 20:52
a my nieznalismy nikogo i nikogo nie poznalismy mimo tego ze sie szwędalismy, nawet dwa razy przyjezdrzalismy do tego zarzecza i mielismy tylko 100 km w jedną strone
tucci - 31-08-2009, 21:28
waldi-1 napisał/a: | a my nieznalismy nikogo i nikogo nie poznalismy mimo tego ze sie szwędalismy, nawet dwa razy przyjezdrzalismy do tego zarzecza i mielismy tylko 100 km w jedną strone |
To Ja nie wiem jak to mozliwe
koszmarek - 31-08-2009, 21:51
waldi-1 napisał/a: | koszmarek ale co do zarzecza ma ten kabaret ???? |
Wilchelma ma
Kondzio_czdz - 31-08-2009, 22:40
Kamilofone fakultet? Tylko? Chłopie, magistra conajmniej, magistra
Też żałuję, że mnie nie było ale za rok już nie odpuszczę i żadna praca mnie nie powstrzyma
Kamilofone - 31-08-2009, 23:27
W niedzielę musiałem się drzeć na pół placu przy konkurencji przeciągania Colta
Trzeba przyznać że mamy kilku strongman'ow, którzy schodzą znacznie poniżej 20sek. !
Sam załatwiałem sobie wolne już kilka tygodni wcześniej więc i Tobie polecam na przyszłość.
raddex - 31-08-2009, 23:54
Zlot super zorganizowany - podziękowania dla Andrzeja (OS12), Tomka (londolut), Adama (Adaho-Krak) i wszystkim pozostałym, którzy przyczynili się do tego, że zlot się odbył.
Sobotnia pogoda przegoniła wszystkich i większość konkurencji się nie odbyła, ale na to nikt nie miał wpływu.
Sam byłem przemoczony kierując auta z MKarpiu na trawnikowym parkingu. W sumie w tym czasie jak większość parkowała, to nawet nie wiem co na zlocie się działo. Podziękowania dla żony Tomka (Tomusn) za przekazanie pelerynki przeciw deszczowej.
|
|
|