To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'

pawliku - 31-08-2009, 19:17

było super a szczególnie noc z soboty na niedziele z której i tak za wiele nie pamietam :P dzięki organizatorom bo zlot bo był za... sie znaczy super :) pzdr. dla KK :D
Paweł_BB - 31-08-2009, 19:44

misiek-misiek napisał/a:
Pani ratownik na +

Wrzucaj foty a nie gadaj :D

Niestety nie dane mi było się z Wami pobawić bo miałem 2-dniowe wesele, ale byłem w piatek po południu (prowadziłem kolumnę Miśków wokół jeziora) i w sobotę do południa (szkoda, ze tak mocno lało), wczoraj niestety nie dotarłem :(

Sądząc po komentarzach zlot się udał, super, wielkie brawa dla Orgów 8)

Pozdro także dla spotkanych forumowiczów: OS12, Blondi, Morfiego, Londoluta, Miczona i innych

pawliku - 31-08-2009, 19:47

Paweł_BB napisał/a:
Wrzucaj foty a nie gadaj
oj nie chciał byś widzieć buhahahahahaha :D
misiek-misiek - 31-08-2009, 20:00

Paweł_BB napisał/a:
Wrzucaj foty a nie gadaj :D

No nie miałem aparatu, ale popytam ziomali, może mają :D
Na prawdę żałuj że nie widziałeś :twisted:

Anonymous - 31-08-2009, 20:08

misiek-misiek napisał/a:
Na prawdę żałuj że nie widziałeś :twisted:

Noooooo......a ten zakaz picia na basenie......i pani ratownik z goudą.....heh.....żyć nie umierać.....

Ale i tak Bobro-Łoś wymiata.....poza tym Bartek wziął panią R do LDZ.....nie wiem co dalej.,....nie wnikam....ale podobno dzięki brakom w Grillu rys nie robi nie powiem gdzie.........

Morfi - 31-08-2009, 20:12

Forest_Taft napisał/a:
ale podobno dzięki brakom w Grillu rys nie robi nie powiem gdzie
spadłem z krzesła :D
niektórzy widzieli białe myszki :P

mirc23 - 31-08-2009, 20:27

Dzięki wielkie za super ZLOT, szczególnie dla Andrzeja i Lutka :D . Szkoda Soboty przez deszcz ale piątek i niedziela wypadły rewelacyjnie, a dla mnie szczególnie gokarty.
Akbi możliwość rewanżu chyba dopiero za rok :mrgreen:

Uwex - 31-08-2009, 20:33

Wróciłem przed godz. i piszę dopiero teraz - było suuuper !!! :) Dzięki organizatorom za wiele włożonej pracy !! :p
Paweł_BB - 31-08-2009, 20:38

mirc23, Ciebie też znam i spotkaliśmy się przecież ponownie na zlocie, więc Ciebie także pozdrawiam :D
waldi-1 - 31-08-2009, 20:52

a my nieznalismy nikogo i nikogo nie poznalismy :cry: mimo tego ze sie szwędalismy, nawet dwa razy przyjezdrzalismy do tego zarzecza i mielismy tylko 100 km w jedną strone
tucci - 31-08-2009, 21:28

waldi-1 napisał/a:
a my nieznalismy nikogo i nikogo nie poznalismy :cry: mimo tego ze sie szwędalismy, nawet dwa razy przyjezdrzalismy do tego zarzecza i mielismy tylko 100 km w jedną strone

To Ja nie wiem jak to mozliwe :doubt:

koszmarek - 31-08-2009, 21:51

waldi-1 napisał/a:
koszmarek ale co do zarzecza ma ten kabaret ????

Wilchelma ma :P

Kondzio_czdz - 31-08-2009, 22:40

Kamilofone fakultet? Tylko? Chłopie, magistra conajmniej, magistra :D
Też żałuję, że mnie nie było ale za rok już nie odpuszczę i żadna praca mnie nie powstrzyma :twisted:

Kamilofone - 31-08-2009, 23:27

W niedzielę musiałem się drzeć na pół placu przy konkurencji przeciągania Colta :)
Trzeba przyznać że mamy kilku strongman'ow, którzy schodzą znacznie poniżej 20sek. !
Sam załatwiałem sobie wolne już kilka tygodni wcześniej więc i Tobie polecam na przyszłość.

raddex - 31-08-2009, 23:54

Zlot super zorganizowany - podziękowania dla Andrzeja (OS12), Tomka (londolut), Adama (Adaho-Krak) i wszystkim pozostałym, którzy przyczynili się do tego, że zlot się odbył.

Sobotnia pogoda przegoniła wszystkich i większość konkurencji się nie odbyła, ale na to nikt nie miał wpływu.
Sam byłem przemoczony kierując auta z MKarpiu na trawnikowym parkingu. W sumie w tym czasie jak większość parkowała, to nawet nie wiem co na zlocie się działo. Podziękowania dla żony Tomka (Tomusn) za przekazanie pelerynki przeciw deszczowej.