Nasze nieMiśki ;-) - "Krowa" czyli Audi S6 Browar :)
mkm - 11-11-2009, 14:12
Browar napisał/a: | Jej koszt odda mi sie przy moich przebiegach po 2 latach i 2 miesiacach.
|
Tak dlugo bedziesz mial to Audi?
Anonymous - 11-11-2009, 14:22
haha no tak zakladam ze 2 lata zeby przynajmniej gaz sie oddal.Coltami jezdze od 5 lat moze kapke dluzej, po 2 sprzedaz takiego audi nie jest prosta i troche trwa ;p
rosomak1983 - 11-11-2009, 17:46
Paweł_BB napisał/a: | że kupno takiego auta w MOIM odczucie jest DLA MNIE bezsensem |
dla mnie też. Zreszta jakos mi do Browara colt pasuje (a moze odwrotnie? )
Browar napisał/a: | obecnie spala mi niewiele ponizej litra na 1 km heh w cyklu miasto/korki czyli sporo |
Bezawaryjności... i zebys coltow nie zaniedbywał
Anonymous - 11-11-2009, 18:16
rosomak1983 napisał/a: | Bezawaryjności... i zebys coltow nie zaniedbywał | rosomak1983, spoko dzisiaj jednego schowalem przed srogą zimą do garażu - Helmuta.Minął prawie rok jak juz na dworze stoi a mam zamiar go reanimowac juz niebawem wiec ciepły pokój mu sie jak najbardziej należy
Anonymous - 11-11-2009, 18:54
jeszcze do tematu
poza tym evo to segment - wrx/ ford rs/ m3
a audi S6 to AMG /E55/M5 - sa kobyły ... z wielkim zapasem mocy
rosomak1983 - 11-11-2009, 20:10
Browar napisał/a: | a mam zamiar go reanimowac |
myslałem ze poszedł na czesci...
Anonymous - 11-11-2009, 20:14
nie , w temacie 4x4 pisalem juz ze jest za zdrowy zeby go ciachać...
Hubeeert - 11-11-2009, 21:48
Paweł_BB Ty to masz przekichane. Na Forum Subaru nie lubią Cię za to, że masz EVO. Na Forum Mitsumaniaków za to, że marudzisz na Audi
Anonymous - 11-11-2009, 21:54
Hubeeert napisał/a: | Paweł_BB Ty to masz przekichane. Na Forum Subaru nie lubią Cię za to, że masz EVO. Na Forum Mitsumaniaków za to, że marudzisz na Audi
|
moze to kwestia podejscia??
akurat to forum jest bardzo tolerancyjne dla innych marek oprocz kilku fanatykow z klapkami na oczach
Hubeeert - 11-11-2009, 22:03
arturro napisał/a: | moze to kwestia podejscia i samojestestwa??
akurat to forum jest bardzo tolerancyjne dla innych marek oprocz kilku fanatykow z klapkami na oczach |
Eeeee.....
To żart był
Bardziej chodzi mi o to, że Paweł jeszcze musi troche do nas przywyknąć - wtedy zrozumie jak to jest że Firek jeździł BMW, ja Oplem i VW (czterema), Pugiem i czort wie czym jeszcze, Ty Artur masz Audi, Matejko Volvo itd a razem zakładaliśmy to Forum o Miskach
Matejko - 11-11-2009, 22:25
sure, ale... nikt sie nie zapiera ze nie bedzie mial mitsubishi wkrotce
browar a bardziej precyzyjne dane co do spalania, tak z ciekawosci tylko
bo takie 500sl to norma jest ze mniej jak 22l/100km nie wezmie, a jak tutaj?
Anonymous - 11-11-2009, 22:34
Matejko, średnie spalanie ksiązkowe to 15 l ja jezdzac ten niewielki okres czasu bo moze miesiac niecaly utrzymuje spalanie na poziomie maksimum 17/20l .Im dluzej nim jezdze tym bardziej sie przyzywczajam do elastyki silnika no i 6 biegowego manuala na kotrym jezdzac jak taksówkarz czasami by sie udalo zejsc do tych 15 ale ciezko bardzo uwierz mi.Czując pod pedałem taki zapas mocy tą zrywnośc przede wszystkim, jestes w stanie naprawde szybko zareagowac i wstrzelic sie w kazda luke szybciej niz reszta.Sory za jezyk swieżaka w tym temacie ale własnie do nich sie zaliczam to moje 1 auto tej klasy, z kazdym dniem je poznaje i zadziwia.To tak jak niegdys z przesiadki ze starego bmw na colta ;p hehe
Hubeeert - 11-11-2009, 22:49
Matejko napisał/a: | sure, ale... nikt sie nie zapiera ze nie bedzie mial mitsubishi wkrotce | Firek miec nie będzie bo Bumy to jego miłość Mi jakoś nie po drodze Artur - jaaasne - juz widze jak sprzedaje lalunię, nie wspominając o Tobie
Anonymous - 11-11-2009, 23:28
Hubeeert napisał/a: | ...Artur - jaaasne - juz widze jak sprzedaje lalunię... |
nie musisz mi przypominac ze mam auto niesprzedawalne
browar przynajmniej nie bedzie mial problemu z pozbyciem sie furki bo jest wiele osob "pragnacych" mocnych aut z bagaznikiem wielkosci minivan i srodkiem wielkosci mini salonu.
Paweł_BB - 12-11-2009, 05:58
Hubeeert napisał/a: | Paweł_BB Ty to masz przekichane. Na Forum Subaru nie lubią Cię za to, że masz EVO. Na Forum Mitsumaniaków za to, że marudzisz na Audi
|
Hehe, jaaaaasne
arturro napisał/a: | moze to kwestia podejscia i samojestestwa?? |
Nie wiem czemu tak sądzisz, oceniasz mnie na podstawie jednego postu w tym temacie, w którym podobno chwaliłem się że moje auto jest lepsze od auta Browara ? I tu się bardzo mylisz, nigdy nie chwalę się swoim autem bo to dla mnie bezsens.
A Ty skoro tak łatwo oceniasz ludzi to poczytaj swoje niektóre posty i pomyśl czy na ich podstawie jakiś świeży forumowicz może właśnie Ciebie uważać za cwaniaka
Na forum Subaru panuje zupełnie inny klimat, nie mówię że lepszy czy gorszy bo znowu Artur się wkurzy po prostu inny, tam też sporo ludzi ma auta innych marek ale jednak wszyscy pragną Subaru i tam rozmowy o szybkich autach AWD oraz wyśmiewanie się z aut innych marek zwłaszcza w zimie są na porządku dziennym Mitsu jest zupełnie inną firmą i ma wiele różnych modeli, jak sądzę na tym forum jest tylko garstka ludzi marzących o szybkim sedanie z napędem na 4 koła i skrzydłem z tyłu podczas gdy na forum Subaru Impreza STI jest właśnie wyznacznikiem i znakiem rozpoznawalnym marki Subaru. Jakoś mnie tam trawią bo dobrze wiedzą, że Evo jest kolejnym krokiem po STI, w ciągu ostatniego roku wielu zatwardziałych fanów Subaru przesiadło się z STI na Evo żeby np. zwiększyć swoje szanse na zawodach.
|
|
|