To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - "Krowa" czyli Audi S6 Browar :)

mkm - 11-11-2009, 14:12

Browar napisał/a:
Jej koszt odda mi sie przy moich przebiegach po 2 latach i 2 miesiacach.

Tak dlugo bedziesz mial to Audi?

Anonymous - 11-11-2009, 14:22

haha no tak zakladam ze 2 lata zeby przynajmniej gaz sie oddal.Coltami jezdze od 5 lat moze kapke dluzej, po 2 sprzedaz takiego audi nie jest prosta i troche trwa ;p
rosomak1983 - 11-11-2009, 17:46

Paweł_BB napisał/a:
że kupno takiego auta w MOIM odczucie jest DLA MNIE bezsensem

dla mnie też. Zreszta jakos mi do Browara colt pasuje (a moze odwrotnie? ) :D :D :D
Browar napisał/a:
obecnie spala mi niewiele ponizej litra na 1 km heh w cyklu miasto/korki czyli sporo
:axe: :axe: :axe:
:shock:
Bezawaryjności... i zebys coltow nie zaniedbywał :)

Anonymous - 11-11-2009, 18:16

rosomak1983 napisał/a:
Bezawaryjności... i zebys coltow nie zaniedbywał
rosomak1983, spoko dzisiaj jednego schowalem przed srogą zimą do garażu - Helmuta.Minął prawie rok jak juz na dworze stoi a mam zamiar go reanimowac juz niebawem wiec ciepły pokój mu sie jak najbardziej należy :)
Anonymous - 11-11-2009, 18:54

jeszcze do tematu

poza tym evo to segment - wrx/ ford rs/ m3
a audi S6 to AMG /E55/M5 - sa kobyły ... z wielkim zapasem mocy

rosomak1983 - 11-11-2009, 20:10

Browar napisał/a:
a mam zamiar go reanimowac

myslałem ze poszedł na czesci...

Anonymous - 11-11-2009, 20:14

nie , w temacie 4x4 pisalem juz ze jest za zdrowy zeby go ciachać...
Hubeeert - 11-11-2009, 21:48

Paweł_BB Ty to masz przekichane. Na Forum Subaru nie lubią Cię ;-) za to, że masz EVO. Na Forum Mitsumaniaków za to, że marudzisz na Audi :wink:
:lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Anonymous - 11-11-2009, 21:54

Hubeeert napisał/a:
Paweł_BB Ty to masz przekichane. Na Forum Subaru nie lubią Cię ;-) za to, że masz EVO. Na Forum Mitsumaniaków za to, że marudzisz na Audi :wink:

moze to kwestia podejscia??
akurat to forum jest bardzo tolerancyjne dla innych marek oprocz kilku fanatykow z klapkami na oczach :D

Hubeeert - 11-11-2009, 22:03

arturro napisał/a:
moze to kwestia podejscia i samojestestwa??
akurat to forum jest bardzo tolerancyjne dla innych marek oprocz kilku fanatykow z klapkami na oczach :D

Eeeee..... :tard:
To żart był ;-)

Bardziej chodzi mi o to, że Paweł jeszcze musi troche do nas przywyknąć - wtedy zrozumie jak to jest że Firek jeździł BMW, ja Oplem i VW (czterema), Pugiem i czort wie czym jeszcze, Ty Artur masz Audi, Matejko Volvo itd a razem zakładaliśmy to Forum o Miskach 8)

Matejko - 11-11-2009, 22:25

sure, ale... nikt sie nie zapiera ze nie bedzie mial mitsubishi wkrotce :)

browar a bardziej precyzyjne dane co do spalania, tak z ciekawosci tylko :)
bo takie 500sl to norma jest ze mniej jak 22l/100km nie wezmie, a jak tutaj?

Anonymous - 11-11-2009, 22:34

Matejko, średnie spalanie ksiązkowe to 15 l ja jezdzac ten niewielki okres czasu bo moze miesiac niecaly utrzymuje spalanie na poziomie maksimum 17/20l .Im dluzej nim jezdze tym bardziej sie przyzywczajam do elastyki silnika no i 6 biegowego manuala na kotrym jezdzac jak taksówkarz czasami by sie udalo zejsc do tych 15 ale ciezko bardzo uwierz mi.Czując pod pedałem taki zapas mocy tą zrywnośc przede wszystkim, jestes w stanie naprawde szybko zareagowac i wstrzelic sie w kazda luke szybciej niz reszta.Sory za jezyk swieżaka w tym temacie ale własnie do nich sie zaliczam to moje 1 auto tej klasy, z kazdym dniem je poznaje i zadziwia.To tak jak niegdys z przesiadki ze starego bmw na colta ;p hehe
Hubeeert - 11-11-2009, 22:49

Matejko napisał/a:
sure, ale... nikt sie nie zapiera ze nie bedzie mial mitsubishi wkrotce
Firek miec nie będzie bo Bumy to jego miłość ;-) Mi jakoś nie po drodze :P Artur - jaaasne - juz widze jak sprzedaje lalunię, nie wspominając o Tobie :D
Anonymous - 11-11-2009, 23:28

Hubeeert napisał/a:
...Artur - jaaasne - juz widze jak sprzedaje lalunię...

nie musisz mi przypominac ze mam auto niesprzedawalne :)
browar przynajmniej nie bedzie mial problemu z pozbyciem sie furki bo jest wiele osob "pragnacych" mocnych aut z bagaznikiem wielkosci minivan i srodkiem wielkosci mini salonu.

Paweł_BB - 12-11-2009, 05:58

Hubeeert napisał/a:

Hehe, jaaaaasne :D :D :D

arturro napisał/a:
moze to kwestia podejscia i samojestestwa??

Nie wiem czemu tak sądzisz, oceniasz mnie na podstawie jednego postu w tym temacie, w którym podobno chwaliłem się że moje auto jest lepsze od auta Browara ? I tu się bardzo mylisz, nigdy nie chwalę się swoim autem bo to dla mnie bezsens.
A Ty skoro tak łatwo oceniasz ludzi to poczytaj swoje niektóre posty i pomyśl czy na ich podstawie jakiś świeży forumowicz może właśnie Ciebie uważać za cwaniaka :idea:

Na forum Subaru panuje zupełnie inny klimat, nie mówię że lepszy czy gorszy bo znowu Artur się wkurzy :P po prostu inny, tam też sporo ludzi ma auta innych marek ale jednak wszyscy pragną Subaru i tam rozmowy o szybkich autach AWD oraz wyśmiewanie się z aut innych marek zwłaszcza w zimie są na porządku dziennym :D Mitsu jest zupełnie inną firmą i ma wiele różnych modeli, jak sądzę na tym forum jest tylko garstka ludzi marzących o szybkim sedanie z napędem na 4 koła i skrzydłem z tyłu podczas gdy na forum Subaru Impreza STI jest właśnie wyznacznikiem i znakiem rozpoznawalnym marki Subaru. Jakoś mnie tam trawią :D bo dobrze wiedzą, że Evo jest kolejnym krokiem po STI, w ciągu ostatniego roku wielu zatwardziałych fanów Subaru przesiadło się z STI na Evo żeby np. zwiększyć swoje szanse na zawodach.