To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wrażenia ze zlotu w Białymstoku

raddex - 04-09-2006, 00:22

Za kilka lat będzie problem ze znalezieniem miejsca na zlot, jak będzie oczywi¶cie coraz więcej uczestników. W tym roku było więcej niż w poprzednim, ciekawe ilu nas będzie za rok :?: :mrgreen: Tak± imprezę pamięta się do końca życia 8)
TommiCrazy - 04-09-2006, 00:57

raddex napisał/a:
ciekawe ilu nas będzie za rok :?: :mrgreen: Tak± imprezę pamięta się do końca życia 8)

na pierwszym zlocie mitsumaniakow byly trzy auta......tez byl to pamietny zlot :)

Hubeeert - 04-09-2006, 07:58

tymcio napisał/a:
Grzesiek stwierdził że to za duże auto dla kobiety i tak został wła¶cicielem Mi¶ki.

Każde wytłumaczenie jest dobre :lol:

arekp - 04-09-2006, 12:33

tymcio napisał/a:
Grzesiek stwierdził że to za duże auto dla kobiety i tak został wła¶cicielem Mi¶ki.

Jaaaaaasne ... kazdy z nas wie dlaczego on jezdzi autem ;)

Krzyzak - 04-09-2006, 12:51

TommiCrazy napisał/a:
raddex napisał/a:
ciekawe ilu nas będzie za rok :?: :mrgreen: Tak± imprezę pamięta się do końca życia 8)

na pierwszym zlocie mitsumaniakow byly trzy auta......tez byl to pamietny zlot :)

Fakt - i jest w¶ród nas taki jeden, co był na wszystkich zlotach Mitsumaniaków - nawet jak się jeszcze tak nie nazywali...

TommiCrazy - 05-09-2006, 12:45

krzyzaku ...gdyby jednej osoby nie zaczelo gonic po calym kontynencie to takich GOSCI bylo by dwuch :P
Firebee - 05-09-2006, 13:29

Krzyzak napisał/a:
TommiCrazy napisał/a:
raddex napisał/a:

Fakt - i jest w¶ród nas taki jeden, co był na wszystkich zlotach Mitsumaniaków - nawet jak się jeszcze tak nie nazywali...

Rzeczywi¶cie... I jest w tej chwili tylko i wył±cznie taki jeden, co był na wszystkich Zlotach Mitsumaniaków :)
Chyba trzeba go nazwać honorowym Zlotowcem czy jak...
CO by nie mówić, gdyby nie on, jego luba oraz taki jeden z tatuażami, to by tego wszystkiego nie było :!:

TommiCrazy - 05-09-2006, 13:44

A ja kiedys widzialem zdiecia z tego pamietnego zlotu :) i chyba je jeszcze mam, dobrze ze fotograf mial szerokokontny obiektyw zeby wszystkich w kadrze uchwycic.....uhhh frekfencja :) cale szczescie ze zadna ekipa tv wtedy nieprzyjechala :P
Firebee - 05-09-2006, 14:51

Wiecie co, chyba zrobimy galerie zdjec na glownej od I zlotu :) Zeby Ci co nie mogli byc teraz beda zazdroscic :twisted:
A i powspominac bedzie mozna:)
Pozdr.
Firek

Krzyzak - 05-09-2006, 15:15

Prosisz - masz:

silna ekipa

i jej auta

i nawet Patrol się załapał

a kto pamięta Firencjusza z taki fryzem :P

TommiCrazy - 05-09-2006, 16:08

heh, firek, jak ty to wytlumaczyles prezesom hipermarketu ze na wyznaczonym placu ( prawie pol calego hiper marketu ) staly tylko trzy autka :>

a wogole trza pamietac ze pierwszy zlot :> to byl zlot samych gali :)

Firebee - 05-09-2006, 16:09

Patrol sie załapał - wtedy to jeszcze Matizomaniak:) I prosze jaka przemiana. Kto by sie spodziewał :)
A tej czupryny to ja nawet nie pamietam :)
Ech to były czasy:D I misia ostatnie zdjecia jeszcze na Zlocie byly...

Ano tak:) Na pierwszym zlocie bylo najwiecej miejsca i najmniej aut - ale to byl Zlot Galantów i tak systematycznie miejsca coraz mniej a aut coraz wiecej:) Tłumaczyc nie tłumaczylem, bardziej musialem przy nastepnych zlotach tlumaczyc, ze tamten to cos nie wyszlo :twisted: ale dyrektor Marketu przyjal taka wersje i bylo ok :)

Matejko - 05-09-2006, 16:51

ej no ale od drugiego to ja bylem na wszystkich, a pierwszy to byl zlot nazwany galantow to nie moglem byc :P , no i artur jeszcze byl, a reszta niee :P
Firebee - 05-09-2006, 16:59

licza sie Ci co byli od pierwszego :) Trzeba bylo przyjechac na Zlot galantow.. Mysle, ze przy takiej frekwencji przyjelibysmy i Twoja Carisme;) No ale dobra, Ty i Arturro bedziecie Troche mniej Honorowymi Zlotowiczami Mitsumaniakow:)
Rafal_Szczecin - 05-09-2006, 17:17

eeej :!: to nie sprawiedliwe :!:
ja tez chce :D
nie dosc ze mam wszedzie najdalej to jeszcze zawsze przybywam ( nie wazne czym :P )

grudziadz
lublin
poznan
bialystok

:mrgreen: :twisted: