To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Lista chetnych

Anonymous - 28-12-2006, 12:10

Simones napisał/a:
Baby licznik juz sie skonczyl, ale samemu baby jednak chyba nie odpowiada ta pogoda - ani sniegu, ani slonca i nie chce wyjsc :? :wink: Tez juz sie nie moge doczekac :twisted:

Maluchowi mojego kolegi też jakoś nie śpieszyło się przychodzić na świat i tak mu było dobrze u mamusi że poleniuchował ponad tydzień czasu.
Spokojnie wszystko w swoim czasie :wink:

Anonymous - 28-12-2006, 15:05

Mam nadzieje (tydzien minie 1.01.07), ale dosyc bo wiesz co zaraz bedzie za OT w technicznym? :twisted:
Generalnie chcialbym prosic wszystkich, jezeli sie natkna na inna firme ktora robi cos takiego, zeby dali znac, bo jak widac temat cieszy sie sporym zainteresowaniem (czemu sie wogole nie dziwie :mrgreen: ), a nie ma gdzie tego zrealizowac.
Pozdro!

Anonymous - 06-01-2007, 21:21

Hej, jestem chętny na takie tarcze, o ile wcześniej nie upoluję High Contrast, Mitsubishi Galant 1997 GLXi EA2A. Rozumiem, że ewentualny wzór tarczy też przegłosujemy?
Anonymous - 09-01-2007, 18:01

To jak z tymi tarczami ja tez chce!!!! hi hi poprosze o prywatna wiadomosc!!! Colt 1993rok 1,6 16v
Anonymous - 10-01-2007, 18:38

Witam ja zgłaszam zainteresowanie:)) Colt 96' 1.3l bez obrotomierza.
West - 10-01-2007, 20:13

Witam. Mitsu Lancer GLXi 90r z obrotami. Tylko jaki jest ich koszt??
Na allegro są białe do mnie http://allegro.pl/item155...shi_lancer.html ale one mi jakoś nie podchodzą a indiglo to już coś czekam na cenę. Pozdrawiam.

Anonymous - 18-02-2007, 14:34

Na razie powiem tylko tyle Colciarze-szczesciarze - szykujcie sie (gen.92-96'). Juz nie dlugo beda dostepne dla Was tarcze indiglo :mrgreen:
U W A G A
W tej chwili sa w przygotowaniu tarcze do Colta 92'-96' w wersji z obrotomierzem, jesli sa inne wersje tej generacji (bo ja sie na Coltach nie znam) na ktore sa/beda chetni, to trzeba teraz to zalatwic. Gdyz pozniej do tego modelu raczej nie beda mieli czasu wracac :!: Prosze o takie info na tym temacie lub na pw. Jesli tak, to beda potrzebne wzory tych tarcz (najlepiej wyslac im, albo zrobic dobry skan w skali 1:1).

Do Galantow EA za ok. miesiac.

kwazar1 - 18-02-2007, 17:53

ludzie ja chcę takie tarcze! :p

Galant 1987, 2.4 benzyna, obroty i predkośc do 200 skrzynia automatyczna :D

Mam nadzieję, że bedą też do mojego miśka :?

Grześku - 19-02-2007, 00:53

Simones napisał/a:
Do Galantow EA za ok. miesiac.

a Carisma jest brana pod uwagę czy "dzie tam" ?

kwazar1 - 19-02-2007, 08:02

Będą za miesiąc, jakoś przeżyję, jakby trzeba będzie zdjęcia wysłać to piszcie.
Anonymous - 19-02-2007, 08:04

Grześku napisał/a:
a Carisma jest brana pod uwagę czy "dzie tam" ?

jak ja to lubie :twisted:
do Carismy powiadasz... Ktory sobie zyczysz W Z O R :?: :badgrin:

Anonymous - 25-02-2007, 10:54

akcja jest taka że jest to firma dobrze mi znana nawet reklamę woże na aucie tej firmy, możecie do mnie kierować zamówienia a np, odebrać na zlocie bądz osobiście noi nad ceną mogę dla was podnegocjować.

Anonymous - 25-02-2007, 12:00

witam też sie pisze na tarcze do colta 1,6 16v . mam zeskanowane tarcze do colta 1,3 12v 92 96r oraz orginalne tarcze które mogę wysłać tylko komu dajcie znać to wyśle
Anonymous - 25-02-2007, 20:56

wolf, ciesze sie, ale mysle ze najszybciej i najsprawniej bedzie jak bezposrednio kazdemu wysla do domciu. Oczywiscie jezeli komus bedzie wygodniej czekac do zlotu to nie widze problemu, kwestia odbioru jest juz sprawa indywidualna i kazdy sobie uzgodni to z firma, czy z Wolfem - jak mu wygodniej.
Mi zalezaloby tylko na jednej rzeczy, zeby samo zamowinie - zapotrzebowanie poszlo razem - tzn. zbieramy konkretna ilosc osob chetnych i zasobnych :wink: robimy spis kto ma jaka dokladnie wersje (narazie tylko Galanta EA) i wysylamy wspolnie zamowienie - chodzi poprostu o ilosc, bo od poczatku prowadzilem rozmowy na conajmniej kilka sztuk i chce zeby to bylo widac, ze to my i tylko my bierzemy wiecej niz jeden komplet, ale poki co jeszcze mamy troche czasu (ok. 4 tygodni do Galanta EA - wiecej na ten temat znajdziecie T U ).
Jezeli chodzi o cene to kazda obnizka sie przyda, takze jesli jestes tylko w stanie cos sprobowac wywalczyc to wszyscy bedziemy bardzo wdzieczni.

romek64 wiem, ze maja juz tarcze do Colta tej generacji z obrotomierzem, jezeli Twoje sie roznia czyms oprocz zakresu predkosci lub obrotow to sie przydadza (pisz na PW to podam Ci namiary), a jak nie to te juz niedlugo tez beda gotowe.

Anonymous - 26-02-2007, 19:33

Rowniez sie skusze na takie tarcze, potrzebuje do colta 98 1.3 bez obrotomierza, czekam na kontakt, jesli ktos juz bedzie wiedzial cos wiecej o ich dostepie do mojego modelu.
pozdrawiam