Tuning - Lista chetnych
Anonymous - 28-12-2006, 12:10
Simones napisał/a: | Baby licznik juz sie skonczyl, ale samemu baby jednak chyba nie odpowiada ta pogoda - ani sniegu, ani slonca i nie chce wyjsc Tez juz sie nie moge doczekac |
Maluchowi mojego kolegi też jakoś nie śpieszyło się przychodzić na świat i tak mu było dobrze u mamusi że poleniuchował ponad tydzień czasu.
Spokojnie wszystko w swoim czasie
Anonymous - 28-12-2006, 15:05
Mam nadzieje (tydzien minie 1.01.07), ale dosyc bo wiesz co zaraz bedzie za OT w technicznym?
Generalnie chcialbym prosic wszystkich, jezeli sie natkna na inna firme ktora robi cos takiego, zeby dali znac, bo jak widac temat cieszy sie sporym zainteresowaniem (czemu sie wogole nie dziwie ), a nie ma gdzie tego zrealizowac.
Pozdro!
Anonymous - 06-01-2007, 21:21
Hej, jestem chętny na takie tarcze, o ile wcześniej nie upoluję High Contrast, Mitsubishi Galant 1997 GLXi EA2A. Rozumiem, że ewentualny wzór tarczy też przegłosujemy?
Anonymous - 09-01-2007, 18:01
To jak z tymi tarczami ja tez chce!!!! hi hi poprosze o prywatna wiadomosc!!! Colt 1993rok 1,6 16v
Anonymous - 10-01-2007, 18:38
Witam ja zgłaszam zainteresowanie:)) Colt 96' 1.3l bez obrotomierza.
West - 10-01-2007, 20:13
Witam. Mitsu Lancer GLXi 90r z obrotami. Tylko jaki jest ich koszt??
Na allegro są białe do mnie http://allegro.pl/item155...shi_lancer.html ale one mi jakoś nie podchodzą a indiglo to już coś czekam na cenę. Pozdrawiam.
Anonymous - 18-02-2007, 14:34
Na razie powiem tylko tyle Colciarze-szczesciarze - szykujcie sie (gen.92-96'). Juz nie dlugo beda dostepne dla Was tarcze indiglo
U W A G A
W tej chwili sa w przygotowaniu tarcze do Colta 92'-96' w wersji z obrotomierzem, jesli sa inne wersje tej generacji (bo ja sie na Coltach nie znam) na ktore sa/beda chetni, to trzeba teraz to zalatwic. Gdyz pozniej do tego modelu raczej nie beda mieli czasu wracac Prosze o takie info na tym temacie lub na pw. Jesli tak, to beda potrzebne wzory tych tarcz (najlepiej wyslac im, albo zrobic dobry skan w skali 1:1).
Do Galantow EA za ok. miesiac.
kwazar1 - 18-02-2007, 17:53
ludzie ja chcę takie tarcze!
Galant 1987, 2.4 benzyna, obroty i predkośc do 200 skrzynia automatyczna
Mam nadzieję, że bedą też do mojego miśka
Grześku - 19-02-2007, 00:53
Simones napisał/a: | Do Galantow EA za ok. miesiac. |
a Carisma jest brana pod uwagę czy "dzie tam" ?
kwazar1 - 19-02-2007, 08:02
Będą za miesiąc, jakoś przeżyję, jakby trzeba będzie zdjęcia wysłać to piszcie.
Anonymous - 19-02-2007, 08:04
Grześku napisał/a: | a Carisma jest brana pod uwagę czy "dzie tam" ? |
jak ja to lubie
do Carismy powiadasz... Ktory sobie zyczysz W Z O R
Anonymous - 25-02-2007, 10:54
akcja jest taka że jest to firma dobrze mi znana nawet reklamę woże na aucie tej firmy, możecie do mnie kierować zamówienia a np, odebrać na zlocie bądz osobiście noi nad ceną mogę dla was podnegocjować.
Anonymous - 25-02-2007, 12:00
witam też sie pisze na tarcze do colta 1,6 16v . mam zeskanowane tarcze do colta 1,3 12v 92 96r oraz orginalne tarcze które mogę wysłać tylko komu dajcie znać to wyśle
Anonymous - 25-02-2007, 20:56
wolf, ciesze sie, ale mysle ze najszybciej i najsprawniej bedzie jak bezposrednio kazdemu wysla do domciu. Oczywiscie jezeli komus bedzie wygodniej czekac do zlotu to nie widze problemu, kwestia odbioru jest juz sprawa indywidualna i kazdy sobie uzgodni to z firma, czy z Wolfem - jak mu wygodniej.
Mi zalezaloby tylko na jednej rzeczy, zeby samo zamowinie - zapotrzebowanie poszlo razem - tzn. zbieramy konkretna ilosc osob chetnych i zasobnych robimy spis kto ma jaka dokladnie wersje (narazie tylko Galanta EA) i wysylamy wspolnie zamowienie - chodzi poprostu o ilosc, bo od poczatku prowadzilem rozmowy na conajmniej kilka sztuk i chce zeby to bylo widac, ze to my i tylko my bierzemy wiecej niz jeden komplet, ale poki co jeszcze mamy troche czasu (ok. 4 tygodni do Galanta EA - wiecej na ten temat znajdziecie T U ).
Jezeli chodzi o cene to kazda obnizka sie przyda, takze jesli jestes tylko w stanie cos sprobowac wywalczyc to wszyscy bedziemy bardzo wdzieczni.
romek64 wiem, ze maja juz tarcze do Colta tej generacji z obrotomierzem, jezeli Twoje sie roznia czyms oprocz zakresu predkosci lub obrotow to sie przydadza (pisz na PW to podam Ci namiary), a jak nie to te juz niedlugo tez beda gotowe.
Anonymous - 26-02-2007, 19:33
Rowniez sie skusze na takie tarcze, potrzebuje do colta 98 1.3 bez obrotomierza, czekam na kontakt, jesli ktos juz bedzie wiedzial cos wiecej o ich dostepie do mojego modelu.
pozdrawiam
|
|
|