Sport - Inne - Franek Smuda zrobi cuda?
Andrew - 26-03-2011, 21:28
Ja włączyłem wynik zobaczyłem i przełączyłem. Żenada. Za mało im chyba płacą za mecze w reprezentacji...
krzypolo - 28-03-2011, 07:59
Smuda jak zwykle gra nazwiskami .... zauwazcie kto pojawia sie teraz nowy w kadrze , to same nazwiska które sugerują media i smuda po jakims czasie ich powołuje ale nie umie ich poustawiac ........ powołuje kontuzjowanych bo sie boi ryzykowac .... w Lechu tez grał jednym składem bo bał sie wpuszczac młodych .... a potem stracił tytuł zmęczonymi zawodnikami............ co na boisku robił Mierzejewski .... Grosicki za niego i wtedy obraniak na srodku pomocy czyli tam gdzie powinien ........... Błaszczykowski tez bez rewelacji ....... Peszko jeździec bez głowy ale to zawszre przynosiło efekty ..... nie ma skrzydeł to wszystko na Lewandowskiego ... to nudne i łatwe do rozszyfrowania .... wystarczy jego jednego pokryć pokopać i reszta jest bez armat ..... czy wy nie widzicie ze Smuda nie ma pomysłu na gre .... on chce zawodników na nowo uczyc gry i nierzadko jest to zupełnie co innego niz graja w klubach ......... nie powoła odpowiednich zawodników do swojej taktyki bo to czesto zawodnicy anonimowi .... a tego się smuda boi ..............
gzesiolek - 28-03-2011, 14:14
krzypolo, a kogo ma niby powolac? jesli chce grac szybko po ziemi lub dryblingiem na przeboj... sorki ale za duzo to juz nie ma do wyboru do takiej gry...
predzej bym sie martwil o czyszczenie w srodku... my w ogole mamy graczy na defensywnym pomocniku? Tam trzeba agresji, szybkosci podejmowania decyzji i swietnego ustawiania sie... sorki, ale tam w meczu z Litwa bylo jedno wielkie zero...
wszystkie wybijane/wyprowadzane pilki przez Litwinow przeradzaly sie praktycznie w akcje/kontre... srodkowi obroncy tez zostawali za bardzo z tylu, ale wg mnie wlasnie srodkowi najbardziej przyczynili sie do klopotow w obronie...
no chyba ze Smuda w tym zapedzie za kombinacyjna gra kaze im za bardzo wychodzic do przodu i zapomina o asekuracji...
aha ogladalem raptem 50minut meczu i tak to wygladalo...
Marcin-Krak - 28-03-2011, 17:47
Bunga bunga
sieegurd - 28-03-2011, 19:10
Marcin-Krak napisał/a: | Bunga bunga |
Hehe... ciekawe ile w tym prawdy
gzesiolek - 29-03-2011, 10:19
Stawiam, ze to nie nowosc... nowoscia jest nazwa...
same zakrapiane imprezy z odpowiednim towarzystwem to przeciez cos normalnego w swiecie pilkarskim... problemem u nas jest jakosc tego pilkarstwa a nie same imprezy...
JCH - 09-06-2011, 22:16
A jednak nasi potrafią strzelać bramki.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Samobójcze
Student - 10-06-2011, 11:36
Braaawo
Nareszcie jakaś bramka strzelona przez naszych.
Generalnie czym tu sie podniecać, Polska piłka nie istnieje a jest potrzebna tylko działaczom z PZPN-u aby dostawali kaskę.
Czytaliście nowe plany Lato , bystry chłopak
Marcin-Krak - 10-06-2011, 15:14
Oj tam oj tam.
Przynajmniej jako tako dało się to mimo wszystko oglądać - więc tragedii nie było.
Poza tym to był nasz 2 mecz z rzędu a wcale nie wyglądali na bardzo zajechanych
gzesiolek - 10-06-2011, 15:43
no niestety do Francji to nam nieco brakuje i raczej przez rok tego nie nadrobimy...
moze jestem masochista, ale jak patrzylem jak sie Francja przesuwa cala druzyna... istna poezja... jakby byli jednym wielkim wielokomorkowcem... pozniej akcja w druga strone i wszelka obrona i proby pressingu polskiej druzyny mozna bylo nazwac szarza chlopstwa pod Raclawicami... ambicja i walka czasem cos przyniosla... ale Francja 3x mniej biegala, a w pressingu byla 3x skuteczniejsza...
ale Szczesnego to nam moga pozazdroscic...
przy odrobinie szczescia moze osiagniemy 3x 0:0 na Euro
jacek11 - 11-06-2011, 13:08
JCH napisał/a: |
A jednak nasi potrafią strzelać bramki.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Samobójcze |
Jak zwał,tak zwał,grunt że bramka strzelona
Marcin-Krak - 06-09-2011, 22:40
Cuda może nie - ale pozytywnie to dziś momentami wyglądało - szczególnie jak spuścimy zasłonę milczenia na linię obrony
yalook - 06-09-2011, 22:58
a ja zacytuje komentatora z telewizji : "w takim momencie się pośliznął ???"
akbi - 06-09-2011, 23:01
Ostatni blad mozna by jeszcze przelknac, ale po calym meczu Wawrzyniakowi powinno sie podziekowac ... za wysokie progi dla tego goscia.
Podziekowania za tp dla Szczesjego, Lewandowskiego i Blaszczykowskieo.
gulgulq - 07-09-2011, 06:40
faktem jest że gdyby nie Szczęsny to byłoby pewno z 5:1 dla Niemców
no i oczywiście zaczynają się peany jak to Polska piłka jest wybitna bo zremisowaliśmy z 3 drużyną świata...
ładny macie tam stadion w Gdańsku
|
|
|